Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 7

• 111 135
  • 726
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
Lolala,сподели някакъв линк за този масаж.Имам дермаролер купен още преди една-две години, но до сега така и не съм събрала кураж да го ползвам.При мен проблемът е същият-и на мен ми казаха че кожата ми е тежка и от  там и проблемите със овала  и бузите.

Не съм Lolala,но тъй като и на мен ми стана любопитно,намерих товаhttp://www.suqqu.com/global/about/gankin.pdf

Аз си правя масаж, когато се сетя - когато си мия лицето, както и понякога специално с някакво олио, гледам да е редовно.
Ето и друга връзка - https://www.youtube.com/watch?v=B-SaeYnMEok
Усещането е доста приятно и някак събужда кожата, за да поеме повече от грижата, с която съм се намазала. Аз също и леко се пощипвам в долната част на лицето и по бузите.

# 181
Да питам някой ползвал ли е нещо от марката DR PIERRE RICAUD FRANCE?

# 182
  • тук и там
Благодаря и на двете.  bouquetСега като отворих линка се сетих че по едно време правих Танака масаж,но бързо се отегчих и го зарязах. Питането ми беше за дермаролера обаче.Казваш -има ефект.А боли ли?Колко пъти седмично правиш и остават ли зачервявания или други следи след ползване?

# 183
  • Sofia
Благодаря и на двете.  bouquetСега като отворих линка се сетих че по едно време правих Танака масаж,но бързо се отегчих и го зарязах. Питането ми беше за дермаролера обаче.Казваш -има ефект.А боли ли?Колко пъти седмично правиш и остават ли зачервявания или други следи след ползване?

Имам опит само от един път използване. Моят е с най-тънките игли - 0.02. Аз също имах притеснения и доста четох, за да се реша.
Смятам да си правя процедури веднъж седмично в началото. Първата беше миналия петък. Не, не боли, чувства се едно леко, като драскане, определено не е неприятно. Да има зачервяване и това е целта. На другата сутрин имах само леко щипене при измиване на лицето, никакви други видими последствия. Аз го правих върху серум и след това от горе се мазах пак със серум и др.подобни. Описано е подробно в моят инстаграм профил.
В следващите дни има развитие на процеса. Забелязвам минимално повдигане на контура, който аз си забелязвам, само след внимателно вглеждане в огледалото. надявам се и пигментните ми петна да се повлияят.

Ще продължа определено.

Дори го препоръчах на моята дъщеря (23 години) и тя ще започва.

# 184
  • тук и там
Сега погледнах какъв е моят-оказа се 0,5mm(MR50).

# 185
  • На остров
Logga  можеш ли да кажеш какъв е точно твоя демо роллер и да споделиш ИГ Sunglasses

# 186
  • Sofia
Logga  можеш ли да кажеш какъв е точно твоя демо роллер и да споделиш ИГ Sunglasses

В неделя ще използвам релера и ще имам мнение при второ използване и тогава всичко ще кажа и покажа.

# 187
Минах през единия магазин на Deciem вчера и си взех 2 цвята от серумите - фдт (винаги смесвам и слагам по-светъл около очите и по-тъмен около овала). Засега ми харесват, като изкл/чим опаковката. На единия цвят, който си взех пише и golden, но аз не виждам блясък или нещо подобно ...

Ешото го нямаха. Очаквали нова пратка, но не знаели кога.  newsm78

# 188
  • тук и там
Аз се сдобих със ето този матиращ продукт.Големи надежди бяха...ама може да се окажат напразни..
http://hylamide.com/product/finisher-matte12-30ml
До сега съм го пробвала със два ФДТ-два пъти и не ме кефи.За матирането-матира ,но някак кофти стои самият ФДТ със това нещо-разваля ефекта на ФДТ някак си-не знам как точно да го обясня..Аз слагам над ФДТ и преди пудрата,тези дни ще експериментирам без пудра примерно,по-нататък само върху крем и така.. Дано да се спогодим някак.

# 189
Ползвам този аз:

http://hylamide.com/product/finisher-ha-blur-30ml

Също матира, нали е праймър обаче се слага под фдт. Доволна съм засега, Стайлист го обяви за праймър на годината, та затова го взех. Като съм офиса ми е много добре, защото климатикът ужасно изсушава, но като е по-топло ми идва тежък, прекалено силиконов. Тогава си позлвам стария на ЕА.
Абонирах се за известие за Finisher Photoblur, въпреки че фдт Финишър Фотографик по-скоро май ми уголемява порите, отколкото обратно ...

# 190
Аз се сдобих със ето този матиращ продукт.Големи надежди бяха...ама може да се окажат напразни..
http://hylamide.com/product/finisher-matte12-30ml
Хммм, много интересно звучи! Аз определено бих му дала 2-3 шанс, но бих го сложила под ФДТ-то. Моля те, сподели тук след като опиташ няколко варианта! Също така подозирам, че нама да се "снима" добре.
(Note: This product contains highly unique technology that may work well under makeup as well or mixed with other products like hydrators. We encourage that you get creative with the use until you achieve an ideal balance for your skin needs.)

# 191
Agent, като профи се надявам тайничко да пробваш един от тези "фотографски" продукти и да си кажеш мнението ... аз мазах този финишър, не съм пробвала още да се снимам, но като гледам не мога ди си предтсавя как ще ме блърне на снимката ... newsm78

# 192
ХА Блъра на Хиламид ползвам под ФДТ. Нанасям с потупващи движения само след като кремът е попил напълно. После фдт пак с потупване с пръсти или гъбка, никакви четки, чащото се замазва и става кир ефект. Много съм доволна, може и самостоятелно да се носи. Почти свърших една опаковка. Фотоблъра го чакам отдавна... Нямам надежди, от година е коминг суун... Като ми свърши прозрачния фдт на хиламид ще взема аналога на НИОД, четох много хубави сравнения а разликата в цената е малка.
Матиращи продукти отдавна се отказах да купувам, няма смисъл. Всички ми изсушаваха а ефекта е временен, така или иначе попивам със салфетка. По принцип говоря, този финишър не съм го ползвала.

# 193
Аз пък смесвам праймъра с малко ФДТ и ми се получава по- добре отколкото да сложа праймъра и върху него фдт.
Всъщност моето е СС крем на Клиник, който е доста плътен.

# 194
Откакто се помня нанасям крема с масажни движения. Не знам защо, навик, но след 24 г. виждам положителен ефект. Започнах на 18год., големи скандали бяха с майка ми, рано ми било, ами явно не ми е. Одрала съм ѝ кожата. Сравнявам само.

Имам дерма ролер, но не съм събрала смелост да го ползвам. Може би при някоя по-дълга почивка, сега през зимата.

И един лайшки въпрос, но тези бази, праймъри не утежняват ли повече?
Имам тази база LE BLANC DE CHANEL MULTI-USE ILLUMINATING BASE, но ужасно ме дразни, тежи ми. Получава ми се по-добре без нея, а съм със смесена до нормална кожа.

Общи условия

Активация на акаунт