Юнски мами 2018 - Добре дошли!

• 43 808
  • 714
  •   1
Отговори
# 510
Мисля, че в началото при всички положения прегледите са по-чести.
При мен - с девойката не помня да ми е проличало рано, но след това - с младежа беше много бързо, май и сега натам отива положението. Определено ям повече, макар че това гадене ме уморява..

# 511
Здравейте,  мами.  Аз съм нова във форума,  както и в бременеенето.  С термин около 24 юни.  Имам въпрос към вас.  Насочихте ли се вече към лекар и болница,  че на мен ми е пълен хаос? Ако да споделете към кого и коя болница?  Успех на всичкии. 

# 512
Момичета,в коя седмица долу горе започнаха да ви проличават коремчетата? Ядете ли нещо по-необичайно,кога премина гаденето и минахте в нормален режим на хранене?

# 513
На мен нищо специално не ми се яде. От 1-я месец съм подута и се чувствам като балон,а вече съм в 3-и. Мисля си,че много ми личи. Аз посещавам болница Вита.

# 514
На мен всичко ми се яде, включително всякакви вредности, които иначе отбягвам от години. Особено вечер коремчето ми е като за доста по-напреднала бременност.
Имайте предвид, че на по-нисичките дами обикновено им проличава по-рано. Чисто физически, ако е по-къса горната част на тялото, бебенцето няма много накъде да отиде, освен напред. Simple Smile

# 515
  • Пловдив
Ivory_, аз и до края мога да изкарам на двуседмични прегледи, така ми каза доки, зависи как се развива бебето. Когато си имаш  и здравословни проблеми е така.

# 516
  • Пловдив
ами аз съм с хашимото и два неуспеха преди това. записаха ме рискова но доктора каза ,че ще се видим след месец . не че държа да съм вечно пред някой кабинет , просто ми стана странно. когато попитах резултатите от изследванията кога да му ги занеса - "следващият път, другият месец". Thinking

# 517
  • София
И аз ходя по веднъж в месеца, не се водя рискова, първа бременност ми е. Но си мисля, че ако няма нещо притеснително, веднъж в месеца си е ОК.

# 518
  • Пловдив
Все пак лекаря преценя. Особено ако ходиш с години при един и същи и ти познава състоянието

# 519
  • Пловдив
Дафи, лекаря когото избрах за ЖК не ме познава. Избрах го малко на случаен принцип и ми беше първи преглед. Затова се изненадах, че дори не пожела да му занеса резултатите от изследванията когато са готови.

# 520
Здравей,  Senua.  Моят термин също е за 24, аз също си нямам лекар и следя Токуда,  Шейново и Надежда.  Ще ходя на лекции в The mall на 21.11.2017г., ако искаш ела с мен,  хем да се запознаем,  ако се паднем заедно на раждане,  поне да не сме в стрес Simple Smile
Цитат на: Senua
link=topic=997708.msg35720959#msg35720959 date=1508739993
Здравейте, момичета!

От известно време чета форума, но най-сетне реших да се регистрирам. С приятеля ми правихме опити за бебенце в продължение на 10 месеца и когато вече се бях притеснила и отчаяла - хоп! след 2 дни закъснение видях двете чертички на 21.10 Relieved Все още не съм ходила на преглед, но според калкулатора терминът ми е на 24 юни 2018. Сиптомите, които имам са ПМС напрежение и доста болезнени гърди. Толкова съм ентусиазирана, че изобщо не знам къде се намирам! Smile Би трябвало да съм в 5 г.с. Тъй като ми е първа бременност все още търся добър гинеколог, при който да отида и да следи бременноста ми. Спряла съм се на Токуда засега, но все още не мога да преценя кой лекар. Според вас след колко време е добре да направя първия преглед, на който със сигурност да се види точица или пък направо сърдечна дейност?

Благодаря ви предварително и успех на всички мами! Hug

# 521
Ах, Алексче, с голямо удоволствие бих дошла, но точно на 21.11. половинката има рожден ден Sad Дори не знаех, че има лекции в The mall. Но ако решиш да ходиш на още лекции някъде бих се присъединила с удоволствие! Simple Smile Иначе аз започнах да се следя в болница Вита, в понеделник (20.11.) ми е втория преглед и трябва да чуем сърчице вече Simple Smile

Здравей,  Senua.  Моят термин също е за 24, аз също си нямам лекар и следя Токуда,  Шейново и Надежда.  Ще ходя на лекции в The mall на 21.11.2017г., ако искаш ела с мен,  хем да се запознаем,  ако се паднем заедно на раждане,  поне да не сме в стрес Simple Smile
Здравейте, момичета!

