Карти таро - тема 16

• 53 501
  • 760
  •   1
Отговори
# 540
Искам и аз да се попитам за работа. Работя в момента, но съм разведена и парите не ми стигат. Вече сериозно обмислям идеята за работа в чужбина.  По моята специалност едва ли ще работя, поради не доброто владеене на езика. Въпросът ми е, в коя сфера и дали е добра идея да замина?

# 541
kdspsn4o

Цитат
1. Интересува ме има ли връзка Стефка с Н.?
2. Ще се осъществи ли среща скоро между мен СТЕЛА и Николай и той ли ще ме потърси?

Здравей, попитах картите само първия въпрос. Подсказаха ми, че питаш за нещо друго. Ти питаш ще имаш ли този мъж в живота си, ще бъде ли твой.
За съжаление отговорът е не.
Той е доста сериозен, отговорен, мъж и 1/2. Но не отговаряш на изискванията му. Висока топка за теб е.
Картите ми показват, че мислиш, че той ти се полага. По-добре се преориентирай. Съжалявам че го казвам, но това казват картите, а те не бъркат.
Твоята роля е просто да стоиш и да гледаш отстрани. Няма начин да си с него.
Това е за теб и за този Н.

Съжалявам за късния отговор.

Благодаря но първия въпрос не се отнася за мен, а за една позната.
Втория е за мен за съм Стела а не Стефка ,ако е възможно да ми отговорите на втория.
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

# 542
Може ли да гледате на този много съдбоносен въпрос:
1. Ще има ли бъдеще връзката на В/ момиче/. с Г./ момче/?

Съжалявам, но и ти страдаш напразно. Нищо не може да се случи.
Звездата, 6 пентакли, Кралица пентакли

Звездата за любов не е никога окей (цит. Мона). Убива всеки порив. Особено за любовни въпроси.

Не знам защо ти е важно да знаеш за връзка на тия двамата, но ти не играеш в хора.

Между другото, Каспанчо, твоята комбинация беше 10 пентакли, 7 пентакли, Рицар пентакли.

На когото и да гледам, една добра препоръка - комбинациите НЕ СЕ гледат карта по карта. Нито е редно да ходите да търсите в Гугъл алтернативни значения.

Каквото ви казвам това е.

Благодаря много! Извън хорото съм, но бях помолена от В.. Тя е моя близка, дори бих казала най-близка на този свят. Но все пак, тя попита и по втория въпрос- за М./ момче, с което се познава от месец/. Ще ми отговорите ,нали...?

# 543
Каспанчо, картите са за теб. Мислела съм за теб и съм разказала на картите за теб, когато съм теглила.
Да не говорим, че обиколи всички форуми да питаш за тоя Н. и отговорът е един и същ.

Инги, не, няма да гледам повече. Отделих цял обед да гледам и подходих много сериозно.

Странно, защо винаги като не ви изнася прогнозата, се появяват приятелки, братя, сестри, инициали и никога коректен и много конкретен въпрос?

Точно както когато някоя ме пита, ще го бъде ли с човека Х, аз виждам само лайна по картите, а едва по-късно разбирам, че тя е любовница и пита за женен мъж. Което не споменава в самото начало. А после се изяснява защо излизат лайняни прогнози (т.е. показват собствената кочинка на питащия)

Дами, и двете комбинации са негативни. Съжалявам, но е така.

Твоята приятелка не е много добре, Инги. Кралица пентакли често показва страдание на жената, но и безмерно много претенции. За новото момче, което познава от месец, няма да тегля. Хайде да тръгне първо с него, пък тогава.

Лека вечер.

# 544
Има и други хора с таланти в темата, нека се включат и те.
По тези важни и съдбоносни въпроси.

Ще бъда ли каспанчо с нейния Н.?
Приятелката на Инги и новото момче, прогнози?

Нека да видим как и други карти танцуват. Защото Таро е танц.

# 545
  • Бургас
 За моите въпроси не погледнахте... Ако намерите време ще ви бъда много благодарна.

# 546
  • Севлиево
Здравейте мами, отскоро се занимавам с Таро и да се допитам до по напредналите. В въпрос "Как ще се развие ситуация с човек към който храня все още чувства когато се видим?" изтеглих 7пентакли,4 жезли, Любовниците
Та гледах им предназначението, стори ми се добре тълкуването, даже прекалено добре. Ще ми е интересно да чуя и вашите интерпретации. Благодаря предварително 😊

# 547
Има и други хора с таланти в темата, нека се включат и те.
По тези важни и съдбоносни въпроси.

Ще бъда ли каспанчо с нейния Н.?
Приятелката на Инги и новото момче, прогнози?

Нека да видим как и други карти танцуват. Защото Таро е танц.

Чак талантлива, едва ли Simple Smile, обаче ми стана интересно, защото за Инги излязоха следните карти: 7 жезли - Дявол - кралица пентакли
Та ми се струва, че момичето трябва доста да внимава с този господин, има в схемата доста подводни камъни, конкурентки, роднини... изобщо хора, които си пазят "своето" и трудно ще го дадат на друг.

