Юнски мами 2018 - Добре дошли!

• 43 858
  • 714
  •   1
Отговори
# 240
  • В две тъмни очички
Добро утро, девойки,

Честити сърчица Simple Smile на открилите ги и стиснати палчета за чакащите още. Аз съм от вторите. В понеделник ще ходя да слушаме сърчице.

Междувременно гаденето не спира - непрекъснато ми е зле. Възползвам се моментално от случаите, в който ми се прияде нещо. За жалост това са само тестени неща и си представям как бързо бързо ще надуя килцата. Надявам се това гадно усещане скоро да премине и да си стабилизирам храненето.

Изследванията излязоха и трябва малко да се полекувам, но за сега - нищо страшно. Ще мине.

На кого трябваше да се изпратят данни за ФБ групата?

Хубав ден от мен.

# 241
Добро утро, Bub_i,

Стискам палци в понеделник да чуете сърчице! Simple Smile

На мен не ми се гади все още (или е рано, или се надявам изобщо да не започне), но и аз като теб наблягам на тестени неща Sad Надявам се, че след 3тия месец апетита ще се нормализира.

Можеш да изпратиш данните си на ***Schatz*** относно фейсбук групата. Simple Smile

Момичета, вие четете ли някакви книги за бременни? Аз мисля днес да си купя, спряла съм се на "Аз съм бременна" на Мари-Клод Дьолае, има много добри отзиви за нея във форума.

# 242
...
Момичета, вие четете ли някакви книги за бременни? ...
Не съм чела  и честно казано колкото по-малко знаеш - толкова по-добре  Peace Няма да ти навреди да почетеш, но имай впредвид, че няма две еднакви бременности. Единственото, което би било интересно е да четеш всяка седмица как се развива бебчето, но това може и в интернет.

И на мен с първата бременност не ми е ставало лошо, а сега доста често..  Tired За месо само като си помисля и ми призлява  #Crazy Усещам всякави миризми и най-гадното, е че работя с хора, често по-възрастни, а те обичат вечер да си хапват лук или чесън... Sick

# 243
  • Пловдив
На мен ми се гади на моменти, но мн рядко. И ми е много кофти, че ми се яде риба а от миризмата й ми става гадно. Не знам как ще успея, но мисля уикенда да се пробвам хаха

# 244
Здравейте,мами,днес съм на лекар за установяване на бремност...По мой сметки съм в 5та сед.,дано днес вси1ко да е наред и да се види нещо Simple Smile
Ако всичко е наред,също се записвам към юнските мами Simple Smile

# 245
  • Пловдив
Здравейте,мами,днес съм на лекар за установяване на бремност...По мой сметки съм в 5та сед.,дано днес вси1ко да е наред и да се види нещо Simple Smile
Ако всичко е наред,също се записвам към юнските мами Simple Smile
Успех. Дано всичко да е наред

# 246
Здравейте,може ли и аз да се запиша в темата?Термина ми е 2 юни, 8-ма седм. +4 дни.Вчера бях на преглед и си имам ембрионче с пулс  Simple Smile .Следващия преглед е след месец,но ми се вижда доста далече и при вас ли са през месец прегледите?

# 247
Имам си сакче 7см.в 6та сед.съм,с наченки за пулс Simple Smile След 2седмици съм пак на лекар Simple Smile

# 248
Magi Krusteva и LIONITA,

Добре дошли и лека бременност ви пожелавам!  Hug

# 249
Здравейте. Аз днес бях на преглед. Видя се някакъв зачатък на ембрион, все още не дават много-много надежди докторите. Викат ме пак във вторник другата седмица за пулс. Междувременно ще си пускам изследване за туморни маркери. 

На 30.10 ще оперират бъдещия батко от трета сливица. Още не мога да се зарадвам, че дъм бременна. Нямам търпение всичко да мине и да се успокоя най-сетне.

# 250
  • София
Здравейте,може ли и аз да се запиша в темата?Термина ми е 2 юни, 8-ма седм. +4 дни.Вчера бях на преглед и си имам ембрионче с пулс  Simple Smile .Следващия преглед е след месец,но ми се вижда доста далече и при вас ли са през месец прегледите?

Здравей и добре дошла Simple Smile Горе-долу сме заедно, и аз вчера бях на преглед и чухме сърчице, терминът ми е на 3 юни.  Следващия преглед ми е в края на ноември, в 13 г.с. за биохимичен скрининг. Предполагам, че трябва да изчакаме до тогава, за да се развие ембриончето и да има какво да се гледа Simple Smile

# 251
  • София
И аз съм като LIONITA и Marcsi, терминът ми варира между 31 май и 3 юни. След прегледа за сърчице ми каза, че няма какво толкова да се гледа сега и ми назначи чак за 11та седмица и половина, за БХС. И аз съм нетърпелива, но от друга страна си казвам, че щом така е преценила следящата ме, ще я послушам.

# 252
  • София
Здравейте. Аз днес бях на преглед. Видя се някакъв зачатък на ембрион, все още не дават много-много надежди докторите. Викат ме пак във вторник другата седмица за пулс. Междувременно ще си пускам изследване за туморни маркери. 

На 30.10 ще оперират бъдещия батко от трета сливица. Още не мога да се зарадвам, че дъм бременна. Нямам търпение всичко да мине и да се успокоя най-сетне.
Надявам се всичко да е наред! В коя седмица си? Защо не ти дават надежди....

# 253
Мислех,че в началото са по-често прегледите,но явно просто съм нетърпелива.Въпреки,че имам дъщеря на почти 8 години и не ми е първа бременност,но всичко съм забравила вече от тогава Simple Smile. И моя следващ преглед е за биохимичен скрининг.

# 254
Здравейте на всички! Аз вече имам два дни, в които ми се гади през целия ден. Едва стигам до работа сутрин. Надявах се този път да не ми става лошо, но май няма да пропусна. Чувствам се много отпаднала. До някъде тези симптоми ме успокояват, защото явно човечето се развива вътре в мен Heart Eyes Hug
Относно кафето и аз пия много кафе. Сега го избягвам, но желанието ми не е изчезнало. Дори преди два дни си направих едно, но да не обяснявам колко разредено беше Grinning
За сега си хапвам, всичко което обичам. Силните миризми ме дразнят.
Това е за сега покрай мен. Стоя и си кротувам да дойде 2.11 за прегледа.

Общи условия

Активация на акаунт