Карти таро - тема 16

• 53 679
  • 760
  •   1
Отговори
# 300
​Ето и едни карти за една жена, дали ще се пребори с рак на гърдата - злокачествен, вече има рецидив:

Кралица меча, 7 чаши, 3 жезли

Много интересни карти, откъдето и да ги погледне човек.
Аз съм убедена, че тази жена е обиколила поне 10 лечители и врачки.

Какво мислите? Интересни карти, сериозни.

Здравей,Секхмет! Отново ще се наложи оперативна намеса . Мисля, че обикалянето по врачките е точно 7 чаши. Много надежди има в тази жена. Мисля, че и стаено разочарование и болка и като че ли това и е отключило и заболяванието. 3 Мечове е една от най-трудните карти, тя дава надмогване през болката. Не мисля че тази жена ще си отиде скоро. Тя трябва да се справи.

3 жезли
Това за врачките го предполагам аз, тя вече два пъти е рязана.

Интересно защо "видях" 3 мечове?!Това вече е друго. Най-много в медицинските прогнози се страхувам от "хубавите" карти. Заминаването тук е "алегорично"

Мога да ти кажа защо.
Не се притеснявай от това, често се случва, нормално.

Така е.

Да, често мисля за други карти и се бъркам понякога. Просто някак в ума ми те се "налагат". Защо? Все още не съм го установила?! Ти как мислиш? Каква е причината?

# 301
Секхмет, кой казва, че жената няма никакъв шанс? Ракът толкова ли е напреднал? Аз съм виждала с очите си хора с метастази, които са се излекували.

Аз казвам.

# 302
Секхмет, кой казва, че жената няма никакъв шанс? Ракът толкова ли е напреднал? Аз съм виждала с очите си хора с метастази, които са се излекували.
Аз казвам.
Благодаря за уточнението. Не ми беше ясно това "няма никакъв шанс", дали жената не е на смъртно легло и да са прекратени всякакви терапии вече.

# 303

Аз казвам.

На много болни съм гледала, особено с тежки проблеми и зная кога няма шанс. И кога има.
Най-глупавото е да очакваш надежда.

Аз съм от хората, които излишни надежди не дават. Затова и не споменавам коя е.
Тя няма да разбере никога.
Обсъждаме картите, но вие тръгнахте по други лайсни. КАКВО да кажем за една застопорила се Кралица меча, която така й харесва да е в ролята на жертва, че вече не вижда нищо, освен трънните венци по лицето си, докато се усмихва ... Докато искаш да правиш дивиденти с болестта си, тя същото прави с теб.
Брей, умира за тоя трон, на жертва, тук обема всички образи на другите кралици, някак все едно това е чакала цял живот, да се покаже на усмихната жертва - с ужасно детство, с ужасни партньорски избори, сега ще играем ролята на кралицата на мъченичеството. Просто ви давам пример.

Няма равновесие.

# 304
Благодаря, дами, че обсъдихте с мен картите.

# 305
А казваш ли истината на хората, когато нямат шанс да оздравеят или го завоалираш ?

# 306
След тази дискусия по смъртта, после как скалирате проблемите си...
Хора, отщя ми се да гледам по любовни въпроси Sad

Особено след като те са всъщност най-лесните - да бъдеш честен със себе си и с другия, да се опиташ да заглушиш гордостта, да спреш да чакаш все другия да прави крачките.

Аз ще имам нужда от време. За да се завърна и пак да гледам, оказа се изпитание и за мен.

Да, ето ви малко откровения тук, може би не на място.

Имам само 1 въпрос към вас, преди това. Надявам се и по него да се включите, макар че не е толкова сериозен като този за жената с рак.

Как според вас изглеждаме ние, които гледаме на карти. Какъв е нашия живот?
Кажете вие.
Няма правилни и грешни отговори. Кажете какво мислите.

*Държа да знаете, че по никакъв начин не се слагам на едно ниво или тертип със Секхмет )) Ама по никакъв, защото фактите са ясни - това е най-добрият човек за Таро в БГ, а защо не и по света.

# 307
​Ето и едни карти за една жена, дали ще се пребори с рак на гърдата - злокачествен, вече има рецидив:

Кралица меча, 7 чаши, 3 жезли

Много интересни карти, откъдето и да ги погледне човек.
Аз съм убедена, че тази жена е обиколила поне 10 лечители и врачки.

