Китен 2017г./2018г.

• 70 507
  • 754
  •   1
Отговори
# 315
Да...и аз там я виждам навряна...

# 316
  • Разград
Аз ще съм на южен плаж. Но за Атлиман имах предвид свобждна зона ДО водата....защото я виждам отзад навряна в храстите ... Joy

Не е до водата, но не е и далеч от нея.

# 317
Не ме устройва в такъв случай.

Мислех един ден и до северния да отскочим...но оставаме на южния. Там е по-справедливо разпределението свободна/платена зона...

# 318
  • Буркина Фасо
Има ли кафе автомати из Китен? Около Радис например Thinking
на една ръка разстояние от теб има

На Атлиман плаж не виждам свободна зона до морето...поне на камерата не се вижда...само бели чадъри.Rolling Eyes
може би от лявата страна на дървената пътека има. иначе у дъното на фотото си свободна. Laughing
гледам а надуваемите пързалки в морето - ами пречат на хората да влизат в морето дори и да са в платената зона. не е приятно.

И някой да докладва за лятното кино...бачка ли или само си стои Confused

# 319
Дали пускат фискален бон....автоматите де. Инак не смея...Rolling Eyes

# 320
  • Буркина Фасо
Дали пускат фискален бон....автоматите де. Инак не смея...Rolling Eyes
те са на свободна практика  hahaha

# 321
А фрапенце на южния джуркат ли някъде?

# 322
  • Буркина Фасо
А фрапенце на южния джуркат ли някъде?
а-ха.  не виждаш ли на камерата ? на тази лодка джуркат. Laughing
или не смееш да погледнеш от камерата за да не видиш някоя животинка ? това си е престъпление  hahaha

# 323
Доволно..ще сърбам значи 😃

# 324
  • Буркина Фасо
днес май е дъждовен ден за Китен

# 325
  • Сф
Явно не си на морето.Беше мрачно, но от час пече яко в Созопол.Китен е близо. Joy

# 326
  • Буркина Фасо
Явно не си на морето.Беше мрачно, но от час пече яко в Созопол.Китен е близо. Joy
да , сега виждам че пече.  Laughing
но преди малко не печеше. иначе това разстояние е голямо според днешните прогнози. като знам как е у наше село...  при нас тече като из ведро , а на 500-1000 м от нас е сухо на барут.
пак си мисля , че без предварително запазване на стаи е по-добре. днес трябваше да акостирам там. и утре няма да е.  Laughing

# 327
Абе нали и отпуска трябва да се пусне...предварително. Не става от днес за утре да се тръгне...

Мииии....аз вярвам в щастливата си звезда Joy...и че като акостирам, рязко ще ме залее слънчева светлина ....

# 328
  • Буркина Фасо
Абе нали и отпуска трябва да се пусне...предварително. Не става от днес за утре да се тръгне...

Мииии....аз вярвам в щастливата си звезда Joy...и че като акостирам, рязко ще ме залее слънчева светлина ....
и аз съм в отпуск в момента , но ще гледам плажа от камерите.
и теб ще те мерна  hahaha

# 329
  • Сф
 На мен ми го даваше, че съм в буря до преди малко Simple Smile и дъжд, че ще има .Ето го дъжда Joy

Общи условия

Активация на акаунт