Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 7

• 110 972
  • 726
  •   1
Отговори
# 555
Мариголд, благодаря за изчерпателното ревю. Намерих го в олбюти на същата цена, действително опаковката изглежда различно и те доставят бързо, имат добри цени. Като приключа настоящия крем трябва да взема нов.
За момента ползвам корейски околоочен, който купих преди време.
Скрит текст:
Иначе ми е време за ботокс и филъри на мен вече, кремовете и серумите само за поддръжка.

# 556
  • тук и там
Revitalizing Supreme  и на мен ми харесва.Ползвах една опаковка,сега ползвам друг-но след това ще се върна пак на него.Моят обаче беше light.Не съм го ползвала специално като околочен,но нанасях на цялото лице така или иначе.Предполагам че околоочният от същата серия,ще е също  добър.Но вземете тестер ако решите да пробвате-не обичам да препоръчвам кремове и каквото и да било друго,защото това което е хубаво за мен,може да се окаже кофти  за друг.. Peace

Последна редакция: пт, 02 фев 2018, 18:47 от Kaisia

# 557
Stardust, чака се от Ягодка, при мен съвпадна с Коледа, пощата ни напоследък е много зле и почаках месец.
Ботокс на гневни бръчки си слагала предполагам щом казваш, че ти е време за подновяване. Може ли да попитам имаше ли старничен ефект - главоболие, възможно ли е за се повлияят веждите от ботокс само на гневните? Да се вдигнат или паднат. Другаде нямам намерение да пипам и за там не съм решила имам ли нужда, но започвам да обмислям.
Притеснява ме и, че някъде четох случай, че там блокира мимиката, но за сметка на това се появават бръчки около очите.
Ти къде слага, само на гневни или на повече места и имаше ли някакъв неприятен ефект при теб?  Blush
Ще съм много благодарна на всякаква информация, страх ме да не се получи неприятен ефект при положение, че сега съм ок.

# 558
  • Торонто/Сливен
И на мен ми е интересно момичетата, които са слагали ботокс да споделят инфо по отношение на главоболията. Защото аз пък съм чела, че при тензионни главоболия (каквото подозирам, че имам) една от прилаганите терапии е именно ботокс.....

# 559
За ботокса и филърите.
Скрит текст:
В чужбина съм и тук центите, които са в България са същата цифра, само че в паунди. Т.е. ако една процедура в България е 100 лв., тук е 100 паунда, но стандартът е друг.
Главоболие леко съм имала само в началото, в първите часове след поставяне на ботокса, не е болка за умиране, на следващия ден отминава. Имала съм много по-силни главоболия от нервно напрежение и стрес в работата.
Слагала съм 2 пъти, миналата година за първи път през януари, сложих ботокс на 3 зони - гневна, пачи крак, чело и под очи (под очи се води към пачия крак). Под очите се получи много зле - синини и торбички.Лекарката се оправда с тънката ми и чувствителна кожа, иначе я проучих - беше с дългогодишен опит и много положителни отзиви.
След това смених дерматолога и някъде в края на иуни отидох да подновя - поставих ботокс само на гневната и малко на чело, докторът ми препоръча запълване на обем и ми сложи хиалуронови филъри под очите (поразителен ефект), изгради ми брадичка и под скулите. Като казвам брадичка имам предвид зоната под долната устна, не на самия връх на брадичката. Т.е. ако долната устна е с увиснали ъгли, тези филъри я повдигнаха. Като общ ефект нищо не си личеше освен, че изглеждах много отпочинала, но не съм имала замръзнали мимики и липса на движение. СЛед 2 седмици поставих филър и на гневната. Исках да запълня назолабиални, но докторът каза, че за моя случай умореният вид е предизвикан от загубата на обем и изпитото лице. Изрично подчертах, че не искам да ставам бузест хамстер (което често е ефектът на запълване на назолабиални).
След филъра в гневната докторът ми каза да се обадя отново за февруари и категорично отказа да ме "пипа" преди края на месеца. Явно е бил прав, защото не съм върнала първоначалното положение, но е добре да се сложи като превенция, веднъж задълбочени бръчки по-трудно се коригират.
В темата за естетическите корекции има много информация и момичета, които редовно се поддържат са изписали доста.
Лично за мен ползите са повече от потенциалните негативи, аз нямам време да ходя всяка седмица на пилинги, лазер и т.н.
Така че при първа възможност мисля да си сложа малко ботокс на гневната и на челото, може би и на пачия крак. Фиърите ги усещам и не мисля, че ще имам нужда до лятото, но ще видя какво ще каже дерматологът.
Едната ми вежда беше прекалено вдигната след ботокса (това е зона част от чело) и когато отидох да сложа филър на гневната докторът ми я ретушира.
Говоря от собствен опит, при други момичета може да е било различно.
Ще се повтора, че работата ми е динамична, ставам много рано и прекарвам 12 часа на крак и умората ми беше изписана на лицето, никакви кремове и серуми не ми помагаха преди да се реша на естетически интервенции. Мисля да продължавам, не ми излиза толкова скъпо финансово, ако ги правя 2 пъти в годината.

