Карти таро - тема 16

• 53 528
  • 760
  •   1
Отговори
# 525
Странно защо ме изтриха от темата за моминското парти.
Нито хапя, нито нищо.

Който иска гледане, тук съм за малко, че имам гости.
Мисля, че знаете как работя - казвам, каквото виждам, без лигави истории.

До 3 въпроса. Който свари, превари

# 526
Нито хапя, нито нищо.

Който иска може да си остави и телефонния номер на лично и като имам време ще го чуя.

# 527
akoiskash-vqrvai

[/quote]

Който иска може да си остави и телефонния номер на лично и като имам време ще го чуя.
[/quote]

Ако е удобно може ли на мен да гледате
1. Интересува ме има ли връзка Стефка с Н.?
2. Ще се осъществи ли среща скоро между мен СТЕЛА и Николай и той ли ще ме потърси?

БЛАГОДАРЯ

# 528
Нито хапя, нито нищо.

Може ли да гледате на този много съдбоносен въпрос:
1. Ще има ли бъдеще връзката на В/ момиче/. с Г./ момче/?
2.  Тя, В. харесва идруго  момче М.- там ще има ли развитие?

# 529
Здравейте.Имам питане.Ще си намеря (или почна) ли скоро работа?Ще се справя ли (доволна ли ще съм) от работата.Благодаря.

# 530
Здравейте.Имам питане.Ще си намеря (или почна) ли скоро работа?Ще се справя ли (доволна ли ще съм) от работата.Благодаря.

до 1 месец - 6 чаши - 8 жезли - 5 жезли  Сори, не, до 1 месец няма да започнеш работа. Първо- не можеш да прежалиш нещо минало, и сега си в едни непрестанни промени в настроениято и желанията. Имаш желание нещо да се случи, но стреляш на посоки.

# 531
Един мой много наложащ въпрос, ако някой може да ми отговори- до 6 месеца ще заживея ли с друг мъж? Благодаря!

# 532
Един мой много наложащ въпрос, ако някой може да ми отговори- до 6 месеца ще заживея ли с друг мъж? Благодаря!

Чак пък НАЛЕЖАЩ въпрос? - Паж меч обърнат - 7 меча - Императрица
Интриги, интриги, клюки, подмолни действия. Властна майка или друга жена от семейството? Няма начин просто, с такива карти.

# 533

до 1 месец - 6 чаши - 8 жезли - 5 жезли  Сори, не, до 1 месец няма да започнеш работа. Първо- не можеш да прежалиш нещо минало, и сега си в едни непрестанни промени в настроениято и желанията. Имаш желание нещо да се случи, но стреляш на посоки.
         Благодаря.Да така е.Всичко което сте написали е вярно.Напуснах предишната си работа под влияние на човек който ми обеща,че ще ме вземе при него на работа...но уви излъгаме.И сега пращам навсякъде автобиографии.Дано си намеря някъде работа,че не се издържа.

# 534
Много спешен и неотложен въпрос МНОГО МОЛЯ за отговор ако може

2. Ще се осъществи ли среща скоро между мен СТЕЛА и Николай и той ли ще ме потърси?

БЛАГОДАРЯ

# 535
  • Бургас
Здравейте,
1. В коя сфера трябва да си търся работа, за да съм добре финансово?
2. Откъде да взема пари за собствен дом?

# 536
kdspsn4o

Цитат

Здравей, попитах картите само първия въпрос. Подсказаха ми, че питаш за нещо друго. Ти питаш ще имаш ли този мъж в живота си, ще бъде ли твой.
За съжаление отговорът е не.
Той е доста сериозен, отговорен, мъж и 1/2. Но не отговаряш на изискванията му. Висока топка за теб е.
Картите ми показват, че мислиш, че той ти се полага. По-добре се преориентирай. Съжалявам че го казвам, но това казват картите, а те не бъркат.
Твоята роля е просто да стоиш и да гледаш отстрани. Няма начин да си с него.
Това е за теб и за този Н.

Съжалявам за късния отговор.

# 537
Може ли да гледате на този много съдбоносен въпрос:
1. Ще има ли бъдеще връзката на В/ момиче/. с Г./ момче/?

Съжалявам, но и ти страдаш напразно. Нищо не може да се случи.
Звездата, 6 пентакли, Кралица пентакли

Звездата за любов не е никога окей (цит. Мона). Убива всеки порив. Особено за любовни въпроси.

Не знам защо ти е важно да знаеш за връзка на тия двамата, но ти не играеш в хора.

Между другото, Каспанчо, твоята комбинация беше 10 пентакли, 7 пентакли, Рицар пентакли.

На когото и да гледам, една добра препоръка - комбинациите НЕ СЕ гледат карта по карта. Нито е редно да ходите да търсите в Гугъл алтернативни значения.
Каквото ви казвам това е.

# 538

Да, но не там, където очакваш. За теб ще има изненада от съдбата.

Благодаря за сериозния въпрос, впрочем. Не може непрекъснато да се пита за любов и глупости.

Умереност, 9 пентакли, Глупакът.

Зарадвай се.
За анализа на твоята комбинация помогна Секхмет.

Аз като я видях се усмихнах широко. Ти ще си добре.

Дами, извинявайте за забавянето ми, ала все пак, ето, първите три получихте отговор. Съжалявам за забавянето и лек ден.

За останалите, не гледам на лично. Имайте доблест да си задавате публично въпросите.

Лек и хубаввввв денннн))))

# 539
Здравейте!
Влизам с въпрос. За мен ще има ли увеличение на заплатата от този месец  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт