Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 7

• 111 158
  • 726
  •   1
Отговори
# 195
Зависи как си свикнала. Някои хора грима им сякаш са мазали фдт с маданарката и пак не им тежи Simple Smile.
Аз също не понасям много грим, за това най много бб или СС крем и в някои случаи малко руж за цвят. Туй пудри, хайлайтъри и т.н хич не са ми по вкуса.

# 196
Аз не съм много веща в гримирането, сигурно и за това на мен всичко ми утежнява. Проблеми нямам никакви по кожата и очаквах грима да ми стои перфектно, а то голям проблем ми се оказа. И там където нямам бръчки и там ми се очертават. Даже се чудя, ако имах проблеми с кожата и неравности, как въобще ФДТ може да ги покрие, няма ли да се врязва в по-дълбоки пори, белези от акне, с петната какво става и т.н., няма ли да си личи твърде много или да е наслоено в тия белези или покрай тях. Аз за това и слагам само на носа база, малко на челото, не на цялото лице. Иначе колкото и да втривам и разнасям, все съм си наслоена с продукти. Най-добре ми стоят tinted ФДТ и ББ кремове. Почти нямат покривност, не си личи, че въобще имам нещо, но не са и за хора които имат за прикриване.

# 197
ББ крема е достатъчен да се изравни тена. Иначе си права, че фдт само подчертава разширените пори, белези и т.н.

# 198
Явно нямам изградени навици  Rolling Eyes
ББ ползвам вместо коректор, понякога, на официални събития. С пудрата съм на периоди, сега съм в пудрения, но си имам любима, която не си личи, не се напластява в линии и бръчки, малко изравнява и прикрива някой и друг капиляр, а и кожата ми след нея е като току-що почистена, добре подхранена и хидратирана, затова си я харесвам.
Руж ползвам, бледо розов към прасковено- розов, защото иначе хората си мислят, че съм болна. Спирала, червило. Нямам нерви за повече. Изчерпват се с мазането на серуми и кремове Joy

# 199
Да, то и аз за това казах, че явно в мен е повредата, нямам навици и умения за грим. От скоро почнах да се мацотя, но рядко се харесвам с нещо, а да не казвам, че резултатите ми са направо потресаващи. Като гледам консултантките по магазините, са ми като баби Яги. Не знам дали въобще се виждат как са се гримирали или може и да си въобразяват, че изглеждат добре или и аз не знам. Рядко ще видя някоя добре направена, в повечето случаи младите са добре. Но тия попрехвълили 40 като мен, ужасна ужасия. Аз ако ще ми е това избора, по-добре не гримирана да ходя с чиста кожа. Всички по-скъпо марки съм пробвала от мостри. Всички гъсти, плътни, като цветна паста за зъби на лицето ми стоят. И малко да сложа, втривам, втривам, айде кир ефект станал. Да го оставя на дебело пък дума да не става. С четки, с гъбички, с пръсти все тая. Еле пък консултантките като ме правят, съм като шут. За това по-втечнен ББ крем и горе долу бивам. А тия по снимки и клипове хич и не искам да ги гледам. На живо кой знае каква мацотия ще са.

# 200
Айде тогава, момичета, дайте идея за ББ крем.
Не нося фон дю тен, а ми се иска да си купя ББ крем за по- така случаи. Де що съм пробвала- или ми са тъмни и най-светлите, или ми оранжавеят.... С нищо не се възприемам.
С бяла кожа съм, неутрален тип (според мен).Нещо матиращо да е за разширените ми пори.
И на мен ми се иска да съм като хората ама..... Някакви идеи?

# 201
  • На остров
За порите си трябва праймер и тогава фдт. Всичко е въпрос на проба и грешка и лични предпичитания. За снимки е хубаво да е без фактор, иначе няма значение.

# 202
Вчера си взех маската за сън на Боди шоп. Мисля, че тук я коментирахме.
Доволна съм тази сутрин. Кожата ми е леко plumping, както ми харесва. Загладена и свежа.
Благодаря за споделената информация! Не бих ѝ обърнала внимание иначе. При нанасяне до 15-30 мин. леко лепне, но после май попива.
Напоследък май все с маски спя.

Did-ko, моето ББ е Dior Nude, цвят 2. Бяла съм и мразя оранжавеещи, но нямам разширени пори. За повече мат слагам леко пудра, само понякога.

# 203
  • на последния етаж
Вчера си взех маската за сън на Боди шоп.
Може ли снимка? И от къде я взе (мисля, че вече английският сайте не приема български карти)?

# 204
Боди шоп съм купувала от  Парфимо, продават и тук
https://mybodystore.bg/

# 205
И аз днес си купих маската. Дадоха ми и мостри на серума от серията на маската.

# 206
Няколко години ползвам бб-то на ЕЛ.
От скоро започнах да купувам десиемските продукти, хиламида (боже, като хламидия звучи това нещо) от скоро, на моменти ми е прекалено "лепкав", но в офитцитее така се охлаждаме, че по-плътната консистенция ми идва много добра защита от климатика.
Нямам кир ефект.
Инче и аз не обичам китове, имам тук - там някоя луничка (2-3) и не ги покривам, за да имам естетсвен вид.
Десиемските фон дьо тени са добро качество предвид и цените, имам от тези за покриване и от серумите, доволна съм засега.
Купувам 4 продукта на цената на един армани или ЕЛ дабъл уер, който ми идва мнооого тежък.
Ще се повторя като кажа, че на работа все щракат и си виждам фейса в инстаграм и държа да изглеждам читаво за възрастта ... Виждам тук -там някоя снимка и е добре, че няма торби под очите и бръчки, общо взето го докарвам на презентация ... newsm78

# 207
Вчера си взех маската за сън на Боди шоп.
Може ли снимка? И от къде я взе (мисля, че вече английският сайте не приема български карти)?
Тази
https://www.thebodyshop.com/en-gb/range/drops-of-youth/drops-of- … ng-mask/p/p000341
Взех я от фри шопа на морско пристанище- Бургас.
Другия месец ще огледам и другите продукти от серията, че ме мързи да ходя до там.
Много приятно съм изненадана. Heart Exl

Evana, сподели, моля те, за серума! Него обмислям, както и кремчетата бих огледала, макар че Филорга не я заменям, но обичам да експериментирам.

# 208
  • На остров
Тези DCM ще трябва да ги пробвам, ама много не обичам като нямат някой местен представител.

# 209
  • Sofia
Logga  можеш ли да кажеш какъв е точно твоя демо роллер и да споделиш ИГ Sunglasses

Използвах ролера в събота, всичко съм описала в профила ми в Инстаграм на български език има и снимка на ролера. Моят е от Германия, но е английски.
Аз виждам ефект, който се развива в следващите дни и да ще продължа, за сега един път седмично, въпреки че ми се иска по-често, за да получа по-бързо търсения ефект. Но тук като че ли по-малкото е повече и бързай - бавно.
Да ще продължавам.

Общи условия

Активация на акаунт