Какво мислите? Интересни карти, сериозни.

Здравей,Секхмет! Отново ще се наложи оперативна намеса . Мисля, че обикалянето по врачките е точно 7 чаши. Много надежди има в тази жена. Мисля, че и стаено разочарование и болка и като че ли това и е отключило и заболяванието. 3 Мечове е една от най-трудните карти, тя дава надмогване през болката. Не мисля че тази жена ще си отиде скоро. Тя трябва да се справи.

3 жезли
Това за врачките го предполагам аз, тя вече два пъти е рязана.

Интересно защо "видях" 3 мечове?!Това вече е друго. Най-много в медицинските прогнози се страхувам от "хубавите" карти. Заминаването тук е "алегорично"

Мога да ти кажа защо.
Не се притеснявай от това, често се случва, нормално.

Така е.

Да, често мисля за други карти и се бъркам понякога. Просто някак в ума ми те се "налагат". Защо? Все още не съм го установила?! Ти как мислиш? Каква е причината?

Пиши ми в моя сайт, тук съм блокирала всякакви месиджи.
Ако искаш, разбира се.

# 308
Аз лично не гледам в повечето случаи за здравословни проблеми. Просто не мога да кажа на хората, ако видя нещо лошо. Другата причина е, че не вярвам в абсолютната предопределеност. Мисля, че е относителна и картите биха могли да предупредят, че вървиш по лош път и че може би душата ти жадува за промяна. Когато човек не слуша този тих гласец, тогава започват проблемите, както и с горката жена. Секхмет според мен /без да и адвокатствам/, просто това е мое мнение, искаш да ви каже, че жената дълго време е била неудовлетворена и нещата са се натрупали и разбира се, сега са ескалирали твърде неблагоприятно.
Защо гледам ли? Гледам доста, но най -вече на други места, просто до тук почти никога не мога да достигна и го правя, защото мисля, че хората имат право на избор. Възпитавани са, че условията предопределят живота им, религиозните, че са изначално грешни, защото са се родили хора, аз им казвам, че това е гласът на душата им, както аз го долавям. Може да не съм го доловила добре, може би нямам нужния опит, но им го казвам, те сами да си решат дали предупреждението ми ще им послужи за нещо. Та правя го, защото смятам, че моята душа това ми нашепва. Това е от мен. Хубава вечер!

# 309
Секхмет, а защо не се възползвате от знанията си и да си изкарвате пари с гледане на таро? Естествено да бъде по- обстойно и така.  Клиенти има - Таро гледачи няма.

# 310
Секхмет, а защо не се възползвате от знанията си и да си изкарвате пари с гледане на таро? Естествено да бъде по- обстойно и така.  Клиенти има - Таро гледачи няма.

Ми тя си гледа жената, стига да може да си я позволиш Simple Smile

# 311

Ако искаш, разбира се.
Може ли да ми кажете Вашия сайт? Може и на лични

# 312

Ако искаш, разбира се.
Може ли да ми кажете Вашия сайт? Може и на лични

На лични не може, блокирала съм месидижите.
Ето го сайта.
http://monavendor.com/index.php/BoardList/

# 313
Секхмет: здравей, исках да ти благодаря затова, че се ангажира да ми гледаш. Вече 2 дни мисля по твоите карти и достигнах до доста важни изводи и много яснота за доста неща. Ако искаш, ще ти споделя, но не искам да те отегчавам или натоварвам.

Припомни контекста. Не си спомням. Занимавам се с много неща и не помня всичко.
За какво става дума, какво е питането ти.

Да го обсъдим.

# 314
Секхмет: здравей, исках да ти благодаря затова, че се ангажира да ми гледаш. Вече 2 дни мисля по твоите карти и достигнах до доста важни изводи и много яснота за доста неща. Ако искаш, ще ти споделя, но не искам да те отегчавам или натоварвам.

Припомни контекста. Не си спомням. Занимавам се с много неща и не помня всичко.
За какво става дума, какво е питането ти.

Да го обсъдим.

Добре, припомних си цялата композиция на битието. Сега върнах лентата.
До какви извди изводи си стигнала?

Общи условия

Активация на акаунт