Китен 2017г./2018г.

• 70 633
  • 754
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Абе не е баш така, миналата година ненадейно тръгнахме за Китен, наши приятели ни поканиха при тях и хотела им беше доста далеч от Атлиман. Като си тръгвахме от плажа по тоя баир нагореее....Не че ни е било неприятно, правехме си разходка, но след плаж малко нанагорно ни идваше. За мен по важно беше да сме близо до плажа, заради сина ми, защото не му се седи по цял ден, скучно му било, абе тийнче....Та да си ходи като му доскучае, пък като реши,  да слезне пак на плажа при нас и така. А и каквото и да си говорим, друго си е да си до плажа.

# 196
  • Сф
Къмпинг юг е на южния плаж.

# 197
  • Буркина Фасо
е, ако хотелчето може да се построи над  самото море  ще е най-добре  hahaha
после правим митинги против застрояването на плажната ивица.  
няма угодия.

# 198
  • София
Еее не, чак толкова не искам...Вчера гледах в някакъв филм, къщи на плажа, ама така на високо построени и плажната ивица супер тясна, еми не ми хареса хич.

# 199
Има ли някой който е бил тази година. в хотел. Ариана?

# 200
А някой опитвал ли е с бебешка количка по стълбите към  Южния ?

# 201
  • Пазарджик
А някой опитвал ли е с бебешка количка по стълбите към  Южния ?
Да.Миналата година бяхме с количка и нямахме проблем.Слизахме от стълбите на хотел Асарел.Доста са стъпалата и на връщане беше тегаво,но се справяхме.Доста са стръмни.

# 202
На стълбите /централните/ няма ли рампи ? От Асарел май бяха само стълби .

# 203
  • Пазарджик
При Асарел са рампите за колички.Централния вход не знам от къде е.Минахме веднъж и през станцията на БНТ,но там са само стълби,няма рампи.

# 204
Flowers Hibiscus Благодаря , ще се наложи да ги проучим тази година .

# 205
Ние сме с астма, затова искаме бунгала до морето, а и с малки деца. Да дишат морските изпарения. Миналата година бяхме на Поморие на бунгала. Там са километри с бунгала до пясъка на морето. Затова търсим подобни в Китен. Ще видя бунгала юг, както препоръчахте. Благодаря.

# 206
  • Буркина Фасо
А някой опитвал ли е с бебешка количка по стълбите към  Южния ?
с двама човека става спускането по стълбите. един пред и един зад количката.
стръмно е. а и ако е с 3 колела не става.

пп. да , става и с 3 колела - средното да е във въздуха.
аз лично съм гледал родителите да хванат количката на ръце и да слезнат по стълбите.  хора всякакви  Laughing

Последна редакция: вт, 19 юни 2018, 09:23 от 7002_ognob

# 207
  • Пазарджик
Моята количка е с 3 колелета.Таткото се справи чудесно сам със слизането и изкачването Simple Smile

# 208
Мярнах в старите теми нещо за паркинг безплатен. Та има ли го това нещо и към днешна дата и ако да - къде из 500-те метра на градчето е?

# 209
Досега не сме плащали за паркинг в Китен. Паркираме, където намерим близо до хотела. Има хотели, които си имат паркинг и можеш да си платиш по 5 лв май беше на ден.

Общи условия

Активация на акаунт