# 548
Здравейте,
1. В коя сфера трябва да си търся работа, за да съм добре финансово?
2. Откъде да взема пари за собствен дом?

Въпросите са изключително общи, все едно да питам "на какво да заложа на борсата, за да спечеля".

# 549
Общото е, че тази приятелка излиза 2 пъти - и с моите, и с твоите карти - Кралица пентакли. И по двата въпроса - В. и Г., и В. и М.;
Чудя се защо така, и дали тук не става дума за един сценарий - да паднем от двата стола на земята.
Дяволът може и да е излязъл за нея - защото си прави сметките, ама може да не излязат точни.
Кофти ситуация.

True_Lady, моята уговорка беше да гледам на първите 3 писали. Задай по-конкретни въпроси наистина. Все някой ще се наеме да отговори.

# 550
Здравейте,аз искам да се включа с въпрос,ако е възможно,въпроса ми е
Той наистина ли иска и е готов за да си направим дете и дали ще имаме скоро?
Благодаря Ви

# 551
Здравейте!
Влизам с въпрос. За мен ще има ли увеличение на заплатата от този месец  newsm78

6 чаши - 9 жезли - Крал чаши
Кратък отговор - не.
Упорито държиш на нещо минало и не го пускаш. Носело ти е успехи преди и сега може би се надяваш на тези успехи да ти донесат увеличението. Но тези стереотипи в момента не носят дивиденти, напротив. Някакси не си достатъчно видима, не се затваряй, излез пред света (фирмата, където работиш) да те види, поеми някаква инициатива, ако трябва, влизай в интеракция с разни хора, бъди по-словохотлива.

# 552
Здравейте мами, отскоро се занимавам с Таро и да се допитам до по напредналите. В въпрос "Как ще се развие ситуация с човек към който храня все още чувства когато се видим?" изтеглих 7пентакли,4 жезли, Любовниците
Та гледах им предназначението, стори ми се добре тълкуването, даже прекалено добре. Ще ми е интересно да чуя и вашите интерпретации. Благодаря предварително 😊

По тези карти, според мен, отношенията ви няма да се развият по начина по който ти си ги представяш. Ти си се надяваш на нещо ново и на действия от негова страна, но картите не показват че ще има такива.

# 553
Общото е, че тази приятелка излиза 2 пъти - и с моите, и с твоите карти - Кралица пентакли. И по двата въпроса - В. и Г., и В. и М.;
Чудя се защо така, и дали тук не става дума за един сценарий - да паднем от двата стола на земята.
Дяволът може и да е излязъл за нея - защото си прави сметките, ама може да не излязат точни.
Кофти ситуация.

В , Г , В , М , как се оправяте с толкова букви? В крайна сметка коя буква е Инги?
Що се отнася до Кралица пентакли и другите карти , прилича на обсебване.

# 554
Прави ми впечатление, че голяма част от тълкуващите авторитети тук, (казвам "голяма част", не "всички") си позволяват да бъдат супер груби с жените, които им задават въпросите и да квалифицират съответните въпроси като "важни", " неважни", "глупави", "несериозни" и т.н. Обяснете ми, че нещо не схващам...защо го правите... Ако имате такова пренебрежително отношение към хората, които ви търсят за помощ, защо им помагате? Какво е това незряло желание да помагаш с манталитета "да се издигаш в очите на слепците", защото вие третиране питащите като някакъв по-нисък клас хора. Всяка една жена може да седне и да научи таро и след няколко години практика всички така да са авторитети точно като вас ( или да кажа "точно, колкото вас" и ще ми усетите иронията...)??? Ако помагате, помагайте. Ако унижавате тези, които ви молят за помощ, докато им помагате, самите вие изглеждате нелепо. Някой да сложи на първия пост правила. Да се напише, че въпросите трябва да са конкретни, а не общи, например, и други подобни уточнения . Който не го спазва, няма да получи отговор и така ще върви по-гладко темата. Който се учи да тълкува картите с хората тук, да им го каже, защото много авторитети се навъдиха. Това също е от значение. Не заблуждавайте хората, колко разбирате. За мен лично, тук са две жените, които могат да тълкуват и наистина са нещо в таро. Останалите честно бих ги питала на лични  "А ти коя си?!?" Как си позволявате публично да тълкувате карти, които само вие си знаете? Защо не ги напишете? Картите не грешат. Ама вие може да грешите в тълкуването им! Дайте ги тези карти, да видим и другите, които разбираме, какво тълкувате. Или се притеснявате от коментари върху работата ви??  Много ви моля, ако за някоя от вас таро е прозорец, през който може да наднича в живота на другия и да дава квалификации и така в съзнанието си сама да се издига на илюзорен пиедестал, оставете картите на мира! Убедена съм, че , ако това ви е целта, с която се занимавате с тях и с чуждите животи това няма да остане така. Картите ще ви го покажат в комбинациите, което тълкувате. А вие сте толкова авторитетни, че ще ги тълкувате на хората, а те всъщност ще са за вас.

Последна редакция: вт, 16 яну 2018, 11:55 от Silver Light

Общи условия

Активация на акаунт