Карти таро - тема 16

• 53 544
  • 760
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, момичета! Може ли да ми погледнете и на мен. Възможна ли е връзка между мен Ж. и И.
Благодаря предварително!

# 511
  • София
Какво мисли за мен?
Глупакът Кулата 3 чаши

Първото, което ми идва на ум е избухлива, емоционална глупачка - надявам се пристрастно и емоционално да гледам на картите 🤔

# 512
Здравейте и Четита Коледа на всички! Бъдете здрави и успешни! Simple Smile Ще може ли да ми отговорите на един въпрос? Ще се бъдем ли отново с Д, т.е да очаквам ли чудеса по Коледа? Simple Smile Какво ще се случи с нас и смята ли да се раздели с настоящата си партньорка? Благодаря предварително за отделеното време!

# 513
Какво мисли за мен?
Глупакът Кулата 3 чаши

Първото, което ми идва на ум е избухлива, емоционална глупачка - надявам се пристрастно и емоционално да гледам на картите 🤔
Изглеждала си глупаво, но защо изпитваш вина от това?  Просто не си могла да прецениш ситуацията.

# 514
  • София
Какво мисли за мен?
Глупакът Кулата 3 чаши

Изглеждала си глупаво, но защо изпитваш вина от това?  Просто не си могла да прецениш ситуацията.
Ами проблема е, че още явно не я преценявам защото не се сещам за нещо глупаво да съм правила ....
Аз си мисля обаче, че по-скоро картите показват мойте притеснения по въпроса от колкото да отговарят на него 🤔

# 515
Мила Лайла, показват, че въпросът не е състоятелен.
Не мисли за теб, поне засега.
Тези карти не са ангажирани, не показват никакви мисловни процеси.

Засега е това.

# 516
  • София
Аз под мисли не съм имала предвид чувства, ако трябва да съм честна.
По-скоро изхождам от гледната точка, че всеки има някакво мнение за хората, с които се срещаш на дневна база, и ме интересува именно какво е това мнение.

# 517
Никакво.

Питай по-скоро какво си ти за него/нея.

# 518
  • София
Никакво.

Питай по-скоро какво си ти за него/нея.
Попитах - не е никакво отношението според мен Sad паднаха се:
Жрецът  2 чаши 9 мечове

А иначе в момента, в който си зададох въпроса осъзнах че не е правилно зададен ама...

Последна редакция: чт, 28 дек 2017, 21:15 от Lailah

# 519
  • на последния етаж
Ако някой може да ми изтегли карти с въпрос къде бъркам в отношенията ми с близките ми? Благодаря предварително!

# 520
Здравейте! Може ли да гледате на този много съдбоносен въпрос: Ще има ли бъдеще връзката на В/ момиче/. с Г./ момче/?

# 521
Здравейте, в правилата ли е да публикувам, че съм свободна до края на месеца да приемам въпроси за карти таро? Ще се радвам на символично заплащане срещу обратна връзка на страничката ми във фейсбук (разбира се, може и когато се сбъднат нещата).

# 522
Здравейте, в правилата ли е да публикувам, че съм свободна до края на месеца да приемам въпроси за карти таро? Ще се радвам на символично заплащане срещу обратна връзка на страничката ми във фейсбук (разбира се, може и когато се сбъднат нещата).

Може и тук да приемате въпроси и да отговаряте , така ще обменим опит и знания.

# 523
гледай ми какъв ми е характера

# 524
Здравейте,

Искам да помоля, някой да изтегли карти за мен с въпрос  ще се оправи ли положението вкъщи? Не знам дали не съм задала некоректно въпроса, ако е необходимо ще дам разяснения.

Много ще съм благодарна.

Аз не виждам проблем. Кажи все пак какво те притеснява.

Колко хубаво щеше да е Simple Smile

Притесняваме основно финансовото ни положение, понеже съпругът ми е без работа, а има вероятност и аз да остана.
Той ще си намери нова работа, но с доста непредвидени ситуации. Няма да е веднага, поне 2 месеца ще минат.
При теб ситуацията е доста нажежена. Зависиш от някакъв мъж, колега, шеф? Кофти е ситуацията, какво да те лъжа.

Благодаря за отговара,чак сега видях.
Като обратна връзка мога да дам,че ситуацията при мен е определена много точно, ще видя какво ще последва и дали ще намеря изход и тогава ще пиша пак.

Благодаря,още веднъж!

Общи условия

Активация на акаунт