Карти таро - тема 16

• 53 579
  • 760
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте малко помощ ?
Въпроса е -Каква е ситуацията около мен?

Каква е ситуацията около теб?

5 меча 9 пентакли 6 меча - Искаш да се измъкнеш и да промениш сегашното си състояние, което е следствие на конфликт и наранено его, но като че ли нямаш конкретна крайна цел , която да следваш. Като цяло нещата при теб засега няма да претърпят голяма промяна ,  само временно затишие.

# 616
Благодаря ти от сърце ❤

# 617
Здравейте. Искам и аз да питам един въпрос, ако може. Относно бременност и забременяване. Има ли начин да покажат картите нещо за това? Ще съм ви много благодарна.

# 618
Здравейте. Искам и аз да питам един въпрос, ако може. Относно бременност и забременяване. Има ли начин да покажат картите нещо за това? Ще съм ви много благодарна.

Те може и да покажат, но трябва и много добър да е с Таро  човека който ги тълкува. Не знам дали в темата има такъв. Аз не съм.

# 619
За бременност по-добре си виж наталната карта.

Някой има ли възможност да ми изтегли карти? Искам да проверя нещо, а в следващите няколко дни нямам достъп до картите ми.

# 620
За бременност по-добре си виж наталната карта.

Някой има ли възможност да ми изтегли карти? Искам да проверя нещо, а в следващите няколко дни нямам достъп до картите ми.

5 меча, Колелото на съдбата, Паж жезли

# 621
5 меча, Колелото на съдбата, Паж жезли
Благодаря ти, а.nik! Flowers Hibiscus  Картите съвсем точно резонират на ситуацията.

# 622
Здравейте!  Въпрос - възстановявам се трудно след раздяла не само с приятеля ми, но и с приятелка,с която те двамата се събраха. Искам да открия човекът за мен- имам ли такъв шанс?

# 623
Здравейте!  Въпрос - възстановявам се трудно след раздяла не само с приятеля ми, но и с приятелка,с която те двамата се събраха. Искам да открия човекът за мен- имам ли такъв шанс?

Обесения 7 жезли 3 меча - според мен не искаш да приемеш раздялата с приятеля и повече те интересува дали ще бъдете отново заедно , а не дали ще намериш друг. Той не е с теб, това е.

# 624
Здравейте,искам да попитам отново,все същия въпрос без отговор.
С моя приятел ще заживеем ли заедно,и дали е готов за дете наистина?
Мерси все пак

# 625
Мерси все пак

Ще заживеете ли заедно до 1 месец?
4 ка жезли 10 меча 4 пентакли
Моето мнение е , че до един месец няма да заживеете заедно. Не си ли уморена от цялата тази " борба" ?  Струва ми се , че ти се иска някой тук да ти каже истината, която така или иначе знаеш, за да вземеш някакво важно и окончателно решение.
А за детето , питай го, само той си знае дали иска дете от теб.

# 626
Здравейте , някой може ли да ми изтегли карти , има ли шанс да се подновят отношенията ми с К.? Благодаря предварително!

# 627
Мерси все пак

Ще заживеете ли заедно до 1 месец?
4 ка жезли 10 меча 4 пентакли
Моето мнение е , че до един месец няма да заживеете заедно. Не си ли уморена от цялата тази " борба" ?  Струва ми се , че ти се иска някой тук да ти каже истината, която така или иначе знаеш, за да вземеш някакво важно и окончателно решение.
А за детето , питай го, само той си знае дали иска дете от теб.

Благодаря за отговора.

# 628

Обесения 7 жезли 3 меча - според мен не искаш да приемеш раздялата с приятеля и повече те интересува дали ще бъдете отново заедно , а не дали ще намериш друг. Той не е с теб, това е.

Благодаря за отговора! Напълно правилно, но се надявам да срещна друг. Ще попитам на следващ етап.

# 629
  • Бургас
Здравейте, попитах картите дали съм  бременна и изтеглих : 5 жезли, император, слънце. Вие какво мислите?

Общи условия

Активация на акаунт