# 560
Аз си слагах веднъж ботокс и нямах никакви главоболия. Доста доволна бях, но бързо отмина ефектът. Не че траеше по-малко, отколкото ми бяха казали, но ми се искаше повече. Sweat Smile Веждите ми се вдигнаха леко, даже в друга тема тогава писах, че напоследък все не можех да си оправя веждите като хората, а те просто не са били на мястото си. Никакви мимики нямах блокирани, нито допълнителни бръчки се появиха. Тези неща зависят от лекарите, те знаят в кои точно точки да инжектират за максимално добър ефект. Моя приятелка си слага ботокс в Германия и се оплака, че веждите и паднали надолу. Аз ако пак го направя, пак при същия лекар ще отида, но трябва да се връщам до Варна, да записвам час много по-рано и т.н. Иначе тук тези процедури са по-евтини и от там, но не ми се рискува.

# 561
Благодаря ви много, надниквам и и Естетичните корекции.
Вдигнатите вежди са вследствие на поставен ботокс на челото, не на гневните, нали?

# 562
На челото и малко около очите и веждите ми слагаха. Само за гневната не бих се подложила на игли.

# 563
Благодаря и аз май няма да се подложа.
Както имам главоболия по други причини, съвсем се замислям да не стане някой гаф.

# 564
  • тук и там
Благодаря за споделеното.Аз смятам това лято да сложа ботокс на гневна и чело,мисля във Бг да се боцкам.Отлагам го от доста време,ама като гледам бръчките няма да изчезнат,по-добре да действам и аз.

# 565
Stardust@, ако ти сложат мито, Ягодка винаги го възстановяват, пази се документа и им се изпраща, че е платено мито.
Вече са се научили да не посочват реалната цена на продукта и последно даже нямах мито.

Точно Bio Performance околоочния на Shiseido ми пристигна оттам скоро. Не е за изхвърляне, но опаковката му е сменена и съставът също, преди беше крем, от който нямаше повече какво да желая. Всички фини линии изчезваха напълно с него. Сега не е същият, не за изхвърляне, но ефектът не е точно такъв и не попива изобщо,
 а аз обичам мазни кремове за очи. Оставих го само за вечер защото и часове да му дам през деня, няма попиване.

Vrabcho, виждам, че си си купила продукти вече, но все пак. Дневният ми крем е Revitalizing Supreme, колкото и да пробвам други, по-добър не съм намерила. За мен си изпълнява обещанията. Колкото и да пробвам други кремове, с него лицето ми изглежда най-добре. Свежо, изпълва фините линии.
 Под него обаче слагам този серум на Ланком:
https://www.makeupalley.com/product/showreview.asp/ItemId=163095 … /Treatments-(Face)
Винаги обаче пробвам добре преди да купя нещо такова.

Почти същият ефект забелязвам и от серума и крема на Виши Лифтактив.

За водата, начина ни хранене и добавките няма спор, без тези неща, каквото и да намажем, няма да е същото.

