Юнски мами 2018 - Добре дошли!

• 43 799
  • 714
  •   1
Отговори
# 435
Флокон

Добре дошла! Отвсякъде си си юнска мама. Имаме и фб групичка.

Buzanche
Мои познати са ходели при Марков и са много доволни.Носи му се слава на голям специалист.

# 436
По повод съобщаването нна батковци и каки...моят батко е на 2г и 10 месеца и не знае, защото още даже не сме чули сърце и не смеем да се зарадваме, а опити правихме цла година...и ние чакаме Коледа, да подарим добрата вест на баткото...но той май се досеща, че нещо се случва. Пита ме всеки ден дали не искам крем на коремчето, че ме боляло и сутрин ми носи водичка докато повръщам в тоалетната....и после ме имитира

# 437
Здравейте отново! Аз съм с термин 01.06.2018, не помня дали го споменах първия път. Казахме на каката веднага...на мен ми става често лошо и не исках да си мисли, че съм болна, тя е на почти 9 години. Миналата година имах мисед и се притеснявах, че го понесе зле, защото и тогава знаеше, но тя е силно дете и ми дава много кураж. Няколко години се моли за братче или сестриче и се надяваме догодина да е най щастливата кака. Мацки, много спешно ми трябва лекар за следене на бременността ...в София. До сега ходех в частна клиника, но имам допълнително застраховане, което е обвързано със ЗК и за да се възползвам от нещата, които покриват, трябва да съм записана при лекар по ЗК. Моля да ми препоръчате такъв ако имате впечатления. И да питам дали имате болки? Аз имам доста и пиех но шпа 3х2, но намалих 3х1. Понякога бяха доста силнички. Аз и с първата бременност имах болки, ама почнаха доста по късно. Моля и някой да ме добави във фейсбук групата...Maria Arnaudova

# 438
  • София
Здравейте отново, сладки мами!Вчера бях на преглед и май се оказа, че няма да са близнаци за мое успокоение Wink иначе вече мърдаше с ръчички (в 10г.с) и ме изпратиха към края на месеца на биохимичен скрининг в МЦ Фемина.Някоя мама случайно да знае колко парички трябва да приготвя, защото в сайта никъде не пишеше?Благодаря Simple Smile

# 439
Добро утро!  261uu
Бързо да почерпя с едно кафенце -
За тези, които им е трудно вече да го приемат -

Добре дошли на всички нови мами! Една лека и безпроблемна бременност ви пожелавам.

Аз още не съм казала на зверовете. Утре съм на преглед и може би утре ще им поднесем новина. Всъщност аз на никой не съм казала все още. Днес обаче ще излизам с майка ми и може би ще трябва да и кажа. Не знам при вас как е, но на мен си ми личи, та няма да мога да го скрия.

Страшен апетит има за всякакви солени,кисели и подобни неща. Тук от 3 дена все поводи покрай мен, едни торти се размотават (а аз съм страааашен фен на сладкото  Mr. Green ) Сега дори не ги кусвам. Ям едни зелени кисели ябълки и портокали, и туршийка  Embarassed
А да не ви казвам как съм се опъпчила,като малък пубертет съм  hahaha  Май ще е женска кривотия  ylinfant   Laughing

# 440
Ha-ho

И на мен много ми се яде кисело и много често си хапвам кисели краставички.Иначе съм с 3-4 червени пъпки на лицето и аз Sweat Когато имаш пъпки през бременността, означава момиче, защото взимат красотата на майките ли? Някоя мама, ако знае ддруги подобни неща относно познаването на пола нека споделии Blush

# 441
На мен пък страшно ми се яде сладко. С предната бременност налитах на солено. Сега се надявам на момиче, но да видим. Аз знам, че ако ти се яде сладко ще е момиче, а солено- момче. Ако имаш силни пристъпи на гадене и повръщане също ще е момиче, ако не момче.

С предната бременност нямах никакви симптоми и родих момче. Сега съм с всички признаци накуп- да видим какво ще е.

# 442
И аз знам за храната като Диди, с предишната ядях много солено, кисело и тестени храни и беше момче, но пък гаденето и повръщането беше ужас. Сега ми се яде предимно сладко, кисело не поглеждам. Имам гадене, но с преди няма нищо общо. И аз като вас момичета съм влязла в пубертета с пъпки 😄 да видим накрая дали тези суеверия са верни, като ни кажат пола 😄

# 443
Кака ми има 3момчета,и с трите повръщаше като за световно.И с трите е яла сладко,колкото никога не е яла...Пъпки по цялото лице...😂 Общо взето-Божа работа

# 444
И аз много ям. Постоянно ми се яде! Миналия път, с бъдещия батко, така бях качила 4 кг за първите 3 месеца, с каката не беше толкова сериозно положението Simple Smile В допълнение сега само ми се спи и съм изморена, снощи си легнах преди 9 часа. При вас как е със съня?

# 445
Оооо,мацки, то е много комплексно. Аз имам момче и момиче и знам разликите в бременностите. С каката се опъпчих много, все нещо солено ми се ядеше, докато с дребното беше обратното- кожат, коса, нокти всичко изглеждаше по-здраво и все на сладко налитах.С него обаче направо припадах, заспивах докато говоря. С каката рано си лягах, ама нощем обикалях. Тази бременност по ми прилича като с каката, ама гаранция- Франция. Ще видим след някоя-друга седмица какво ще каже доки. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Ivory, баба ми по спането ми каза, че чакам момче( предния път) и така сигурно го заяви. Тя е била така, майка е била така(аз имам двама братя). Не знам има ли някаква генетична предразположеност, ама беше убедена, че ще е момче, така и излезе.
Маги, аз имам една приятелка с две мъжки и се съдра за драйфа. Аз такива пориви не съм имала до сега. Една от най-добрите ми приятелки има момче и момиче, с момчето(втора бременност) повръща, с каката е нямала такива симптоми.
Абе, много си е индивидуално Grinning
Едно го мислим, ама какво ще дойде... Здраве да е, рекламации се не приемат Joy

# 446
  • Пловдив
Аз си мисля, че всичко е относително. Първа бременност ми е. Нямам нито една пъпка, не ми се ядат определени неща, нито сладко или солено, не ми се гади, спя си когато ми се доспи. Ще видим какво ще е

# 447
  • София
Седмицата преди положителния тест почваше да ми се приспива още към 8 часа...И до сега съм така, лягам си към 9, 9.30 най-късно. Просто ми е невъзможно да остана повече, очите ми се затварят сами. И преди съм споменавала, че ми се яде главно солено и кисело, шоколад и сладкиши не мога да погледна. Но не вярвам, че това е показателно за пола Simple Smile

# 448
То и аз не вярвам на тези неща. Просто споделяхме кой какво е чувал като признаци за момче или момиче. Като мине достатъчно време всички ще разберем.

# 449
Момичета,здравейте! Аз хубаво се хвалех,че гаденето е отшумяло,ама два дни ми взе акъла. Не съм хапвала и една хапка и съм толкова отпаднала. Не мога да стоя до храна,направо се отвращавам дори от любимите си неща. За пояснение 42 кг съм,след тези гладни дни може и 40 да съм станала. Гинеколожката ми е отпуска. Беше ми казала,че ако продължавам така,ще вляза в болница на системи. Някоя мама имала ли е такъв проблем? Сега като не мога да се свържа с нея какво да правя. Не се търпи направо.

Общи условия

Активация на акаунт