Юнски мами 2018 - Добре дошли!

• 43 588
  • 714
  •   1
Отговори
# 690
Дафи, след разговор с други мами с Хашимото реших засега да си пия хапчетата и да изчакам прегледа при лекарката, която избрах тук в Асеновград. Пътуването, колкото и да е кратко, в момента ми е страшно трудно, защото гаденето и повръщането се засилиха. 

# 691
Здравейте,мамита.Присъединявам се към вас,термина ми е на 7 юни,втора бременност.Имам момченце на 5г.На 14 юни имам юбилей,ставам на 30 години и съм щастлива,че живи и здрави ще получа най-прекрасния подарък на света.Леко бременеене на всички ви Simple Smile

# 692
  • Пловдив
Дафи, след разговор с други мами с Хашимото реших засега да си пия хапчетата и да изчакам прегледа при лекарката, която избрах тук в Асеновград. Пътуването, колкото и да е кратко, в момента ми е страшно трудно, защото гаденето и повръщането се засилиха. 
Ами аз само като вариант ти предложих, защото ми звучеше притеснена. Но все пак има доста мами с хашимото, които пият това лекарство. Имам много близка приятелка, която също го пиеше. Всичко ще е наред

# 693
Повече ме притеснява фактът, че досега не съм пила нищо. Наистина бях много притеснена, но вече съм по-спокойна.Blush

# 694
  • Пловдив
Повече ме притеснява фактът, че досега не съм пила нищо. Наистина бях много притеснена, но вече съм по-спокойна.Blush
Ами нормално. Аз пия доста неща понпредписание на АГто, но всичко е за бебето. Колкото и да не обичам да пия лекарства няма как. А от едното така ме цепи главата, че не знам как ще издържа още 4 5 дни

# 695
Аз също пия доста неща, но нищо съществено досега: Фолиева, витамини за бременни, Биозин, Шуслерови соли.

От Утрогестана ли те цепи главата? Май той имаше някакъв такъв страничен ефект.

# 696
  • Пловдив
Аз пия още куп други. Да от утрогрстана е, но защото принципно го слагам вагинално, а сега лекувам някакви бактерии и 6 дни вечер трябва да го пия. Поне сутрин е вагинално. Ще изтърпя, нямам избор. Ама поне днес не ме боля толкова. +4 пъти на ден инсулин, при това от вечерния ми стават адски синки на местата, където съм се боднала, но за бебето съм готова на всичко

# 697
Много е неприятно това главоболие. Аз се надявам като започна Еутирокса да не ме боли толкова често, но да видим. С диабета няма да ти е лесно за жалост, но все ще свършат тия 9 месеца и ще гушкаме сладки малки бебчета. Трябва само да стискаме зъби и накрая като видим резултата ще забравим за всички проблеми.

# 698
  • Пловдив
Така е. Важна р крайната цел.

# 699
Хора, да ви питам трябва ли да не съм яла за феталната и БХС? Сега в 13:20 съм на преглед, но лекарят не ме предупреди да съм на гладен стомах.

# 700
Не, не е нужно. И за кръвта също.

# 701
Момичета ,време е да мислим за нова темичка и кой  ще я стопанисва,защото наближава 50-та страница ! Ако не пуснем ,ще ни заключат  Confused
Трябва да си изберем ново име и да се пусне нова тема.

# 702
Здравейте на всички реших и аз вече да се включа в темичката. В 12 г.с съм от Варна. Искам да питам има ли някоя варненка, която си прави вече ФМ и при кого? Hug

# 703
Момичета ,време е да мислим за нова темичка и кой  ще я стопанисва,защото наближава 50-та страница ! Ако не пуснем ,ще ни заключат  Confused
Трябва да си изберем ново име и да се пусне нова тема.

И аз това питах преди известно време. Ако имаш възможност пускай нова. Ако не аз ще се постарая довечера. Мислих и за заглавия дори си записах и сега не ги помня 😄
 Юнски мами пола ще узнаят, за имена ще се размечтаят😄
Давайте идеи момичета!

# 704
Здравейте на всички реших и аз вече да се включа в темичката. В 12 г.с съм от Варна. Искам да питам има ли някоя варненка, която си прави вече ФМ и при кого? Hug

Здравей и добре дошла в групата
Аз съм от Варна и вече ходих на фетална  ходих при Славчев а и той ми води Ж.К. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт