Карти таро - тема 16

• 53 579
  • 760
  •   1
Отговори
# 570
  • на последния етаж
И аз с молба да ми изтеглите карти - ще си сменя ли попрището тази година? Благодаря!

# 571
Bokonon, благодаря. Давам обратна връзка - мисля, че картите се влияят от това, че съм била в чужбина в миналото, а не че мечтая по предишна работа, т.к. няма такова нещо. Само че сега нямам никаква сигирност, ако замина и явно това е повлияло върху комбинацията.

# 572
Аз достатъчно съм си казала мнението и няма да повтарям. Вие унижавате жените като квалифицирате така проблемите им. Друг е въпросът, защо ви оставят да го правите.
Не виждам проблем, че съм си допълвала към поста, вместо да пиша пет един след друг.
Не е вярно, че всички карти, които са тълкувани тук, са писани, кои са точно и това може да се види.
На Пенка проблема й може да е, дали ще има връзка с А. , П. или  М. , а на Ганка проблема й да е здравословен, на за всяка проблема е голям, защото е нейн. А след като за вас този въпрос е смешен, защо отделяте време да й гледоте? Иначе е сериозен въпроса на Драганка, която е останала без работа, защото е напуснала без предупреждение и сега стои безработна и прецакана... Логиката не ви я схващам.
Ако ще говорим за унижаване на таро, темата ще е дълга..... Вие господарки или властелинки ли сте на таро, че да определяте, кой въпрос е достоен за картите? Те дават своя отговор.
Защо аз не гледам, е мое лично решение.

Браво. Много точен коментар. Описващ всичко както си е.
Просто става въпрос за избиване на комплекси. Затова едва ли не се правят на голямата работа, а пък другите са некви въшли нещастни там, чакащи мен... най-великата да им каже колко са зле!
Това е в основата на цялата работа. Комплексарщина. Дребните мечти на малки хора, ако може да блеснат и те с нещо някъде, та да се успокоят, че все пак не са кръгла нула.
А иначе после ходи и реве. Те, само критикуват, злобеят само срещу мене и т.н. А че тя самата кипи и ври от злоба естествено не може да види..

# 573
Добре, другарският съд се произнесе.

Само не видях да коментирате карти, комбинации, някъде сбъркано ли е написано; Ала с карти, с аргументи.
На лични епитети не се засягам.

Тези реакции бяха очаквани, и поне за мен са напълно разбираеми.

# 574
Добре, другарският съд се произнесе.

Само не видях да коментирате карти, комбинации, някъде сбъркано ли е написано; Ала с карти, с аргументи.
На лични епитети не се засягам.

Тези реакции бяха очаквани, и поне за мен са напълно разбираеми.

Само загатнахме леко истината за самата теб. За което даже не са и нужни карти да се види. Нужно ли е да теглим карти за такива очевидни неща!? Simple Smile
Естествено ти, ако искаш си изтегли карти. Тегли си, отговаряй си, аргументирай си се. Нали си най-великата. Какво разбираме ние балъците..

# 575
Кои карти да коментираме, след като става въпрос, че някой гледа от вкъщи и тук пише само тълкуването, а не и кои карти тълкува??

Хората сами могат да дадат обратна връзка и да кажат, кое е истина и кое не.

Мнението ми е ясно и разбираемо за всеки, само не, за тези, за които се отнася.

Все пак не получих отговор на основния въпрос. Защо помагате на жени, които смятате за по- нисши от вас? Защо унижавате жени, които питат за любовни въпроси??
Искате да говоря конкретно за карти? Ок .. Имаме въпрос, дали А. ще бъде с Ж.? Защо бързате да кажете на А. , че щом пита, значи няма шанс и въпроса й е несериозен? Защо не обясните на А. , че за емоционални въпроси картите днес казват едно, а утре казват друго? Нали сте големи специалистки. Това е от значение. Как ще кажеш на жена, че е под нивото на еди кой си. Ми, утре този мъж, ще е по друг начин настроен, тогава картите ще покажат друго. Това защо не им казвате? Защото е по- забавно да " се покатериш на картите" и от там да си велика. И за какво? Нали целта е да помогнете?

Точно преди наколко поста една питаща не е съгласна с тълкуването на 6 чаши на първа позиция. Защо при негативна обратна връзка, това не се забелязва?

# 576
Е, това вече е абсурдно. За пореден път казваш, че 1) тълкувам, без да казвам картите - а ако се върнеш назад, ще видиш, че в 99% от случаите съм ги писала, 1-я% е ако нещо е изпуснато все пак.
2) Няколко хора вече знаят, че не пиша на лични и това е точно поради тази причина - да се напишат картите, въпросите и всеки да даде своя коментар по тях
3)

Точно преди наколко поста една питаща не е съгласна с тълкуването на 6 чаши на първа позиция. Защо при негативна обратна връзка, това не се забелязва?
Ако ти възприемаш това като "негативна обратна връзка", е ясно защо изливаш тази Жлъч тук. Аз го възприемам съвсем като нормално уточнение, защото 6 чаши е нещо, което тегли питащата към миналото, гледа към него носталгично и/или се опитва по някакъв начин да си го върне. Дали е работа/ както предположих/ или мисъл да се върне на място където е била, е в контекста на нещата.
4) Ако ще говорим за комплексарщина - това адвокатстване какво е? Нека, ако има някой недоволен от отношение или друго да го каже.

