Китен 2017г./2018г.

• 69 903
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
  • Разград
Добро утро!
Хотела не го знам, но гледах картата, съвсем наблизо е, само чакам да мине още малко време и ги будя, тъкмо малко се поуспокоиха...
На страницата на кабинета във фейса пише, при спешни ситуации 112,вероятно се отзовават, две лекарки са, на смени през сезона.

# 631
По улицата покрай морето се спускате...ще го намерите. Този го нидях чак като си тръгвахме, защото там обърнахме колата. Другият на ул.Първи май не го видях, но не съм го търсила целенасочено.
Летния вирус ли хванахте?

# 632
  • Разград
По улицата покрай морето се спускате...ще го намерите. Този го нидях чак като си тръгвахме, защото там обърнахме колата. Другият на ул.Първи май не го видях, но не съм го търсила целенасочено.
Летния вирус ли хванахте?

Нямам идея.... Повръщане с разтройство,към момента нямат температура.... Вчера сутринта излязох на разходка по брега.... имаше фекалии, мисля кучешки... вълните ги приплискваха.... Вчера доста вода са нагълтали... Не знам, умувам от какво може да е... Последно ядоха към 13.00 понички....

# 633
Ентеровирус е. Споко. Ако са спряли да повръщат, им вземи стоперол хидра с вкус на ягода...прахчета с електролити...против обизводняване. 1 прахче в 250мл вода и да пият. 3-4 прахчета за деня, колкото пробуташ.
За болки в коремчето може рекомфорт...по 2 табл. се сдъвкават в началото, после по 1. Те са общо 6 в опаковката. Може и дро спаз за болките.
И много вода да пият. Много. Няма не искам...наливаш им. Иначе ще се обезводнят и ще отпаднат.
Това е в общи линии. Няма страшно. Ако вдигнат Т-нурофен.
Иначе изписват вомакур свещички против повръщането. Или капки вомитусхийл...но аз файда от тях не видях.
Но ако са спрели да повръщат...е добре....само оводняваш с вода и електролити.
И евентуално нещо за разстройството ще ви изпишат.
Но на първо време трябва да се спре повръщането...това първо се действа.

# 634
  • Разград
Още не знам дали сме овладели повръщането... Малко вода са пили, че поспаха,но и повръщаха. Нямаше как да ги будя да пият водичка. Сега са спокойни. Да се събудят и ги подкарвам...
Тета, много благодаря за съветите, ще се възползвам!  Flowers Hibiscus

# 635
То няма как да пият вода докато повръщат. Обикновено острата фаза трае нощта и на следващият ден вече не повръщат или е еднократно. Дано е така и при вас. Виж лекарят какво ще каже, но прилича точно на чревен вирус.

# 636
За повръщане натриев цитрат и пробиотик.

# 637
Може да е странно, но от лекар знам и действа при повръщане. Давате кока-кола , но на малки лъжички начесто . Действа за повръщане при децата, че и при възрастните. Все едно сироп давате , пък и кола няма да откажат.
Поничките са виновни за мен , не е морската вода. За разстройството ... май са по-големи твоите и лопедиум действа страхотно. Даваш 2 наведнъж първия път пресича , после по 1 след всяко ходене. Но това е за големи деца , да не те объркам тук , но е суперефикасно за възрастни особено .Ориз варена вода пият , ориза хапват, ако може в кухнята да ви направят и препечени филии. За ден се оправят, но ...зависи от възрастта. Вие яли ли сте от тези понички и имате ли някакво неразположение. Ако само те са яли , от това е. Помолете за оризова вода нали има кухня в хотела, купете шише кола и давайте на лъжички. За лопедиума преценете.

# 638
  • Разград
За повръщане натриев цитрат и пробиотик.

Веднага ги започнах, бях подготвена за евентуален проблем. Малкият е добре,не повръща... Другото дете спи от четири часа, значи е по-добре...
Благодаря на всички!  Flowers Hibiscus

# 639
  • Разград
Фанфанито, напълно си права за кока-колата. Докато бях бременна с дъщеря си, поради прекаленото повръщане, ми поставяха кофеин, чист и съвсем малко, веднага спирах.... Та, от там знам.. Сестрите ми казваха, че кафето ще ми действа добре, но аз не понасях дори аромата...
Само децата ядоха понички...

# 640
Натриев цитрат се съдържа в спрайта. В колата не, доколкото знам. Но в спрайта със сигурност....

Почвай да ги наливаш с вода, веднага...да не оклюмат.И стоперол хидра! От обезводняването отпадат и стават като парцали...моя син го бях изтървала така и накрая само лежеше, без да ме чува даже...
До доктора стигнахте ли?

# 641
Да..изпитано и действа , но на малки лъжички непременно, не да надигнат шишето и начесто , при децата пресича веднага поне повръщането. Докато спят отиди до ресторанта и помоли за варена вода от ориз и купичка ориз да ти дадат. Да закусват това , но да не е е овкусен. Препечена филийка също  може да хапнат малко, но ориза запича, водата му също действа при разстройство , пак от лекар, при много тежка ситуация изпитано,колата също, но трябва и лекарство , при нал лопедиума е на особена почит, пак от лекар , на една почивка ни спаси , но за по-голям човек , на детенце...не знам прочетете.

# 642
Щом само децата са яли от тези понички и така е станало , от тях е.
Пиши къде са яли , да не ходят и други там. Лошо. Ейй значи ...хубави закуски, ама могат да ти съсипят почивката((( Действай да не отпаднат , както Тета пише, че после вече по-трудно. Не трябва да се обезводят наистина. Много е важно да намериш оризова вода , помоли някъде.

# 643
  • Разград
Будното дете е добре, живо е, пие на глътки вода и хапва по малко сухарчета... Не е ходил до тоалетна от пет-шест часа, не го боли стомах. Имам и Лопедиум... Имам навика да си нося навсякъде лекарства от първа необходимост.
Другото дете още спи. Чакам да се събуди и да обмислим действията.
Много ви благодаря, момичета! Много ми помогнахте наистина!
В първият момент винаги се панирам и не успявам да мисля адекватно... Сега вече съм в кондиция!
Благодаря! Flowers Hibiscus  Blush

# 644
  • Разград
А поничките купих от павилион, намиращ се точно след двата дюнера в ляво(два един до друг са) , по улицата, водеща към плаж Атлиман,ул.Крайбрежна 5,се води.
Нямат много клиенти през деня и сместа може да е била превтасала...

Общи условия

Активация на акаунт