Юнски мами 2018 - Добре дошли!

• 43 791
  • 714
  •   1
Отговори
# 495
Алекс, ако не е много нетактичен въпросът ми - на колко години си?

# 496
  • София
Здравейте отново, сладки мами!Вчера бях на преглед и май се оказа, че няма да са близнаци за мое успокоение Wink иначе вече мърдаше с ръчички (в 10г.с) и ме изпратиха към края на месеца на биохимичен скрининг в МЦ Фемина.Някоя мама случайно да знае колко парички трябва да приготвя, защото в сайта никъде не пишеше?Благодаря Simple Smile
Здравей, на мен ми казаха 140лв.

# 497
Ivory_ , не е нетактичен въпроса ти, няма проблем. Твърде млада и неопитна - след няколко дни навършвам 21.

За огромно съжаление момичета моята бременност е почти приключила, утре съм на преглед, за да определим какво ще се случва, няма развитие и най-вероятно става дума за кухо яйце. Беше ми много приятно да обменяме информация и желая на всички ви успешен ревлив финал! Hug

# 498
Много съжалявам..пожелавам ти все пак да е някаква грешка и да се е появило ембрионче. В никакъв случай не свеждай глава! С теб сме Simple Smile

# 499
И аз съжалявам, дано все пак има грешка и утре новините да са добри...

Аз май питах за възрастта на другата Алекс, защо са определили бременността като високорискова поради възрастта?

# 500
  • Пловдив

Тъкмо чукнах 36 Flushed

# 501
Здравейте мили майчета,

Не съм писала отдавна, защото нямах сили, а и все още нямам. На 1-ви ноември загубих баща си. Понеже живея в чужбина, беше ми дошъл на гости , без оплаквания, без нищо е починал в съня си. Оказа се , че тромб е запушил артерията към сърцето му и нищо не е усетил...На сутринта го намерих аз, мъжът ми беше тръгнал на работа с децата, а аз бях сама. Не мога да ви опиша болката си. Прибрахме се в Бг за погребението и сега след няколко дена се връщаме пак обратно.Обичайте и уважавайте родителите си и им звънете постоянно, ако сте далеч от тях. Толкова ми е трудно.
Иначе видяхме ембриончето, засега всичко е наред. Кръвните ми издследвания са нормални, но съм малко анемична. Не знам как се чувствам, опитвам се да ям и да се държа.
Алексче, много си млада, пожелавам ти много скоро да се радваш на две чертички и пулсиращо сърчице.

# 502
Териер, съжалявам за загубата ти. И аз също толкова изненадващо захубих баща сии знам какво ти е. Бъди силна заради малкото човече.

# 503
Много съжалявам, моите съболезнования Sad Ще ти трябва време, за да се почувстваш поне малка по-добре, дано бебчето ти дава сили.

# 504

Тъкмо чукнах 36 Flushed

Ахаа, сигурно и мен така ще ме водят Simple Smile Май границата е 35.

# 505
  • Пловдив
Да границата е 35, освен ако нямаш някакви заболявания, тогава няма значение на колко години си и си те водят рискова. Аз съм на 34, но заради диабет и кухо яйце ме водят рискова и ходя на прегледи на 2 седмици.

# 506
И мен ме викат на всеки две седмици. Не знам дали не е заради зацапването, което имах.

# 507
  • Пловдив
вероятно, Диди, защото това е проблем принципно и трябва да се сляди, защото както всички знаем по време на бременност не е хубаво да има подобни зацапвания.

# 508
  • София
Т е р и E Р, моите съболезнования! Frowning1

Мен също ме викат на две седмици, а нямам нито зацапване, нито съм над 35.

Интересното при мен е, че малкия разбра, че съм бременна без да му казваме.
Седим си вчера на дивана и той ме поглежда в корема и ме пита: ти да не раждаш бебе? Flushed
Еми казахме му, нямаше как да го лъжем. Wink
Вие имате ли коремчета вече?  Не мога да си спомня с първата бременност кога ми пролича, но в момента корема ми е подут определено.

# 509
Аз в началото имах подуване, но вече не. Но и почти не ям. Предната бременност гаденето минаваше като хапна, а сега не. Докторката ми изписа витамини, но получавам позиви за по....щане само при мисълта да пия хапче по-голямо от лещено зърно.

Общи условия

Активация на акаунт