Китен 2017г./2018г.

• 70 046
  • 754
  •   1
Отговори
# 405
  • Буркина Фасо
във Вкусна гозба не беше много вкусно. храна (3), обслужване (4)
в Козел беше доста по-добре - (5), (5).
сервитьорите не са ориентирани в играта. това май е масово.
вчера видях да слагат нови цени на сладоледа. започва се    Laughing
има много комари и малки медузи.

# 406
  • Разград

Миналата година се разминахме успешно с комарите... Синът ми е алергичен към ухапвания от всякакви насекоми, става на огромни подутини след ухапвания.... Май ще вземем машинката за в контакта, против комари...
А опасни ли са тези медузи?

# 407
Медузките са умрели...поне тези които ние хванахме.
Потвърждавам за комарите...има ги, видях ги. Не са ни хапали...може би защото сме все в движение ☺

В магазинчето до хотел Радис бадъните с водяла НЯМАТ цени....това ме изнервя. Бе тури на капачките етикети като хората...кво ще ми вади един лист под касата и ще ме хвърля по върбите...

# 408
  • Буркина Фасо

Миналата година се разминахме успешно с комарите... Синът ми е алергичен към ухапвания от всякакви насекоми, става на огромни подутини след ухапвания.... Май ще вземем машинката за в контакта, против комари...
А опасни ли са тези медузи?
машинка за контакт не върши работа на улицата. там са комарите.
живите медузи са в морето😂
не са опасни, но определено са много.

# 409
  • Разград
Гледах едни силиконови гривни в аптеката, против кърлежи ли бяха само?!?
Ще трябва да ги видя отново....

# 410
Репелекс лосион против комари съм си записала да взема, ако видим зор с комарите. Нямам лични впечатления обаче...препоръчаха го по др.теми...

Хванахме рибка току що...

# 411
Моля Ви за мнение за хотел Ариана или Принцес Резиденс.Колебая се между тях.
Ако не е късно ,виж това предложение за Принцес Резиденс

http://travelcard.bg/deal/8776-princessresidens_summerpack.html? … ka.bg#prettyPhoto

за периода, за който аз търся има и бонус при 6 нощувки , седмата е безплатна, но въпреки това ми идва повече. Паркинга е платен 5 лв пише, басейна не е голям, но има и изход директен на плажа. Мястото е супер и хотела е добър писах вече, а иначе за храната се дават отлични отзиви в Букинг.
Както Жабчето показа тук (за което още веднъж благодаря) , хотел Ариана (не съм го видяла) , но се ходи доста май през дюните. Единият хотел е 2 звезди, другият е 4 . Просто мястото на Принцес е супер, храната е отлична, но за другото , като гледам и стаите са хубави, но цената..за Китен ми се вижда много малко, при това тази е уж Last Minute.
Погледнете офертата и си преценете, не съм звъняла в хотела, понякога там дават и по-добри цени. Просто за информация.
ПП. Ако там се насочите, категорично подчертайте без 4 етаж при пързалката, то и на снимката се вижда от какво се оплакват хората.
За мен в Китен от видяното това е най-добрият хотел и като място , и като визия.

# 412
  • Сф
Ариана е на 5 мин макс от плажа- почти срещу база Зеленика на МВР , точно при свободната зона , има и включен паркинг и на 5 мин с кола от ММЦ. Принцес и Ариана ми е странно да се сравняват.Принцес не държат ли много високи цени HB?
В Ариана няма шум от музика и е ол инклузив.По- скоро е тип почивна база.Много бяха вдигнали цените на ранни и за същите или със 100 лв отгоре отидохме тая година на Блу Ориндж.Разликата между двата е осезаема в полза на Оринджа.
Но и в Ариана е ок.Зависи какви оферти гледате на Принцес и Ариана. За Ариана се писа много мин година , не помня в коя тема, май в Китенската, трябва да погледнеш.За Принцес дано някой се включи.О , погледнах Принцес през Съни турс-79 HB- евала! И паркинг и чадър ако се плаща, не знам как е зоната пред хотела...Питайте и дали влизат напитки, че нещо имам лош спомен като съм гледала преди.

# 413
PureLove, и на мен ми се вижда висока цената, въпреки че хотела ми хареса. Видях го и пообиколих малко, но не влизах вътре. Искаше ми се и Ариана да погледна, заради отзивите миналата година, но не го намерих и не остана време (уморихме се). Понеже бяхме в Приморско и отделихме една сутрин по-лоша за разходка. Не ми се иска да обикалям и качвам много стълби уморена след плажа или вървя много по улиците до хотела, затова и оглеждахме и се разхождахме. Бях се засилила дори за Кремиковци, но което видях отвън ме отказа, иначе мястото е супер също и цената горе-долу става.Самият Китен май нещо поизостава като градче и инфраструктура, на мен не ми харесва много, но пък плажовете са хубави и широки и решихме да видим за края на лятото, нещо по-поносимо, просто за допълване (морето от лекар ни е препоръчано и затова гледаме да използваме, колко можем)
На мен Принцес ми хареса много, но това е да отидеш за 7 дни веднъж в годината и да се чувстваш бял човек, ама пак си права , че не е ол инклузив , та да държат такива цени за това малко градче.
За Ариана нищо не мога да кажа, ама нещо ме не привлича не знам защо, докато не видя какво и що е. Ако не бях видяла Южния плаж и стълбите щях и там да търся. Но...всеки си има приоритети. Някой не му пречи, аз например ще пълзя на тръгване от плажа . Иначе е супер и южния плаж , хареса ми много.

