Перилни препарати и омекотители – 49

• 87 299
  • 763
  •   1
Отговори
# 105
Butterfly_Lovehunter, неведвъж е обяснявано защо. Течните са много по-лесни и по-евтини за произвеждане: не са нужни скъпи инсталации като сушилни кули и гранулатори; в тях не присъстват скъпи съставки като избелващи агенти и активатор. Следователно, ако прахът и течният се продават на една цена за брой пранета, то от течните се печели повече, защото себестойността на продукта е по-ниска.
Не обръщайте внимание на тези писания. Бъдещето не в това, което Хенкел каже, а в предпочитанията на потребителите. А се надявам поне в тази тема потребителите да са разумни и да разпространяват информацията. Simple Smile

# 106
  • Пловдив
Този персил нов ли е?
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 10 окт 2017, 16:30 от mystic woman

# 107
  • София
Скрит текст:
Този персил нов ли е?

Сравнително нов. От лятото. Не е лош като цяло, привършвам опаковката, но не бих го купила повече.

# 108
Момичета,благодаря че ме насочихте към праха за пране на Денкмит Simple Smile
Вчера го взех,за цветно е,1.350кг.-20пранета.Мноооооого ми хареса как мирише,не мога да опиша как,много свежо,леко като на лавандула,изпира много хубаво,пуснах за проба БЕЛИ халат и чорапи-перфектно се изпраха на 40 градуса Simple Smile Представям си като си купя от този за бяло...Страхотен е,не мисля да си купувам никога друг,освен на тази марка Simple Smile

# 109
  • София
Скрит текст:
Момичета,благодаря че ме насочихте към праха за пране на Денкмит Simple Smile
Вчера го взех,за цветно е,1.350кг.-20пранета.Мноооооого ми хареса как мирише,не мога да опиша как,много свежо,леко като на лавандула,изпира много хубаво,пуснах за проба БЕЛИ халат и чорапи-перфектно се изпраха на 40 градуса Simple Smile Представям си като си купя от този за бяло...Страхотен е,не мисля да си купувам никога друг,освен на тази марка Simple Smile
Е, и аз бях така във възторг от него, докато не изхабих почти цяла опаковка и не забелязах, че под чекмеджето на пералнята се е утаил на буци и направо си е направил вкаменелости.
Само и единствено с него съм имала този проблем.

# 110
PELLI, като си купиш този за бяло, ще видиш какво се казва белота.
Между другото, нали спазваш дозата?

# 111
Ами не-слагам на око,както винаги Simple Smile Но не слагам по много...Наистина ли се образуват вкаменели буци от тази прах Sad ?
ще гледам под чекмеджето след всяко пране...

# 112
Ами не-слагам на око,както винаги Simple Smile Но не слагам по много...Наистина ли се образуват вкаменели буци от тази прах Sad ?
ще гледам под чекмеджето след всяко пране...
Не знам какво образува, но внимавай с по-тъмните цветни, с него изсветляват доооста.

# 113
Аз ще го слагам направо в барабана,за да се застраховам Simple Smile
Ще внимавам с черните дрехи,ще си взема течен примерно само заради тях...какво ще ме посъветвате?

# 114
PELLI, бих споделила какво съм открила за себе си като най-добро за момента, а то е да слагам по половин доза прах и толкова течен препарат. От всички прахове ми изсветляват дрехите, а всички течни не ми харесва как перат. Това съм го правила само с Persil досега. Мисля да продължа да си пера тъмните дрехи така, докато сътворят перфектния прах.

# 115
Аз пак ще се върна към Первол за черни дрехи...Май това ми е варианта...

# 116
  • София
Малко късно се включвам, но да споделя за смолата. Може на някого да е полезно и занапред.
Смолата се разтваря чудесно от мазнини. Олиото се справя идеално. После с обезмаслител и пране. Това лято сина ми си омаза чисто нова тениска и по този начин я спасих.

# 117
  • Пловдив
На мен пък прахообразните за цветно не ми се изплакват добре ли...все остават следи по прането и затова ги спрях.

# 118
  • В къЩи.
Здравейте.
Миналата година съсипах едно яке със силиконов пълнеж...след три пранета силикона се събра на буци...
Сега отново си купих подобно
Скрит текст:
и ме е страх да го изпера. Embarassed
Някъде бях чела да се пуска в пералната с топки за тенис.Днес купих няколко,но се чудя на каква програма-деликатно,40 градуса, със или без центруфуга,да го пускам ли в сушилната...?
Помагайте. Praynig

# 119
Здравейте.
Миналата година съсипах едно яке със силиконов пълнеж...след три пранета силикона се събра на буци...
Сега отново си купих подобно
Скрит текст:
и ме е страх да го изпера. Embarassed
Някъде бях чела да се пуска в пералната с топки за тенис.Днес купих няколко,но се чудя на каква програма-деликатно,40 градуса, със или без центруфуга,да го пускам ли в сушилната...?
Помагайте. Praynig
А химическо чистене?

Общи условия

Активация на акаунт