Карти таро - тема 16

• 53 575
  • 760
  •   1
Отговори
# 585
Но си мисля, че пуснах комбинации - Таро карти, които намирам за полезно да се обсъждат или съм объркала форума. Не зная.
И какво общо има това? Който иска ще обсъжда.
И аз пускам комбинация.
Ще се видя ли с И. до края на месеца? Крал жезли, 5 жезли, 2 жезли.
И никого не заставям да обсъжда.

Разбира се, че има, нали такава е темата Simple Smile
Не заставяш, но искаш да се обсъди, не  е ли това е смисълът? Ок, може и да има друг смисъл.

Бих ти препоръчала да повториш въпроса си, защото не е актуален.
Сама знаеш, че при наличието само на жезли, отговорът на Таро не е адекватен на въпроса. И се отнася само до времето, в което е зададен, т.е. сега. Жезлите изгарят и няма как да имаш реален отговор.

# 586
Хвърлих ти карти, доста са интересни и показателни, а именно:

9 пентакли, 4 жезли, 4 пентакли

# 587
Гледах за един приятел дали до 3 месеца ще почне работа.

4 жезли, 4 пентакли 4 чаши

Пускам ви комбинацията, защото рядко се падат 3 четворки. Какво мислите, после ще пиша аз.

Тук няма пробив и няма прозирка. Няма нищо по-страшно от статуквото и нищо по-сладко от него.

Няма такава смърт. Това е повече от смърт, но .. за някои е .. живот - удобен, съразмерен, времеви  от до, неизискващ нищо, не очакващ; нетърсещ нищо. Живот в граници, вътре в камъка, вътре в ужаса на битието, без алюзия дори за промяна, на това е сложен тотален край. Дори на надеждата за промяна.

Рядко се вторачвам така в карти, в 3 четворки - няма спасение от статуквото на болната четворка, въпреки, че е най-силната човешка карта по Юнг, индивдиуацията е невъзможна. С тези камъни на шията и в душата, нищо не може да стане, поривите са озаптени, мечтите - спрели развитието си. И крайната цел - невъзможна.

Т.е. работа до 3 месеца няма как да намери, защото всякаква мотивация е изгубена. Е, ако работата сама почука на вратата ни с идеални условия, може и да се навием Wink

Последна редакция: пт, 19 яну 2018, 10:40 от Секхмет

# 588
Здравейте.Имам питане.Ще си намеря (или почна) ли скоро работа?Ще се справя ли (доволна ли ще съм) от работата.Благодаря.

На въпрос за работа , досега не съм прочела тук в темата точен и конкретен отговор с Таро/ ще започнеш работа, няма да си намериш работа, ще си на по - високо ниво или няма да те удовлетворява /   Най - точна и вярна прогноза за работа , на мен лично, са ми правили с астрология.

# 589
Никой не отговори на първия ми въпрос - предполагам, че не съм го задала правилно. Ще пробвам с друг:
Ще ми дадат ли кредита, който искам?
Благодаря.

# 590
ИЗвинявам се,ако досаждам мили дами,и не толкова мили,но все пак дами.
Мъчи ме въпроса,дали ще имам дете от човека до мен и дали е искрен към мен?
Дали той е човека за мен или да не рискувам,а да почакам.
Благодаря Ви предварително за отделеното време

# 591
Може ясно да се види, колко жени са подкрепили моето мнение и колко -другото мнение.
Мога само да кажа, че жени като мен ни е срам да кажем, че се занимаваме с таро, заради жени като вас, които създавате такъв образ на картите и хората, които разбират от тях. За няколкото профила на един човек тук вече се спори и писа и всеки може да види този спор. Това е от мен.

# 592
И без това никой не ми отговори. Поне да бях разбрала дали въпросите ми не са подходящи или причината е друга. Аз не познавам тези карти, но се надявах да ми помогнат чрез вас.Както и да е...

# 593
7 жезли, Сила

3 жезли, 5 жезли, обърнат Ас меча

Аз бих ти теглила след малко време отново, както каза и Секхмет, комбинации със започващи жезли касаят близкото минало. Скоро ли ти хрумна идеята за конкретния кредит?

Иначе като картина описват, че страдаш за нещо, бориш се.
Когато изпаднаха 7 жезли и Сила си помислих, че в момента ти е трудно и на финансов фон, и на емоционален.

Харесва ми че, макар и неустойчива, комбинацията ти завършва на обърнато Асо меч.
Изглежда, че ще се отприщи нещо ново при теб.
Надявам се това да е изкристализиране на идея. Добре е да вложиш много мисъл в това, което си си наумила. И тя да е колкото се може по-рационална и по-реалистична. Избягвай емоциите, макар да ти се струва трудно.