# 414
  • Сф
Ариана трудно се намира, навигацията дава Ариана Лозенец.
На стария път. Приморско Китен е.Където върви влакчето , покрай ммц,
Близко беше и Еос Китен.На мен ми хареса поне отвън и е на поносими цени.В Китен има много избор.Също Валена Китен до автогарата.Много по- евтино .Не бих се забила в Принцес, поне аз.Много ми хареса и една сграда - Golden dunes май се казва, баш и тя на пътя на ммц, само че без изхранване.Рових по сайта но не работеше нещо.Хубавото на Китен е че наоколо има прекрасни плажове.Иначе в града е гъч.Еле пък вечер..

# 415
  • София
Ариана е бивша почивна станция на завод "Хр.Смирненски" в София.

# 416
Съгласна съм с Фанфанито...южният плаж е прекрасен...тепсия, плитък...има малки рибки, живи охлювчета, хванахме и едно попче дори...но тези стълби...гадост.
Искам да разгледам и северния плаж как е като подход...не стигнах до него вчера.

По ул.Атлиман посока северния ми е много подтискащо...мрачно, тъмно, усоесто  ..бррррр.

# 417
Тета, на северния , ако това е Атлиман де, няма стълби и е гладко и хубаво. Морето е плитко , плажът е голям.
То такива попчета, мидички и рибки ги има навсякъде там в моренцето))  Тази година бях кат русалка)))) Плицикам се и около мен рибки (ама не бяха малки съвсем значи))) Водата топла и чиста, ми хубаво ми беше)) При това края на юни уж в лошото време (но си имахме плаж всеки ден)
Ние тръгнахме от автогарата по една улица и все нагоре , нагоре , после направихме някакъв завой наляво в края на улицата, покрай май Кокиче имаше нещо си, Кремиковци и Атлиман парк хотела и ...влизаш на плажа-отдясно май беше Бодуров (ама то.. не ми хареса) отляво този Принцес (друго нещо си е)
После се върнахме през друга улица все нагоре покрай едни сергии и пак излезнахме на главната и надясно до автогарата. Може би затова не стигнахме до тоз Ариана, ама на мен ми бръмна главата нещо и се изнервих и уморих.
Но пък вие сте там и направо си е задължително с разходките вечер да разгледате градчето. ААА видяхме и училището , затварят го и го изнасяха(( Улиците са тесни в Китен, не е равно , няма заведения нормални (не ми харесаха честно, закуските и те дори хапнахме някакво гюзлеме и хубаво беше , ама едно схупено ми се вижда). Но пък за парите дето искаме да дадем , не може да имаме големи претенции, но хотелите...еми те като къщи и едни слепени, няма въздух сякаш... В Приморско има широки улици, по-чисто е някак си и има разстояние между сградите. В Китен пък има друг чар, то на човек му се иска да види , но ...цените , както писах в Китен по наше време бяха леко завишени в заведенията. Но...магазините за обувки примерно са добре заредени в китен и още ме е яд за едни сандалети((
За деца в Китен също има по-малко забавления и неща , не че нас вече толкова това ни интересува. Обаче плажовете са хубави и си заслужава. И на мен не ми се вижда малък, просто трудно го обхождам по тези улици, а в Приморско нямам проблем, там равно , широко ... не знам1 но Северния плаж в Приморско не беше почистен , нямаше спасители навсякъде, имаше мазутни топчета по плажа. Та все си има по нещо.

Последна редакция: пт, 13 юли 2018, 14:23 от Анонимен

# 418
  • В.Търново
Миналата година  бяхме в хотел Ариана.Останахме доволни.Тази година си вдигнаха малко цените и намалиха процентите за ранни резервации.Стаите не са много големи,поне двойните,но е новичко, прохладничко в горичката, басейна, ресторанта чисти.Храната не е много разнообразна, но вкусна.Музиката на бара наистина не е силна.Сладоледа е всеки следобед, на Дени.ние бяхме в активен сезон.Морето на плаж Атлиман беше леко мътно, но леко.Когато на 11 септември отидохме за три дена до Приморско водата беше кристално чиста.

Последна редакция: пт, 13 юли 2018, 15:34 от rusalka1

# 419
Излезе силен вятър...дали ще завали? Дано довечера поне спре, че да можем да хапнем...планирала съм пицария ☺

Общи условия

Активация на акаунт