Юнски мами 2018 - Добре дошли!

• 43 833
  • 714
  •   1
Отговори
# 360
Момичета здравейте! Със страх се включвам при вас. Това ми е втора бременност,първата е неуспешна с аборт в 9 г.с. Вчера бях на лекар и потвърдиха бременност в 6 г.с +/няколко дни,от вълнение даже не чух колко и видяхме сърчице. Страх ме е да се зарадвам. Терминът ми е 21.06,същевременно симптомите,които имам са по-скоро безсъние,гадене без повръщане и липса на апетит. Въпреки това гледам да хапвам по малко,за са се храни бебчо. Надявам се този път всичко да е наред и с мен и с вас.

Добре дошла! Ще стискам палци всичко да се развива добре и накрая да гушкаш здраво юнско бебе! Hug

# 361
Здравейте Simple Smile Слагам кафенцето.

Добре дошли на новите. Flowers Bouquet
При мен нищо интересно, стоя и си чакам датата за преглед.
Честито на мамите чули сърчица Yellow Heart
Bub_i, с тези пътеки ме съсипват лекарите. Милата Sad Надявам се вече да си по-добре!
Didi i Mitko, много се радвам, че нещата се нареждат при теб!
PopyMopy, преди годни мисля, че 12г.с записваха. Сега не знам как е.

Изплаших се от сумите които говорите за раждане Thinking Това си е доста стабилна сума!

П.п Има мами, които искаха да ги добавя във фейсбук групата, изпратина им е покана, ако има някакъв проблем може да ми пишите. Simple Smile

Последна редакция: сб, 04 ное 2017, 10:54 от ***Schatz***

# 362
На мен вчера цял ден ми беше страшно зле. Повръщах дори и от вода. От вчера сутринта до днес не бях яла нищо. Cry Оставих малкия на баба му, че изобщо не бях в състояние да се вдигна от дивана и да се грижа за него. Много тъжно ми стана, но пък и баба му и дядо му се бяха затъжили и тъкмо ще могат да му се порадват.

# 363
Да се похваля и аз-чухме сърчице вчера,прокървих малко,но вече всичко е наред Simple Smile Докторката каза,че било малко за 7г.с.вмбриончето,но според мен не е правилно остановена в коя г.с.съм.
На 15ти съм пак на лекар,дано всичко е ок вече Simple Smile

# 364
Това със записването в ЖК много зависи от доктора. С първата ми бременност ми направиха картона 7-8г.с.. Сега първия ми преглед беше края на 8 г.с. и ми каза след две седмици пак (т.е. петък съм на лекар), ако всичко е наред ще вземам направление за избор на екип. Аз имам един мисед преди две години и може за това да изчаква.
За раждането първия път не съм плащала, трябваше да е секцио, поради висок диоптър, но ме достраша от операцията и реших да раждам нормално, предизвикано и то преди термин... голяма грешка  Confused  Сега как ще е незнам, рано ми се струва да мисля и за това  Peace

# 365
Добро неделно утро! Отдавна не съм се включвала,но покрай малечка и всички задачки не ми остава много време.По цял ден ми е едно никакво,леко ми се повдига, все уморена, енергия едва изцеждам нещо да свърша или да поработя.Чухме сърце преди 12 дни, жив ембрион отговарящ на 7+ г.с. Термина го изкара  12.06, по-късен от моите сметки,но така или иначе ще съм секцио и ще трябва да избираме дата, което пък никак не ми допада. Пуснаха ми МБ,излезнаха малко кандида, дадоха ми гиназол,вагинален крем и после лактажин, пробиотик за вагинална микрофлора. На 29.11 ще  съм в 12г.с и ще ме записват за Ж.К. По въпроса за цените, плащам си част от УЗ и ФМ,раждането е 1490 като това е частна болница работеща по ЗК.
harper Мога с две ръце да препоръчам д-р Александър Кобаков, св. СОФИЯ. Фантастично мил, подробно наблюдава и обяснява. Освен това е млад и всичко му е прясно и продължава да учи и да се усъвършенства. Предишната бременност пак при него бях.

# 366
  • Варна
Привет, момичета! Включвам се и аз в темата Simple Smile Това ми е първа бременност с термин 11.06

# 367
Привет, момичета! Включвам се и аз в темата Simple Smile Това ми е първа бременност с термин 11.06

Добре дошла и лека бременност! Simple Smile

# 368

Добре дошла при нас Simple Smile лека бременност и сладки раздумки Wink

# 369
Добре дошла!

При мен ситуацията с гаденето се появява вечер... не знам дали писах, дано не се повтарям. От около две седмици може би, гадна история.

# 370
  • Варна
Благодаря момичета, дано на всички ни бременността да е спокойна и лека Heart
Имам питане - гаденето само сутрин ли е ? При мен вече от два дни се проявява предимно вечер...

# 371
На мен гаденето ми се проявява по няколко пъти на ден. Сутрин, по някое време следобед и вечер за малко. Много е неприятно, защото си изгубих и апетита покрай това. Sad Постоянно ми е прималяло, защото не ям и се насилвам да хапвам по малко.

# 372
  • Велико Търново
При мен също гаденето се появява, когато си иска, сутрин, обед или вечер, добре че поне не повръщам. Много ми се спи и често имам главоболие обаче.

# 373
И аз като Флоренция. Екстри по всяко време Confused

# 374
  • Пловдив
При мен няма гадене всеки ден. На моменти е и ми се случва по всяко време на денонощието. Основно при някои миризми ми се получава

Общи условия

Активация на акаунт