Бе може и да го получиш тоя кредит.. Но не съм на 100% убедена, тези въпроси не са ми експертиза. Сети ме да ти гледам пак, но поне след 2 седмици.

Пиши ОВ

# 594
ОВ, като на първо място ти благодаря за отговора.
Идеята за този кредит ми се върти от няколко месеца, като се надявах да ми се получат нещата и без него, но уви. Всъщност аз вчера подадох документи ( може би за това излиза в близкото минало), но другата седмица ще разбера дали съм одобрена. Тези пари ми трябват за нещо, за което страдам , боря се за него и влагам много средства и емоции. Мисля, че отговора ти напълно отговаря на ситуацията при мен. Надявам се тази последна карта да показва, че начинанието ми ще завърши с успех!
 Като имам отговор от банката,пак ще пиша.
     P.S. Малко по-напред в темата бях задала още един въпрос. Искам да те помоля да ми кажеш правилно ли съм го формулирала, или трябва да е по-конкретен? Ако ми дадат кредита, ще се допитам пак да картите ти!
Благодаря отново! 😊

# 595
7 жезли, Сила

3 жезли, 5 жезли, обърнат Ас меча

Аз бих ти теглила след малко време отново, както каза и Секхмет, комбинации със започващи жезли касаят близкото минало. Скоро ли ти хрумна идеята за конкретния кредит?

Иначе като картина описват, че страдаш за нещо, бориш се.
Когато изпаднаха 7 жезли и Сила си помислих, че в момента ти е трудно и на финансов фон, и на емоционален.

Харесва ми че, макар и неустойчива, комбинацията ти завършва на обърнато Асо меч.
Изглежда, че ще се отприщи нещо ново при теб.
Надявам се това да е изкристализиране на идея. Добре е да вложиш много мисъл в това, което си си наумила. И тя да е колкото се може по-рационална и по-реалистична. Избягвай емоциите, макар да ти се струва трудно.

Бе може и да го получиш тоя кредит.. Но не съм на 100% убедена, тези въпроси не са ми експертиза. Сети ме да ти гледам пак, но поне след 2 седмици.

Пиши ОВ

Много ниски карти, аз не виждам кредит тук, няма поне един Пентакъл. На ниво идеи и разсъждения е, малко вятър работа, имам впредвид, сякаш ти самата още не можеш да  решиш искаш ли го или не, според мен не ти е много при сърце това и от там си малко в дилема.
Както казва ако искаш вярвай, ще е добре да се теглят пак.

П. С. След като писах, видях че си писала

# 596
И това е вярно: хем искам да ми се получат нещата, хем не искам да опирам до кредит, но иначе няма как да стане.
 Ще пиша какъв е резултата.
Благодаря ви

# 597
Здравейте момичета и аз имам питанка
Ще замина ли Март месец на курс?
Това засяга работата ми.Давам ОВ до седмица две.
Благодаря

# 598
Секхмет, съвсем отгоре отгоре прочетох постовете ви и имам да ви кажа 2 неща:

1. повече от един пост не е прието да се пише. Не знам защо все се вмествате в 3-4-5 поста, а не в един, но това е против правилата на форума

2. тъпо е да пльосвате едни 3 карти, без да кажете какъв е въпросът, в каква позиция са картите - има над 100 подредби само за хвърляне на 3 карти, че и да искате другите да ви ги тълкуват и после ако са "познали" вашето тълкувание, да пишете. Не знам дали съм разбрала напълно правилно точно този ви поста, но ако целта е била "да изпробвате" тези от нас, които познават тарото, мисля че това е неправилно.

П.С. Моля не ме замесвайте и мен в коментарите си. Казах мнението си и не бих искала да ставам част от доскусията ви.

# 599
Здравейте, днес  попаднах на темата и ми се струва доста интересна. От доста време имам едни карто Таро (Артурово), което ми е подарък и за последно миналата година го разглеждах и се разрових да прочета малко по въпроса. Не претендирам да съм навътре в нещата, но ми се иска да си намеря някъде и книгата към въпросните карти, защото в нея се обясняват освен основните значения на всяка карта и значенията на конкретната рисунка, която изобразява даден символ, герой или ситуация от Легендата за Крал Артур. Без книжката тълкуванията сякаш си остават непълни и прекалено общи. Та въпроса ми е  някой да има идея от къде мога да си я закупя отделно, без комплекта карти? Търсех я в няколко книжарници и онлайн, но количествата бяха изчерпани. Дали пък случайно някой от присъстващите в темата я има? Поздрави!

Общи условия

Активация на акаунт