Перилни препарати и омекотители – 49

• 87 259
  • 763
  •   1
Отговори
# 165
  • Varna
Течен Персил и капсули Арииел 3в1.

# 166
За цветно - Персил, за бяло - Дм

# 167
  • Сливен
За бяло и цветно праха на ДМ,понякога и Персил.

# 168
Персил прах за бяло, Персил прах за цветно, течен Персил за цветно и течен Ariel touch of Lenor по-скоро за бяло.

# 169
  • София
1.Персил.
2.Омо.
Прахообразни.
Това са моите фаворити.

# 170
  • Козлодуй
Аз пера с Ариел и прах и капсули и омекотител Силан Simple Smile Ползвам и 3 вида препарати против петна ама не мога да ги цитирам Simple Smile

# 171
  • София
Ариелите за 20 пранета са намалени на 6,99 във Фантастико. Трябва ми прах за бяло и загледах Маунтин Спринг, заслужава ли си?

# 172
  • София
Трябва ми прах за бяло и загледах Маунтин Спринг, заслужава ли си?

Много, ако ще переш бяло. Избелва здраво

# 173
  • София
Трябва ми прах за бяло и загледах Маунтин Спринг, заслужава ли си?

Много, ако ще переш бяло. Избелва здраво
Благодаря, ще го тествам.
Бяло с петна ще пера основно, детето се учи да се храни самостоятелно Confused

# 174
  • София
Здравейте. Включвам се с молба за съвет.
Вчера купих покривала за дивани, състав 70/30 памук/полиестер. Още като ги разгънах, миришеха мнооого, както дъщеря ми ги определи "на стари черги, като в стая в Рилския манастир". Изпрах ги с Омо + Ленор. Отварям пералнята след прането-същата смрад, но вече смесена с Ленор Sad Сложих ги да се сушат на въздух на балкона, но цялото ми мокро помещение мирише на стари черги, и самата пералня-също.
Има ли шанс тази гадост да се отмие, отмирише, като ги изпера пак с други перпарати, или да им правя рекламация и да връщам?
Благодаря!

Последна редакция: пт, 27 окт 2017, 09:51 от desitka*

# 175
петната от кафе дали ще се махнат само с пране или направо да действам с препарат за петна ?

# 176
  • Varna
Аз третирам с препарат за петна   за всеки случай.

# 177
Да кажа за който се интересува, че вече препаратът Formil за спортни дрехи и функционален текстил е в постоянния асортимент на Лидл. Даже е намален до неделя включително.
Той и другите специализирани препарати вече са в нова опаковка с дръжка и разграфена капачка.

# 178
desitka,
проветряване му трябва. Така отмирисах дреха, миришеща на мухъл. От прането не се оправи. Дни наред я държах навън и после-пак пране. За съжаление май времето не позволява да стои навън.

# 179
  • Плевен
От другата седмица в Кауфланд пак ще има гел за пране Персил 4.38 литра за 19.90 лева.
Много благодаря на Гес за полезната информация. Това е добра новина, тъй като препарата е много добър!

Общи условия

Активация на акаунт