Китен 2017г./2018г.

• 70 551
  • 754
  •   1
Отговори
# 300
  • Пазарджик
Здравейте, от дете не съм плажувала в Китен, тази година смятам да го посетим. Свободни места има в малко хотели с басейни, каквито ние търсим. Имам чуденка между хотел София и хотел Китен Палас. Моля за мнение
Миналата година наши познати бяха в китен Палас и не им даваха да ползват външния басейн.Казваха ,че не работи.Днес като минахме басейна беше празен-явно не са си сменили миналогодишната политика за басейна.

Объркала съм хотела -става дума за Китен Бийч(този на ул.странджа/с/у луна парка)

# 301
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Здравейте!
Има ли някой тази година в хотел Ариана. Интересуваме как е тази година храната. И като цяло има ли някакви подобрения хотела?

# 302
  • Разград
Здравейте и ние тази година ще почиваме за първи път в Китен, резервирахме и ние в един доста старичък хотел на северния плаж-Атлиман Бийч, на плажа е, а това ни беше важно, с включен само обяд.Казаха че храната била много хубава, имало детска площадка и 18 дк. двор.

И аз резервих в този хотел от 23.07.
Миналото лято бяхме там и сме доволни. Старичък е хотела,но за непретенциозни като нас-става,съвсем приличен.
Близо е до всичко... Излизаш от хотела, всичко е наоколо-закуски всякакви, дюнери, палачинки, има хранителен магазин, ресторанти, плажът е на 3-4 минути.Много е удобно разположен.Дворът наистина е обширен, има място за тичане... Според мен, трябва малко да се пооправи, но и така става.Приятно е, спокойно е, не е прекалено шумно... Чува се едно-друго, но допустимо. За храната не знам, ние се хранехме по ресторантите и тази година пак така.
Надявам се на хубаво време....

А знаеш ли как е със свободната зона на плажа,има ли въобще такава?

Има пътека, която отделя зоната с шезлонзите със свободната, ако правилно съм разбрала. Не се притеснявайте, има пространство.
Нали за парк хотел Атлиман бийч става въпрос, че там има и други Атлиман-и и дори се бяхме пообъркали миналата година Grinning

# 303
Да за същият хотел говоря и аз.

# 304
  • Буркина Фасо
Объркала съм хотела -става дума за Китен Бийч(този на ул.странджа/с/у луна парка)
едно от най-шумните места е там. в хотела има детски групи от чужбина, които допълнително допринасят за врявата.

за свободните зони на плажа може да се информирате и като погледнете камерите на двата плажа, които са онлайн. на южният плаж свободното пространство е в пъти повече

Лятното кино е отворено само началото на август ли, мярнах такава информация в сайта на общината. Ако е така...много тъпо.
не е така. и през юли бачка. питай бачо си   hahaha

Скрит текст:
постовете ми са тъпи и не са предназначени за хората със слаби сърца  Laughing

# 305
Бонго, мискинино, чел си ни ти Joy

# 306
  • Буркина Фасо
нека тези , които в момента са в Китен да споделят какво са видели? цените как са, времето какво е, храна ... ?
само да не споменават за животните , че току виж природозащитниците се възмутят.  Laughing
ааа, и за фискалните бонове ...млък. #Cussing out  възмущението е тотално.  Joy

един "богат" улов от моите дзверове  hahaha

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 21:55 от 7002_ognob

# 307
Ква е тая акула...леле майкоо Joy

# 308
  • Пазарджик
Ние сме на Китен.Цените са поносими,но започват да ги вдигат.Тази вечер бяхме в Порто Рико на пици и пред нас собственика лепваше нови цени на табелата отпред.
Притеснявах се за комари,но нито един не е бръмнал около мен.
Времето е страхотно,но днес на обяд доста силно валя дъжд ,но бързо отмина все едно не е валяло.
Някой ако има питане съм насреща😀

# 309
  • Буркина Фасо
Ние сме на Китен.Цените са поносими,но започват да ги вдигат.Тази вечер бяхме в Порто Рико на пици и пред нас собственика лепваше нови цени на табелата отпред.
Притеснявах се за комари,но нито един не е бръмнал около мен.
Времето е страхотно,но днес на обяд доста силно валя дъжд ,но бързо отмина все едно не е валяло.
Някой ако има питане съм насреща😀
аз те видях на камерата , че си там  Laughing  брей , на тези камери се виждат и хора бре , не само животни  Joy
цените в цифри е по-приемливо да се видят. примерно цена на чадър , на безалкохолни, бира, някаква салата (шопска е най-използвана), блъскащите се колички (ако ги използвате) и др. от този род.  Laughing
с тия от Порто Рико преди 4-5 години имахме малко недоразумение. точно когато трябваше да ми издадат фискален бон и машината се развали. до преди 5 мин е работила и точно за мен е спряла  hahaha  тази случка мисля , че съм я писал в предишните теми.

# 310
  • Пазарджик
Шопска салата-от 4 до 6лв
Блъскащите колички-5лв 5мин
Чадър -7 ,шезлонг-7лв(на южния)на другият май са същите цени,но не съм ходила.
Бира и друг алкохол не пием и не съм погледнала ценоразписа.
На безалкохолните ще кажа утре ,че не съм обърнала внимание.
Като цяло цените са завишени от миналата година.
Фиксален бон за всичко ми издават.Там където ходим вече знаят,че съм данъчен испектор и не смеят да не ми дадат 😂😂😂

# 311
Има ли кафе автомати из Китен? Около Радис например Thinking

На Атлиман плаж не виждам свободна зона до морето...поне на камерата не се вижда...само бели чадъри.Rolling Eyes

И някой да докладва за лятното кино...бачка ли или само си стои Confused

# 312
  • Разград
Има ли кафе автомати из Китен? Около Радис например Thinking

На Атлиман плаж не виждам свободна зона до морето...поне на камерата не се вижда...само бели чадъри.Rolling Eyes

И някой да докладва за лятното кино...бачка ли или само си стои Confused

Около парк хотел Атлиман бийч поне за три кафе машини се сещам. Относно свободната зона на плажа.... миналата година имаше такава, пътеката разделяше двете зони.

# 313
Аз ще съм на южен плаж. Но за Атлиман имах предвид свобждна зона ДО водата....защото я виждам отзад навряна в храстите ... Joy

# 314
  • София
Аз ще съм на южен плаж. Но за Атлиман имах предвид свобждна зона ДО водата....защото я виждам отзад навряна в храстите ... Joy

Свободната зона е в дъното на изгледа от камерата пред базата на МВР .

Общи условия

Активация на акаунт