Само веднъж купих продукт от ягодката и повече няма да повторя. Казаха ми 14 работни дена, мина месец и половина и нищо няма. Пиша им и мейли и ми казват да чакам, като междувременно веднага си бяха дръпнали парите. Казах им, че си искам парите обратно и ми казаха, че трябва да чакам 30 дена за да ми ги върнат! Dizzy Face
Ами няма такова нахалство! Ако знаех, че ще чакам толкова, никога нямаше да поръчам от тях!
В крайна сметка пристигна след 2 месеца и половина, платих си митото, което беше половината от цената на продукта, който бях поръчала, междувременно ми върнаха парите ...

# 566
Много съм доволна от ефекта на ботокса засега и филърите и съжаявам, че не съм започнала малко по-рано. Не мога да кажа, че съм пристрастена, следвам съвет на доктора. Те си знаят работата и преценят къде да боднат. Като ходих през лятото исках пак да сложа на пачия крак, но док каза, че не е необходимо и че ще си личи, ако съвсем нямам мимика там.  В България си ходя за кратко обикновено и като чета май в София са най-добрите дерматолози, не ми се пътува. А и с 2 седмици отпуск през лятото - кое по-напред.

Иначе преди поръчвах на Хелена Р. продукти от ягодата - изтеглиха се от ОК, но не ги ползвам от години, митото тотално ме отказа. Всичко, което ми трябва намирам в онлайн сайтове и не поръчвам много неща наведнъж, иначе за 2-3 паунда няма смисъл.

# 567
  • Торонто/Сливен
Check, може ли името на лекаря във Варна, плииийс. (Може и на лични, ако се смята за реклама).

# 568
  • тук и там
И аз само лятото съм във БГ,но  някак не мога да набера смелост да отида тук(Белгия).Много дерматолизи,обаче не срещам отзиви за работата им в естетичната дерматология.Ако някой случайно  си е правил корекции тук и е доволен да ми пише на лични. Във Бг ако ходя-ще е при някой от известните имена пак.Не че и те не могат да ме окепазят.. Mr. GreenИмам същото хлътване под очите -но ме е страх да сложа в тази зона филър.На мен отпускането всъщност ми е по-големият проблем от колкото бръчките-назолабиалната зона ми е най-проблемна. Но имам тежка кожа в съчетание със кръгло лице и ако сложа филър във скулите ,има вероятност да заприличам на балон  в лицето.Абе сещате се -да се "напомпам" ,а аз естествено не искам такъв ефект.И челото  ми трябва да се обработи .
Със Ягодката нямам скорошен опит.Преди 10-на години бях поръчвала,чаках 2 месеца докато пристигне поръчката и до там..

# 569
Поръчах от Ягодка околоочния на Shiseido, защото странно изчезна от всички други сайтове, а в магазина беше с 40 евро по-скъп. Бързо пристигна дотук, нали има номер за проследяване и после нашите пощи ми го забавиха близо месец.
Два месеца не съм чакала, преди поръчвах от тях, поне не ме е страх, че ще получа менте от там.
Иначе козметика за лице не поръчвам от онлайн магазини, винаги висля, че ще получа менте, от енцо особено съм получавала достатъчно кофти продукти.
Поръчвам от онлаън магазина на една голяма козметична верига тук, която я има и в мола, но онлайн е много по-евтино. После пък ми изпращат купон за определена сума, която си ползвам, винаги имат мостри на продукти, които искам да пробвам.

За отпускането на лицето аз си реших проблема с една процедура радиочестотен лифтинг. Казвам една, защото ми препоръчаха 6, които добре че не направих.
След първата ми излязоха няколко пъпки като мехурчета и това ме накара да разровя за странични ефекти  на процедурата. И ми излезе загуба на подкожна мазнина и обем. И не повторих.
Оттогава са минали две години и вече не ме притеснява отпускане, лицето ми изглежда добре. Но може би имаше лек ефект наистина на стопяване не бузките. Аз съм слаба, но лицето ми не беше слабо и имах бузки. Качих едно кило, което при мен си беше много добре и сега си харесвамв лицето.
Ако обаче бях направила 6 процедури, не ми се мисли.
За някой с едро лице една такава процедура ми се вижда добър вариант. но разбира се зависи от апарата, от човека, който я прави.

Общи условия

Активация на акаунт