Карти таро - тема 16

• 54 482
  • 760
  •   1
Отговори
# 360

Според вас коя боя променя живота?

Залагам на мечовете. Елемент въздух, но и символ на ума. А ума движи света.

# 361
Чашите са сълзи по детския ни лигоч, отказа да пораснем. За любовни въпроси да се радва човек на чаши - хахахахахахахахахахахахахахахахахахха!!! НЕ!
По-добре  НЕ! Никакви чаши Grinning

Разбира се, има изключения, де...

Смърт - много копнееш за трансормация, промяна...
Слънце - абсолютния мрак е това Слънце, не се сещам за позитивно значение; освен Секхмет да ме опровергае.
Светът не е никакъв край. Страхотна карта е, особено на 3та, но зависи, разбира се, цялостно от комбинацията.

Като цяло, една по една да се гледат картите е много неудачно.

Според вас коя боя променя живота?

Тогава веднага махам всички чаши от колодата,писна ми от рев. Grinning Grinning Grinning Grinning
Но като цяло си права-много искам промяна... в личен план.Но явно греша някъде.Преди да настъпи промяната,като слънцето изгарям каквото ми падне и си сядам на ...

# 362
Слънце - абсолютния мрак е това Слънце, не се сещам за позитивно значение; освен Секхмет да ме опровергае.
Ееееее, аз не съм някакъв експерт, но за мен е обратното на мрак; доста пъти ми е излизало точно преди да се "развидели след нощта".

# 363
Да, мечовете са. И тежките карти.
3 меча ми е променила живота. Мразите я, нали? Това е страхотна карта.

Замислих се сега за Слънцето.
Много искаме нещо да се случи, всичко да е наред, всичко да е цветя и рози. Кой не иска това? Но пътят за постигането на всичко това, не е този, за който си мислим - Слънцето заслепява, инфантилно е. Не й се радвайте...

Смърт - и тук така. Всеки иска промяната, но тя рядко става точно по начина, по който си представяме. Мисля си, дали Смъртта не е и потисната агресия вътре в нас, на която се съпротивляваме, а тя може да е много полезна в живота на всеки един от нас. Ако не й се плашим, ако я интегрираме правилно.

# 364
Ееееее, аз не съм някакъв експерт, но за мен е обратното на мрак; доста пъти ми е излизало точно преди да се "развидели след нощта".
Да не мислиш, че аз съм експерт?
Радвам се, че противоречиш. Че има дискусия.
УЧИМ СЕ.

# 365
За 3 меча - три пъти ми е показвала безпогрешно загуба на бременност, та трудно ще и се зарадвам...
Със Слънцето имам и доста лична обвързаност, затова за мен е прекрасна карта в личен аспект, но не бих казала, че обещава цветя и рози и всичко наред: по-скоро липса на пречки за задействане на плановете.

Последна редакция: ср, 15 ное 2017, 18:34 от elenna

# 366
За бременност мечовете не са добри. Sad Съжалявам за загубата, elenna.
Тук е моментът и да се извиня за тълкуването на твоята дилема, което не беше много точно, но и ти не беше много конкретна. После ме заболя като видях, че имаш сериозен проблем и аз съм отговорила по този начин.

За лично израстване 3 меча е уникат, малко сладко бижу.
Цитирам Мона - това е малкият Страшен съд. Heart
Love it!

# 367
А може ли да пусна една комбинация за тълкуване?Въпросът ме мъчи от една година и не мога да намеря отговор.

# 368
Ами темата се казва Карти таро 16, така че... можеш, да.
Пусни си комбинацията, анализирай я и ти.

# 369
Тук е моментът и да се извиня за тълкуването на твоята дилема, което не беше много точно, но и ти не беше много конкретна. После ме заболя като видях, че имаш сериозен проблем и аз съм отговорила по този начин.
Ами то не е грешно да се каже, че човек не може да има всичко; това е така.

# 370
*

Последна редакция: ср, 15 ное 2017, 18:47 от Анонимен

# 371
Аз вече ти гледах за това, не прекаляваш ли вече?

От чисто човешка гл. точка, не може ли да му се извиниш просто?

# 372
*

Последна редакция: ср, 15 ное 2017, 18:48 от Анонимен

# 373
Ами явно няма да се подобрят нещата, ще ти е урок.
Съжалявам, че така се е получило.
Понякога така става.

Няма нужда за едно нещо да се пита по 1000 пъти. Независимо с чии карти.

# 374
Да и аз ти гледах за това и говорихме, ама и извън картите ти казах, че тази ситуация е "бита карта" и няма да търпи развитие, нито има нужда от по-нататъшно анализиране.

Последна редакция: ср, 15 ное 2017, 18:59 от elenna

Общи условия

Активация на акаунт