Перилни препарати и омекотители – 49

• 87 093
  • 763
  •   1
Отговори
# 585
  • оттам, откъдето започва България
Аз съм от доволните от течния Рекс за цветно. На каква цена е? Миналата седмица беше на 9.99 лв. в Кауфланд.

Имам малко още малко от Рекса и си купих от ДМ на промоция+РД Медикс алвина течен за цветно.

# 586
  • Варна
Привет! Купих Персил 2х40 нранета на промоция в Кауфланд за около 21 лв.

# 587
  Kissing Heartзвучи пожелателно:)

# 588
Упс,обърках емотикона:anguished:

# 589
Здравейте, следя темата от известно време, много ми е полезна, благодаря!
Чела съм и старите теми, но в момента не успявам с търсачката да намеря нужното инфо.
Знам, че в ДМ има белина на кислородна основа, но не знам как изглежда, а в магазина ми е трудно да се ориентирам, а и продавачката не е много на ясно.
Моля, ако някой има възможност да качи снимка на въпросната белина на кислородна основа.
Благодаря ви предварително!

# 590
  • На изток от Ада
За бяло Омо или денк мит? Пробвала съм денк мит ,но искам да пробвам нещо друго.

# 591
Моля, ако някой има възможност да качи снимка на въпросната белина на кислородна основа.
Благодаря ви предварително!
Скрит текст:

За бяло Омо или денк мит? Пробвала съм денк мит ,но искам да пробвам нещо друго.
Какво друго искаш да пробваш? ОМО например?

# 592
  • На изток от Ада
Да. Омо  знам ли може да ми препоръчате нещо. А денк мит  цветно с какъв. Аромат е? Имам рожден ден и.бих искала да се възползвам в Дм

# 593
Guess Who, благодаря за бързата реакция! Flowers Hibiscus

# 594
Днес помирисах омекотителите на Lex  от любопитство, хареса ми синият ... някакви отзиви ? траен ли е ароматът след пране?

# 595
Да. Омо  знам ли може да ми препоръчате нещо. А денк мит  цветно с какъв. Аромат е? Имам рожден ден и.бих искала да се възползвам в Дм
Лек аромат на лавандула Simple Smile

# 596
Не знам за Лекс, но преоткрих Семана. След като спряха жълтата, която обожавах, не съм купувала, защото не харесвах ароматите. Оня ден обаче си взех синя (всъщност единствената, която ми хареса) в бутилчица от 250 мл и съм доста доволна. Трайна, много трайна.
Силан е нетраен, Ленор прави дрехите гадни и ми прави обрив по пъпа, от Максима вече ми се гади, така че Семана засега ми се струва много добре.

Като казах Силан се сетих, че има два нови
Скрит текст:

Доста са приятни. В момента в Елитис са по 2,99 лв.

# 597
  • оттам, откъдето започва България
Син омекотител "Semana" преди години доста го ползвах. Харесва ми ароматът му и трайността.
Сега, като се замисля, всички омекотители, които съм купувала и купувам, са сини на цвят, с изключение на Бинго сензитив.

# 598
Син омекотител "Semana" преди години доста го ползвах. Харесва ми ароматът му и трайността.
Сега, като се замисля, всички омекотители, които съм купувала и купувам, са сини на цвят, с изключение на Бинго сензитив.

И аз така. Но синята Семана определено ми е фаворит. На второ място се нарежда синьото Коколино - варианта Blue splash. Преди бях фен на синия Ленор, но или са променили формулата, или аз съм се бъгнала, т.е. вече не съм фен.

# 599
  • Враца
В момента в ДМ има прах 35 пранета за 5.99 лв.
Ето този:

Струва ли си? Става ли за ежедневни памучни дрехи и анцузи?

Общи условия

Активация на акаунт