Ясно ми е вече, че в бг мама сериозна дискусия по комбинации не може да се заформи. Ето, вече съм публикувала поне 20 комбинации в тази тема, не си спомням някой да се е включил с мнение по тях. Обаче се включвате да ковете.

Лека и приятна вечер, дами. Отивам да - как беше - да блесна и да се самопровъзглася за безгрешна People Angel

BTW - има сериозни форуми за Таро, който желае, може да ги намери и присъедини. Който не иска - може да остане тук и да си чеше езика.

# 577
Здравейте! Моля някой да погледне какво ще кажат картите за една моя дилема. За да осъществя мечтата си ми трябва помощ и не мога да реша дали да я търся в София,  или в Пловдив. Незнам как да задам и въпроса си.Може би:  
 В София ли ще  се ми помогнат да сбъдна мечтата си?
Благодаря!

# 578
И аз с молба да ми изтеглите карти - ще си сменя ли попрището тази година? Благодаря!

Здравей, Лита Simple Smile
Изразяваш се доста "меко" за конфликтите, които те съпътстват. Не бих казала поприще, нито пък година. Това е дълъг период за твоята ситуация.
Какво визирам?
Картите ти са 9 меча, Ас меча, Рицар меча

Понеже са само мечове, точно същото щеше и да е ако бяха само карти от боя жезли, вътрешният конфликт ще се уталожи и до края на месец ще намериш баланс. За смяна на поприще не може да се говори по тези карти, те отразяват моментна ситуация, дори и тя да ти се струва трайна тенденция. Твоята реакция спрямо ситауцията е като на изтощен човек - изобщо, страховете раждат чудовища.

Съветвам те да изчакаш и да зададеш въпроса си, когато имаш добре изяснени цели.
Всичко е в твоите ръце.

# 579
Само загатнахме леко истината за самата теб.

Така. Както вие сте се намесили в този спор или дискусия, все едно, така го правя и аз, защото тези дами са предимно пишещи в моя форум и е редно да пиша и аз, дори и да е непоискано Simple Smile

Дами, никой няма вето върху истината. Дори не зная какво означава тази дума, поне се опитвам да я търся.
Има тъпа фраза, че в спора се раждала била истината - никак не го вярвам това. Как беше - "остри камъни брашно не мелят" - е, може и така да е.
Обидните или други засягащи някакви лични интереси, обсъждания и квалификации, са неприемливи, поне за мен.
Всеки сам за себе си ще реши дали нещо му е полезно, има ли смисъл и т.н.

Идеята на всяка дискусия е такава - дори и да е остра, все пак е полезна. Очертават се хоризонти. Поне.
Приятна вечер ви желая.

# 580
Гледах за един приятел дали до 3 месеца ще почне работа.

4 жезли, 4 пентакли 4 чаши

Пускам ви комбинацията, защото рядко се падат 3 четворки. Какво мислите, после ще пиша аз.

# 581
Само загатнахме леко истината за самата теб.

Така. Както вие сте се намесили в този спор или дискусия, все едно, така го правя и аз, защото тези дами са предимно пишещи в моя форум и е редно да пиша и аз, дори и да е непоискано Simple Smile

Дами, никой няма вето върху истината. Дори не зная какво означава тази дума, поне се опитвам да я търся.
Има тъпа фраза, че в спора се раждала била истината - никак не го вярвам това. Как беше - "остри камъни брашно не мелят" - е, може и така да е.
Обидните или други засягащи някакви лични интереси, обсъждания и квалификации, са неприемливи, поне за мен.
Всеки сам за себе си ще реши дали нещо му е полезно, има ли смисъл и т.н.

Идеята на всяка дискусия е такава - дори и да е остра, все пак е полезна. Очертават се хоризонти. Поне.
Приятна вечер ви желая.
Значи вместо да се засрамите поне малко, че тези дами са от този ваш форум. Вие се изпъчвате така гордо и почвате да обяснявате кой имал и кой нямал вето върху истината, какво било и не било приемливо за вас и т.н.
А накрая да ми пожелаете и приятна вечер..
Трябва да призная, че такава наглост рядко се среща. Ако искате и да дойда да ви целувам пръстите на краката, докато ги приказвате тези неща?
Май в крайна сметка ще се окаже, че си е било истина..

# 582
Значи вместо да се засрамите поне малко, че тези дами са от този ваш форум. Вие се изпъчвате така гордо и почвате да обяснявате кой имал и кой нямал вето върху истината, какво било и не било приемливо за вас и т.н.
А накрая да ми пожелаете и приятна вечер..
Трябва да призная, че такава наглост рядко се среща. Ако искате и да дойда да ви целувам пръстите на краката, докато ги приказвате тези неща?
Май в крайна сметка ще се окаже, че си е било истина..

Не, не бих се засрамила, в никакъв случай.
Подобен глагол е излишен в нашия дискурс. Имайки предвид и вашия наратив.
Не зная каква е истината, нали към това се стремим Simple Smile

Надявам се.

# 583
Но си мисля, че пуснах комбинации - Таро карти, които намирам за полезно да се обсъждат или съм объркала форума. Не зная.

# 584
Но си мисля, че пуснах комбинации - Таро карти, които намирам за полезно да се обсъждат или съм объркала форума. Не зная.
И какво общо има това? Който иска ще обсъжда.
И аз пускам комбинация.
Ще се видя ли с И. до края на месеца? Крал жезли, 5 жезли, 2 жезли.
И никого не заставям да обсъжда.

Общи условия

Активация на акаунт