Карти таро - тема 16

• 53 553
  • 760
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте,бих искала да помоля да погледне един въпрос за мен. Въпроса ми е,дали Н.(мъж) ще преглътне ината си, и ще си осъзнае грешката и ще се върне при мен или няма да се случи? Дали ще успеем да възстановим отношенията си?  Просто да знам дали да чакам или да се откажа.
Мога да върна жеста, просто имам чувството че много влияя на картите за себе си и излизат пълни лудории..

Напиши картите които ти излизат, нищо че са " лудории".

# 451
Николай/Веси
--------3колесницата---------
-1слънце---5обесения---2имератора--
---------4колелото на съдбата------
1аз
2той
3ситуациата която предстои
4усещанията ни
5ситуацията между нас
Намерих тази подредба и по нея нарежда само с големи аркани

# 452
Николай/Веси
1аз
2той
4усещанията ни
5ситуацията между нас

Чела съм, че не е добре да се използват само големите аркани. Пък и щом картите имат и малки аркани , значи има причина и трябва да се използват.
По тези карти аз мисля че всичко е спряло за вас двамата и едва ли ще се промени ситуацията в скоро време.

# 453
Николай/Веси
1аз
2той
4усещанията ни
5ситуацията между нас

Чела съм, че не е добре да се използват само големите аркани. Пък и щом картите имат и малки аркани , значи има причина и трябва да се използват.
По тези карти аз мисля че всичко е спряло за вас двамата и едва ли ще се промени ситуацията в скоро време.
Ще ми хвърлиш ли едни карти и ти да видим и с малките аркани какво ще излезе? 

# 454
Здравейте,

Искам да помоля, някой да изтегли карти за мен с въпрос  ще се оправи ли положението вкъщи? Не знам дали не съм задала некоректно въпроса, ако е необходимо ще дам разяснения.

Много ще съм благодарна.

# 455
  • там, където ми харесва
Здравейте търся мнение по въпроса ще замина ли за чужбина?

Кралица чаши обърната
осмица пентакли обърната
двойка мечове

# 456
  • София
Здравейте търся мнение по въпроса ще замина ли за чужбина?

Кралица чаши обърната
осмица пентакли обърната
двойка мечове

По тези карти изобщо няма излизане навън... закучена работа...

# 457
Николай/Веси
1аз
2той
4усещанията ни
5ситуацията между нас

Ще ми хвърлиш ли едни карти и ти да видим и с малките аркани какво ще излезе? 

Няма нужда, аз си казах мнението по твоите.

# 458
  • там, където ми харесва
Търся мнение по въпроса: Ще направи ли опит да се свържи с мен?

крал пентакли обърнат
асо пентакли обърнато
любовниците

# 459
Здравейте,

Искам да помоля, някой да изтегли карти за мен с въпрос  ще се оправи ли положението вкъщи? Не знам дали не съм задала некоректно въпроса, ако е необходимо ще дам разяснения.

Много ще съм благодарна.

Аз не виждам проблем. Кажи все пак какво те притеснява.

# 460
Здравейте,

Много ще съм благодарна.

Колко хубаво щеше да е Simple Smile

Притесняваме основно финансовото ни положение, понеже съпругът ми е без работа, а има вероятност и аз да остана.

# 461
Здравейте! Много бих била благодарна, ако някой отговори и на моя въпрос. Връзката ми с Т.(мъж) ще стане ли сериозна до 2-3 месеца? Има ли смисъл да се надявам на задълбочаване на отношенията?

# 462
Здравейте,

Много ще съм благодарна.

Колко хубаво щеше да е Simple Smile

Притесняваме основно финансовото ни положение, понеже съпругът ми е без работа, а има вероятност и аз да остана.
Той ще си намери нова работа, но с доста непредвидени ситуации. Няма да е веднага, поне 2 месеца ще минат.
При теб ситуацията е доста нажежена. Зависиш от някакъв мъж, колега, шеф? Кофти е ситуацията, какво да те лъжа.

# 463
Карти дали ще се състои един разговор:

Крал жезли - 2 жезли - 7 меча

Разговорът ще е таен, това знам със сигурност. Има и колебание. При Крал жезли на 3та и такива карти , разговор е имало. Но при 1ва карта, как мислите, ще се състои ли? Друг е въпросът, че май би представлявал само едни общи приказки този разговор.

# 464
Здравейте, дали някой ще може ми хвърли едни карти по въпрос, който много ме мъчи - Какво изпитва мъж В. към мен, какво мисли за мен въобще?
Давам малко инфо в скрития текст:
Скрит текст:
Не сме заедно, но той постоянно се сближава с мен и се отдръпва и това много ме мъчи и тормози. Точно когато се сближихме най-много се отдръпна изведнъж, а уж показваше чувства... аз съм директна към него, но той не, явно не знае какво иска. Идва ми в повече това детинско поведение на 29 годишен мъж!
Така или иначе аз осъзнах вече, че сериозни отношения с този човек едва ли някога ще имам и не се надявам вече. Но поне ми се иска да знам защо толкова дълго време се занимава с мен, има ли някакви чувства въобще, осъзнава ли ги, или просто си играе...

Обещавам обратна връзка и благодаря предварително  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт