Юнски мами 2018 - Добре дошли!

• 43 857
  • 714
  •   1
Отговори
# 255
А какво става когато започне да ти става лошо на работа? Как успяваш да го прикриеш? Мен това много ме притеснява. Aко ми се налага постоянно да хвърча до тоалетната няма как да не събудя подозрения в колегите. Neutral Face

# 256
Senua
Аз оня ден случайно мернах една във Фантастико и я взех,на д-р Спок "Най-важното за бебето", но за таЗи,която казваш ти и аз съм чела добри отзиви.Пиши после дали е интересна.

# 257
Вондито, лекарите се притесняват заради кистата, която имам. Освен това днес плодният сак беше сплескан, а не кръгъл. Предният път беше пак същото та пих Утрогестан за задържане и се размина, този път ще видим. В 6г.с. и 3дни съм. Много е рано още, но общо взето съм се подготвила, че може и да не я бъде. Каквото стане. Като видим сърчицето ще съм една идея по-спокойна. А и тъкмо ще е минала операцията на баткото, че сега повече за него се тревожа. Във вторник ще си проличи накъде вървят нещата.

# 258
Вондито, лекарите се притесняват заради кистата, която имам. Освен това днес плодният сак беше сплескан, а не кръгъл. Предният път беше пак същото та пих Утрогестан за задържане и се размина, този път ще видим. В 6г.с. и 3дни съм. Много е рано още, но общо взето съм се подготвила, че може и да не я бъде. Каквото стане. Като видим сърчицето ще съм една идея по-спокойна. А и тъкмо ще е минала операцията на баткото, че сега повече за него се тревожа. Във вторник ще си проличи накъде вървят нещата.

Моя приятелка,също имаше киста като забременя, но лекарите и казаха, че няма нищо страшно и че най-често изчезват по време на бременността.Така и стана. При кого ходиш на прегледи?

# 259
По принцип и аз четох, че изчезвали, но лекарят (д-р Амалиев), че вероятно ще се наложи да я махнем. Трябвало да изчакаме, обаче, да се формира ембриона.

# 260
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте,момичета.Записвам се и аз -  втора бременност,вероятен термин 27.06.2018.

# 261
А кога казват кога е терминът?След като се чуе сърце?

# 262
Маги, има калкулатори в интернет. Можеш да си въведеш данбите и да ти го изчисли.

# 263
  • Пловдив
А кога казват кога е терминът?След като се чуе сърце?
Принципно калкулаторите в интернет са много и дават дата, но за първи път доктора я казва като се види сърдечната дейност

# 264
Аз в нета отдавна съм я изчислила 😂 Но ми беше интересно докторът кога го казва

# 265
Senuas за сега възприемат здравословното ми състояние с грип, вирус. Все още ми е само гадене, нямам позиви да тичам към тоалетната. Иначе аз съм решила, че ще споделя в работа, но нека ми потвърдят че всичко е наред. За сега се опитвам да крия, ще видим до кога ще е Grinning

# 266
Здравейте,момичета.Записвам се и аз -  втора бременност,вероятен термин 27.06.2018.

Добре дошла и леко бременеене! Hug

Манита, той този вирус ако отиде към 3 месеца няма много много да ти повярват Smiley  Аз мисля да изчакам до третия месец поне и чак тогава да оповестя, засега знаят само родителските тела Simple Smile

# 267
  • Пловдив
И аз се чудя как ще скрия в офиса, като при мен определено ще трудно, тъй като пушех преди и ще се усетят мн бързо ама каквото такова. Все пак по празниците все бебе ни пожелаваха, ето им бебе. Ако никой не ми зададе конкретно въпроса дали не пуша щото съм бременна няма да кажа нищо поне още месец

# 268
Така е и на мен ми се иска да кажа по-късно в работа, но ако това гадене продължава няма как да скрия. Каквото стане. Аз по-скоро се притеснявам, защото не съм много отдавна в работа (от 5 месеца) и още нямам постоянен договор. Иска ми се да видя, че всичко с документите ми е наред и тогава да кажа. Миналата година по това време също бях бременна, влязов в болница и след като се върнах вече ми течеше предизвестие. Тогава също не бях на постоянен, а по заместване. Нямаше как да си търся правата, защото титуляра се връщаше на работа, а възможност за друга позиция нямаше. Та не ми се иска пак да се случват същите неприятности.

# 269
Манита и аз те съветвам да изчакаш предполагам, че договорът ти е със 6 месечен срок на изпитание ще трябва да изчакаш още малко. За съжаление обикновено работодателите гледат на бременността като на проблем.
И аз се чудя как да кажа понеже няма кой да ме замества, евентуално трябва да намерят някой, който да обучавам и след това като се върна е възможно да заваря куп бъркотии. Изобщо не знам какво ще решат. От 1 г и 2 месеца съм касиер счетоводител в ловно сдружение и е по специфично ( и аз самата има още какво да уча). Обмислям вариант да идвам за няколко часа 1 път седмично след като родя, но не знам дали ще мога да го осъществя на практика....

Общи условия

Активация на акаунт