От известно време чета форума, но най-сетне реших да се регистрирам. С приятеля ми правихме опити за бебенце в продължение на 10 месеца и когато вече се бях притеснила и отчаяла - хоп! след 2 дни закъснение видях двете чертички на 21.10 Relieved Все още не съм ходила на преглед, но според калкулатора терминът ми е на 24 юни 2018. Сиптомите, които имам са ПМС напрежение и доста болезнени гърди. Толкова съм ентусиазирана, че изобщо не знам къде се намирам! Smile Би трябвало да съм в 5 г.с. Тъй като ми е първа бременност все още търся добър гинеколог, при който да отида и да следи бременноста ми. Спряла съм се на Токуда засега, но все още не мога да преценя кой лекар. Според вас след колко време е добре да направя първия преглед, на който със сигурност да се види точица или пък направо сърдечна дейност?

# 522
Добър вечер, сладки!
Много сте изписали, трудно може да ви проследи човек. Много време не ми остава напоследък, ама хвърлям по едно око, когато мога.
Тери, моите съболезнования! Не мога да си представя даже какво ти е... Трябва да събереш сили, заради бебчето. Дано намериш сили, мила, силно гуш.

Алекс, дано да са объркали лекарите! Силно стискам палчета.

На мен също ми личи вече. Аз си го обяснявам така - с обърната матка съм и по принцип нямам много корем, сега когато матката заема правилна позиция е нормално коремчето леко да нарастне и съответно да проличи. Иначе няма логика толкова рано, то бебенцето е много малко все още. Ама всеки организъм е различен и реагира по-различен начин.
Апетит имам, доста по-голям от преди. Ядат ми се киселки и солени неща. Много ми се ядат тестени продукти, вредни всякакви боклуци ( чипсове, гризки и т.н.) и цитрусови плодове, вкл. и лимони Smiley Онзи ден изядох един и едва се спрях... Въз кисел, ама и аз като бебетата по клиповете правя муцуни и тъпча Smiley Сладкото този път не ми е по вкуса, пропускам го.
Аз виждам голям зор с дрехите да ви кажа. Много обичам да нося дънки и гардероба ми е пълен с тях. Сега обаче, както и предните пъти, направо откачам нещо да ми стяга на корема. И тук ходя вече 2 седмици с два анцунга широки. Пера, суша и пак обличам, малко клошарче хихихи

На диваците не сме казали. Мълчим, първо ще кажем на всички други и последно на тях. Иначе цяла Варна е разбрала, като ги знам какви "цедки" имат на устите ахахаха

Днес се записах за фетална на 29.11, малко на ръба ще съм, ама казаха че нямало проблем.

Сигурно има с какво още да ви занимая, ама да не ставам досадна ахахаха Спирам Simple Smile
Лека и мека, коремчета !

# 523
  • Пловдив
alexandra_gp, честно казано това не ми говори никак добре за доктора, аз бих го сменила, защото това е нехайство. Представи си, че има нещо обезпокоително за бебето, аз не бих рискувала с такъв лекар. Ако ми познава състоянието е друго, но пък и аз не бих го  оставила така да не ми види изследванията.

# 524
Aуу, честит да ти е ! Моят баща е тогава. Ха, големи съвпадения. Има лекции в The mall, Bulgaria mall(от списание 9 месеца на всички теми), Токуда. Датите са всеки месец и понеже моята сестра е раждала първото си дете в България ми подсказа, че дават и подаръчета, така че още повече се ентусиазирах. Другите дати са :
The mall : 28.11 - план за раждане, ваксините за моето дете и грижа за кожата за бъдещата майка. Старт 9:30ч.
Bulgaria mall : 25.11. - нормално раждане или секцио, грижа за кожата на новороденото с HIPP. Старт 10:00ч.
Токуда болница: 23.11. - 13:00 - 14:00 Как да познаем, че раждането започва? 14:00 - 15:00 Кърмене
29.11. -14:45 - Ден на отворени врати !
30.11. - 14:00 - 15:00 - Масаж и гимнастика при новороденото.
Мисля, че ще са интересни и понеже ще изляза в болнични, ще мога да посещавам всички.

Ах, Алексче, с голямо удоволствие бих дошла, но точно на 21.11. половинката има рожден ден Sad Дори не знаех, че има лекции в The mall. Но ако решиш да ходиш на още лекции някъде бих се присъединила с удоволствие! Simple Smile Иначе аз започнах да се следя в болница Вита, в понеделник (20.11.) ми е втория преглед и трябва да чуем сърчице вече Simple Smile

Здравейте, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт