Звездни компромати - 339 част

• 141 358
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Реших, че става въпрос за Д. Радева и малко се ококорих 😂😂😂.

# 121
  • София-Младост
Cigarette
Не се отваря снимка.

# 122
  • Между Пирин, Рила и Родопите

Joy Не мога дори да си я представя в този вид Радева.
По-скоро с камуфлажна униформа

# 123
Cigarette
Не се отваря снимка.
Скрит текст:
imgur не се отваря тук!

# 124
На мен ми се отваря.
Цветните очила са точно от тези години. Много ги харесвах! Искам пак да се върне модата!

# 125
Недоумявам как семейство Цоневи - Десислава и Мариана, са оставили едно малко дете (кръвна роднина), да седи в РПУ-то и да чака приемно семейство докато майка му бере душа в токсикологията, а не го вземат дори временно.  ooooh!

# 126
Недоумявам как семейство Цоневи - Десислава и Мариана, са оставили едно малко дете (кръвна роднина), да седи в РПУ-то и да чака приемно семейство докато майка му бере душа в токсикологията, а не го вземат дори временно.  ooooh!
Не знаем дали реално е така.

# 127
Кое по-точно? До вчера си беше в РПУ-то. Днес не знам.

# 128
Гледам BiT и в момента някаква водеща(за първи път я виждам), дали е с перука. Има нещо странно във видът й.

# 129
И аз Grinning
А Галенчето видяхте ли я на снимката на Софка?  Аз ви казах, че е по-бетер от Андреа с фотошопа, ама не, не била.....

# 130
А пили яко Галена. Те всички пилят.

# 131
  • На ръба..
Гледам BiT и в момента някаква водеща(за първи път я виждам), дали е с перука. Има нещо странно във видът й.
Има една водеща, попадам на нея уикенда дават повторения, мисля че Кара се казва, всеки път ми се струва, че е с перука, но така и не разбрах дали наистина е така. Просто косата й изглежда странно.

# 132
Каролина Братанова се казва водещата, всъщност, актриса била, заради перуките съм я запомнила. Дано не ги носи по лош повод, че е много млада.

# 133
Да ти кажа, очите й са толкова тъмни( не знам дали са истински или е с лещи), че не можеш да различиш зеница от ирис и картинката е плашеща.

# 134

И аз.  Mr. Green Викам си еййй, Деса по това време още се е подвизавала по частни самолети.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт