Китен 2017г./2018г.

• 70 551
  • 754
  •   1
Отговори
# 255
  • Буркина Фасо
в Китен не вали.

Има една почивна база на самия южен плаж, на картата излиза като Рубин.

Някой с повече инфо за това място?
вероятно е база от соц.времето. близо е до плажа (не е на самия плаж), но пък е отдалечена
от централните части. доколкото може да се говори за отдалеченост в малкото градче.  Laughing
вечерно време сигурно е тъмница по пътеката до почивната станция. за вътрешната част нямам
впечатление. минавал съм само покрай нея преди3-4 год.

Последна редакция: сб, 30 юни 2018, 09:29 от 7002_ognob

# 256
  • София
в Китен не вали.

Има една почивна база на самия южен плаж, на картата излиза като Рубин.

Някой с повече инфо за това място?
вероятно е база от соц.времето. близо е до плажа (не е на самия плаж), но пък е отдалечена
от централните части. доколкото може да се говори за отдалеченост в малкото градче.  Laughing
вечерно време сигурно е тъмница по пътеката до почивната станция. за вътрешната част нямам
впечатление. минавал съм само покрай нея преди3-4 год.

Съдейки по охраната е на някоя силова структура, но на коя точно? На МВР не е, тя е до Атлиман, а военните до колкото знам нямат база на Китен. А и сигурно е само за служители.

# 257
МВР май имат и база по  южния - някъде над Глобуса и Асарел се пада .

# 258
База Зелиника/така май се казваше/ не е ли тя сградата на МВР?

# 259
  • Сф
И тази Рубин е била към МВР.Сега май не функционира.

# 260
  • Буркина Фасо
Съдейки по охраната е на някоя силова структура, но на коя точно? На МВР не е, тя е до Атлиман, а военните до колкото знам нямат база на Китен. А и сигурно е само за служители.
нямам представа. бегло си я спомням, което значи че не ми е направила особено впечатление.
възможно е последните години да има нови строежи около нея и да е по-оживено. иначе ако човек
търси отдалечеността и е със силна група в тази база може би ще си изкарат приятно.

пп. може и да не функционира както дивият кон над мен го е написала  Laughing
то и спортната база (над пристанището) не бачка.

# 261
  • sofia
Тази на МВР-то е много хубава на вид. Точно на Южният плаж, поддържана.

# 262
  • Някъде по Дунава
Точно така. Дворът е чуден, но вътре е старичко.

# 263
  • sofia
Никога не сме почивали там. Може ли да се ползва и от неслужители на МВР? Знаете ли как се казва базата? Страшно ми харесва мястото...

# 264
Никога не сме почивали там. Може ли да се ползва и от неслужители на МВР? Знаете ли как се казва базата? Страшно ми харесва мястото...

Коя база как се казва?

# 265
  • sofia

Коя база как се казва?
Хм, база "Зеленика", очевидно...

# 266
  • Някъде по Дунава
По принцип може да се ползва и от външни хора, но винаги е пълно.

# 267
Здравейте и ние тази година ще почиваме за първи път в Китен, резервирахме и ние в един доста старичък хотел на северния плаж-Атлиман Бийч, на плажа е, а това ни беше важно, с включен само обяд.Казаха че храната била много хубава, имало детска площадка и 18 дк. двор.

# 268
Здравейте, някой с отзив за Емералд?

# 269
Здравейте,някой посещавал ли е или предстои ли да посети тази година хотел Бриз или хотел Рилена?Почивали сме и в двата,но преди години и бих искала актуална информация и мнение.Иначе засега по спомени съм по-склонна да резервираме за Бриз,за началото на септември става дума.

Общи условия

Активация на акаунт