Перилни препарати и омекотители – 49

• 87 263
  • 763
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Имах неблагоразумието да сложа в светлото пране 2 черни тениски, защото ме домързя да ги пера на ръка, а за цяла пералня са малко и макар че сложих 2 цветоулавящи кърпички от dm-ските, белите дрехи придобиха сивкав отенък. Яд ме е на мене си... Sad
Прах - Персил Сензитив.
Цветоулавящите кърпички - тъмносиви и двете.

# 211
  • София
Кой прах е по-добър за бяло в крайна сметка - Ариел Маунитин Спринг или Омо за бяло? newsm78 До сега перях само с Омо, но свършиха всички запаси и се чудя дали да сменям. Laughing
Зависи какво переш повече. Ако предимно бяло - Ариел маунтин спринг избелва повече. Ако преобладават светли цветове - Омо. И двата са добри.

# 212
  • оттам, откъдето започва България
Кой прах е по-добър за бяло в крайна сметка - Ариел Маунитин Спринг или Омо за бяло? newsm78 До сега перях само с Омо, но свършиха всички запаси и се чудя дали да сменям. Laughing

ДМ прах за бяло!

Пробвала съм Ариел за БГ, пробвала съм Ариел и за UK. За мен фаворит е прах за бяло на ДМ.

Да споделя, че съм разочарована от омекотител Коколино, купен от ДМ. Пробвах да го съчетая с течен Рекс и не ми се получи никакъв аромат - нито ароматът на Рекс се усеща, нито на Коколино. Жалко, от години не съм го купувала, но ще го пробвам с прах Ариел и Сърф дали ще се съчетае успешно.

# 213
  • София
Имах неблагоразумието да сложа в светлото пране 2 черни тениски, защото ме домързя да ги пера на ръка, а за цяла пералня са малко и макар че сложих 2 цветоулавящи кърпички от dm-ските, белите дрехи придобиха сивкав отенък. Яд ме е на мене си... Sad
Прах - Персил Сензитив.
Е ти какво очакваше? 2 кърпички да хванат боята на 2 тениски и то черни? Резултатът е бил ясен преди пускането им пералнята.

# 214
  • Бургас
Прах - Персил Сензитив.
Не се ядосвай, че ще ти мине. След 3-4 пранаета с прашец за бяло (дм, наистина е супер) ще се избелят и ще се оправят.  bouquet

# 215
  • Бургас
За петна използвам само обезмаслител ШАНТЕ КЛЕР / с петел /е картинката, напръсквам, разтърквам петното и слагам в пералнята, излиза дори на 30 градуса
Ползвала съм много прахове, предпочитам на прах които са, но и течните
Най съм доволна от Корал, Даш, Денкмит ,Ало/ турския/, Тайд
а от течните само на Корал съм ползвала
Вие от кои сте доволни?

# 216
Нали вече пита от кои сме доволни и ти отговориха?

# 217
Прах - Персил Сензитив.

Правила съм го, само че ми се получи само от една бяла блуза на черни райета. Пуснах веднага бялото пране с прах за бяло, на 60 градуса и две кърпички за избелване на прането+1 цветоулавяща. Грешката ми беше поправена.

# 218
Момичета, ще ходя в Гърция за 3 дни и мисля да пробвам някои от праховете, омекотителите и препаратите.Просто от любопитство, а не чуждопоклоничество.Дайте съвет какво да взема? newsm78

# 219
  • София
Скрит текст:
Прах - Персил Сензитив.
Е ти какво очакваше? 2 кърпички да хванат боята на 2 тениски и то черни? Резултатът е бил ясен преди пускането им пералнята.

Абе честно казано точно това очаквах, кърпичките да хванат боята. По принцип се слага 1 кърпичка, аз сложих 2, за да се застраховам. Но не сработи.

# 220
  • София
Момичета, ще ходя в Гърция за 3 дни и мисля да пробвам някои от праховете, омекотителите и препаратите.Просто от любопитство, а не чуждопоклоничество.Дайте съвет какво да взема? newsm78
Прах Скип
Течен Скип,концентрат - в средата на шишето има дупка, в която е пъхната мерителна чашка
Прах Ленор - в темата не го долюбват, аз много го харесвам
Омекотител Суплин

# 221
Какаво представлява ДМ ския прах за бяло? Може ли линк или картинка?

# 222
Еv_e, Благодаря ти!:blush:

# 223
От година някъде пера с Ариел бебе - течен, доволна съм от него. Момичета имам обаче друг проблем - гумата на пералнята ми е почнала да плесенясва, мъничко е колкото лешник, ама ме дразни и не излиза с търкане. Пробвах по съвет на свекърва ми да я пусна празна с доместос и пак не се махна. Да знаете някакво решение?

# 224
някой питаше за препарат за боядисване 0 различни са за освежаване и боядисване - видях ги в този сайт
https://www.tophomebrands.com/%D1%82%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%82%D0% … 22&Itemid=337

Общи условия

Активация на акаунт