Китен 2017г./2018г.

• 70 551
  • 754
  •   1
Отговори
# 270
  • Плевен
Здравейте....искам да попитам как стои въпросът с парко местата в Китен т.е може ли без проблеми да паркираш с цел разходка?

# 271
  • столицата
В центъра през юли ще е трудничко. Или някъде по в покрайнините - разстоянията там не са големи или на платен паркинг евентуално.

# 272
  • София
Здравейте, някой с отзив за Емералд?
Агенцията или има хотел с това име?

# 273
Здравейте, някой с отзив за Емералд?
Агенцията или има хотел с това име?
Хотел е Simple Smile.

# 274
Близо е до входа на южния плаж. Изглежда хубав хотел...разглеждала съм го. Не съм го посещавала...срещу Радис е, ако не се лъжа. Добро място.

# 275
Близо е до входа на южния плаж. Изглежда хубав хотел...разглеждала съм го. Не съм го посещавала...срещу Радис е, ако не се лъжа. Добро място.
Срещу Додо Бийч е хотела.

# 276
О. Извинете. По спомен говорех. Срещу Радис кой беше...пак с Е почва май?

Обърках го с Енерджи.

Пак е на хубаво място. Близо до стола на БНТ/БНР. Близо е до южния плаж...има пътечка. Централния вход е по-нататък по Странджа...

# 277
  • Буркина Фасо
с/у Радис е Eнерджи  #Cussing out

# 278
Дааа..писах горе....

# 279
Тета ти гледай какъв дъжд се очертава да ни "пере" в средата на юли ,че съм дала и капаро  pliok

# 280
  • Буркина Фасо
Тета ти гледай какъв дъжд се очертава да ни "пере" в средата на юли ,че съм дала и капаро  pliok
нема да има дъжд

# 281
Аз 1 нощувка предплатих....и детето е болно...дано оздравее до тогава. Абе ядове...Rolling Eyes

Елпи...ти поне имаш хубава гледка Stuck Out Tongue Winking Eye
Ако вали...ще гледаш от хотела Joy

# 282
Някое заведение с  прясно уловени и приготвени морски дарове, случайно да има и да знаете?

# 283
Здравейте.Някой да е бил в хотел София?Може ли мнения,бива ли го?

# 284
  • Буркина Фасо
Някое заведение с  прясно уловени и приготвени морски дарове, случайно да има и да знаете?
в което и заведение да попиташ все казват , че рибата е едва ли не току-що уловена  Laughing
в близост до Автогарата (на Странджа) и на площадчето на Атлиман има "морско" капанче,
в което се предлагат няколко вида риби (панирани и на скара), миди, калмарчета.... в общи
линии с това се изчерпва менюто им. и по кръчмите може да се намери риба , но няма голям
избор, а и за  датата на улов може да се спори. Laughing

пп. и не забравяйте да си искате касови бележки (фискален бон) !!!

Общи условия

Активация на акаунт