Хора, отщя ми се да гледам по любовни въпроси

Особено след като те са всъщност най-лесните - да бъдеш честен със себе си и с другия, да се опиташ да заглушиш гордостта, да спреш да чакаш все другия да прави крачките.
Аз ще имам нужда от време. За да се завърна и пак да гледам, оказа се изпитание и за мен.
Да, ето ви малко откровения тук, може би не на място.
Имам само 1 въпрос към вас, преди това. Надявам се и по него да се включите, макар че не е толкова сериозен като този за жената с рак.
Как според вас изглеждаме ние, които гледаме на карти. Какъв е нашия живот?
Кажете вие.
Няма правилни и грешни отговори. Кажете какво мислите.
*Държа да знаете, че по никакъв начин не се слагам на едно ниво или тертип със Секхмет )) Ама по никакъв, защото фактите са ясни - това е най-добрият човек за Таро в БГ, а защо не и по света.
Да , има много сериозни проблеми ( здравословни и други), но нали за да развивате знанията си, все пак е добре да се упражнявате и на по- лежерни въпроси. Всеки човек в даден епап от живота си - различно го притеснява. Аз лично открих таро покрай болестта на мама ( голяма мъка и драма беше), но има и други неща , който ме вълнуват. Така е и с другите хора. Някой се измъчва много на тема любов, друг за работа и т.н. Не е нужно да се сравнява, не е нужно и да се подценява. Човек с малък проблем, може да го преживее по- тежко от друг с далеч по- голям проблем. Така че, упражнявайте се бе хора, никой не се сърди, ако сбъркате. И благодаря на всички, който искат да помагат.