В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 42

• 80 202
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
здравейте, някой може ли да ми препоръча добър адвокат по семейно право? става на въпрос за проверка на едно ЕГН и произход.

# 556
здравейте, някой може ли да ми препоръча добър адвокат по семейно право? става на въпрос за проверка на едно ЕГН и произход.
Христина Хараламбиева от адвокатската кантора на Мирослав Евтомов Peace

# 557
Привет. Влизам, за да изкажа възмущението си от т. нар. д-р Джикова. Момичета, не ходете при нея - старо оборудване, мизерия, кофти отношение и за капак хем си с направление, хем ти иска 30 лв. за изследвания, които се поемат от касата. Позволява си да иронизира и да се кара по телефона. Изобщо... Да не говоря, какви ми ги обяснява - с инфекция съм била, пък секрета ми чист от патогени, не ми трябвала спирала, а противозачатъчни, при все, че съм с разширени вени 😣 Изобщо... Не стъпвайте при нея.
П.с. Един път да не си отида при моя лекар... Коя чавка ми изпи мозъка да ходя там да си правя цитонамазка и секрет 😢

# 558
  • Велико Търново
Тази пък сефте я чувам.. къде преглежда?

# 559
  • Велико Търново
И аз не съм я чувала. Интересно ми е към някоя групова практика ли е или самостоятелно в кабинет.

# 560
  • В.Търново
Привет. Влизам, за да изкажа възмущението си от т. нар. д-р Джикова. Момичета, не ходете при нея - старо оборудване, мизерия, кофти отношение и за капак хем си с направление, хем ти иска 30 лв. за изследвания, които се поемат от касата. Позволява си да иронизира и да се кара по телефона. Изобщо... Да не говоря, какви ми ги обяснява - с инфекция съм била, пък секрета ми чист от патогени, не ми трябвала спирала, а противозачатъчни, при все, че съм с разширени вени 😣 Изобщо... Не стъпвайте при нея.
П.с. Един път да не си отида при моя лекар... Коя чавка ми изпи мозъка да ходя там да си правя цитонамазка и секрет 😢
Подайте жалба към нея на управителя на ДКЦ, ако още е към него.Аз преди година и половина подадох жалба и беше обърнато внимание.Ще разкажа за случая довечера.Тогава се бях наканила да я опиша по форумите.Не помня дали в тази тема съм писала.По същия начин се отнесе и с мен .Не ходете при нея!!!!

# 561
В ДКЦ й е кабинета. На втория етаж, 229 или нещо от сорта беше. Не знам дали е част от практика или е подчинена на шефа на ДКЦ, ще проверя.
Отвратителна жена, просто нямам думи. След телефонния разговор изобщо няма да стъпя там да си търся изследванията. Те сигурно толкова са и верни, де. Отивам си при моя доктор и повече никакви експерименти. Disappointed
Поне да предупредя и другите...

# 562
Привет, момичета.
Може ли номер на козметичната Пепи, която преди е работила е Елиа, сега в салон Пепи на Пишмана. За процедури за лице ми е. Може и на лични.

# 563
  • някъде там
Бихте ли ми дали актуален телефон на доц.Стойков или информация за места за преглед? Благодаря!

# 564
Бихте ли ми дали актуален телефон на доц.Стойков или информация за места за преглед? Благодаря!
Този имам аз, надявам се е актуален: +359888715066. Звъниш между 19 и 20 ч. Преглежда в старата болница, на първия етаж, коридорът в ляво от входа.

# 565
Този имам аз, надявам се е актуален: +359888715066. Звъниш между 19 и 20 ч. Преглежда в старата болница, на първия етаж, коридорът в ляво от входа.

Този е телефонът, да.

# 566
  • Велико Търново
Здравейте!
Може ли да ми препоръчате соларно студио? Никога не съм ходила и идея си нямам къде да отида. Какви са цените и колко често се ходи?  Придобих един много кофти шофьорски тен, само от ляво. Солариума ще го изравни ли?

П. П. :Сигурно звуча като неандерталец...

# 567
  • Велико Търново
Момичета, препоръчайте ми изпитана фирма за щори "Ден и нощ".

# 568
  • някъде там

Този е телефонът, да.

Благодаря Ви!

# 569
  • Велико Търново
Момичета, препоръчайте ми изпитана фирма за щори "Ден и нощ".

Нашите бяха от Алумина Елит, те сега май не се занимават вече с щори.Трябва да попитам мъжа ми, защото той скоро си поръчва за неговата спалня и знае къде.Мисля, че беше някъде към хлебопекарна Асеневци, но утре ще го питам точно.

Общи условия

Активация на акаунт