Китен 2017г./2018г.

• 70 057
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
  • Русе
Благодаря за информацията и за снимките Simple Smile За шума, важното за мен е след 23ч да го няма, преди това е ок, нека си попеят и потанцуват хората Wink

# 466
Никаква трудност не ми е да щракам като папарак 😊

Нещо друго, което трябва да се опита/разгледа в Китен...има ли? Уж поразгледах градчето...Rolling Eyes

# 467
  • близо до Кресненското дефиле
Тете, ако позволиш едно въпросче?
До вашия хотел имаше заведение с доста маси навън. Правеха чууудни сачета. Функционира ли към настоящия момент? Срещу интернет клуба е.
Благодаря!

# 468
Точно срещу читалището, под нас има на ъгъла бонбони и ядки. До него по ул.Бриз има празно помищение..точно до бонбоните и под синята къща. Интернет клуба не работи...празно е, само по надписите го разпознах.

По натам е "Вкусна гозба"-с бели дървени маси и червени тишлайфове. След него има кафене...после пак кръчма с дървени кафеви маси.
Не съм сядала в нито едно от тях. От кафенето си вземах 2 пъти фрапе за квартирата...на 2.80лв е.
Бонго е сядал в първото....не знам сачове дали предлагат.
Ние с детето не сядаме по бистра и не мога да дам инфо за менюто...съжалявам за което...

# 469
  • Сф
Може да се разходите( повозите) на влакчето за Перла( Приморско)Много друсаше и ни беше забавно.
Има малка черква ( параклис) в градчето. Какво друго .. риба, мед(домашни) може да попиташ хазяите от кой да вземеш.
Може да ви изведат и на разходка с лодка в открито море или просто да пратиш мъжа си за риба;)
Морската градина и кея вЦарево (Мичурин) ако сте с кола; Арапя и те така.
Благодарско за рекламата на Сарандиту- ни го знам.Довечера ще пусна някоя песен на мм.Има ли го в тубата тоз младеж ?Joy

# 470

Нещо друго, което трябва да се опита/разгледа в Китен...има ли? Уж поразгледах градчето...Rolling Eyes

Залезът на Атлиман.

# 471
Тете, благодаря! „Вкусна гозба”, май беше! Явно, че за прясна риба и мидиникой не може да даде препоръка, та ще рискуваме. Поне сач като хората да хапнем. И ние, с дете. Поне е на 2,5 годинки, та, докато вечер спи в количката / надявам се/, ние с татко му да пируваме. Поне така беше ниналата година. За тази- не е ясно.😂

# 472
Благодаря за идеята за залеза. Обаче не ми се маат крачоли до там...

"Вкусна гозба" работи. Бонго не й даде високи оценки обаче...виж назад е писал.
Сега там гледат мача с бира ☺

Обаче тя не е срещу интернет клуба....я по-нагоре.

Белите маси след колите.
А клубът е срещу колите

Последна редакция: нд, 15 юли 2018, 19:52 от teta75

# 473
Рибният ресторант на южния плаж, дали работи? В края на стълбите.

# 474
Като слезеш по стълбите в дясно има НЕработещо заведение.
В ляво има каравана със скара.
Това като си с гръб към стълбите...

# 475
Като слезеш по стълбите в дясно има НЕработещо заведение.
В ляво има каравана със скара.
Това като си с гръб към стълбите...
Жалко! Беше хубаво да седне човек вечер!
Благодаря, Тете!

# 476
Жалко, изпускаш много. Залезът на Атлиман е велик.

# 477
  • Буркина Фасо
може би питаш за рибния който е към кея. той не работи.
за рибата съм писал по- назад в темата.. почти навсякъде предлагат "прясна" риба.

# 478
  • Някъде по Дунава

До пощата има безплатна изложба на артефакти от морското дъно в региона.

# 479
може би питаш за рибния който е към кея. той не работи.
за рибата съм писал по- назад в темата.. почти навсякъде предлагат "прясна" риба.

Бонго, там е проблемът!😂Трябва ми място, където предлагат прясна риба, без кавички, че от тази с кавичките, и в Благоевград си имаме.😂

Общи условия

Активация на акаунт