Vip Brother 2017 - тема 5 (02.10 - 08.10)

• 241 122
  • 2 276
  •   1
Отговори
# 1 425
  • в моя гьол
А, браво, открихте го. Баш за Зверев става дума.

# 1 426
Какви са тези изроди, които показвате. Ужас. Sick
Ето нещо за Мигленчето от Блиц, ако е вярно изобщо:https://www.blitz.bg/kriminalni/razkritie-v-blits-megz-se-zabrka … t_news548528.html

# 1 427
  • Тра-ла-ла
Последно Мегз ли купува от китайците или те от нея Joy

# 1 428
  • Испания
Последно Мегз ли купува от китайците или те от нея Joy

Не били компютри, а компоти. Не сме ги изнасяли, а сме ги внасяли. Такива ми ти работи!

# 1 429
Тазгодишната къща на ВБ е същи психодиспансер. Всичкото "ВИП" вътре е за диагнози.

# 1 430
  • Тра-ла-ла
Тазгодишната къща на ВБ е същи психодиспансер. Всичкото "ВИП" вътре е за диагнози.
Значи сезонът трябваше да се казва "Диагнозата е...", а не "Любовта е..."  hahaha

Последна редакция: чт, 05 окт 2017, 13:59 от Джулая

# 1 431
Определено един от най тъпите сезони в историята на брадъра у нас.

# 1 432
За сички, на коичо им липсва Мария

# 1 433
 Joy Joy Joy

Диалог няма поЙчи, мантии няма по магазините...отчаяна съм...

# 1 434
Не смятам, че Тото се държа грубо и неуважително с ББ, защитаваше се. Тото просто е откровен и директен. Но това се изтълкува като заяждане и високо самочувствие. ББ се опита да очерни Тото и съдейки по коментарите в темата, получило му се е, но не и в моите очи! Simple Smile
Нищо не знаели за Тото, щото пък за всички останали се знае как се казват майките им, какви са им хобитата и т.н. Абсурдна беше тази евтина манипулация! Не може да се смесват несподелянето на лични неща с искреността, едното няма нищо общо с другото! Не е длъжен и това не го прави неискрен в отношенията или лъжец. Не е излъгал и за това, че е необвързан - при снимането на визитката са били разделени с приятелката си. Не е лъгал и влизайки в къщата, съобщава, че е обвързан.
Точно това и имаше предвид Тото под "напрягане" около жените - че иска да се разграничи от опасността общуването му с тях да се изтълкува като флирт! Това го напряга и смущава, защото е обвързан, затова и помоли Мегз да се закопчее. Наясно е и вижда, че е въздействащ, харесван, но какво лошо има в това!? Той не поощрява и не се възползва от това. И къде чухте да казва, че не искал контакт с жените, че му било неприятно, много му изопачавате думите!!!

Въпреки това Мегз явно наистина си беше въобразила нещо повече, Тото няма вина, само в нейната глава е.  Заради това и го обяви за най-богат (беше смешно направо), но и заради това по-късно накърнена не го спаси. Иначе разбира се, че Мегз ще спаси себе си, макар че нямаше и да я изгонят, ако беше избрала друг, добре постъпи и с Дани Златанов. Обаче много лъсва как предаването разчита изцяло на Мегз и Петров, защо пък на нея дадоха тази главна роля?!

Дани Петканов ме изненада с номинациите си, особено към Тото, дали пък не го чувства като най-голям конкурент и гласува стратегически!? Ясно е, че те двамата и Александра са най-вероятните победители и мои фаворити по принцип (Петканов само малко по-малко да се лигави като говори, звучат еднакво с Александра), но ще видим как ще ги развият по-натам, ето, че Тото го пропукват..

Дани Златанов според мен също може да съди Петров - заплаха с убийство. Чудесно сравни готвача с фенове, които хейтят всички наред. Харесаха ми и думите му за Джулияна, очевидно е от футболистите с вкус към жените. Въобще не вярвах, че ще напиша толкова хубави думи за него, защото не го харесвах в началото.

Имунитетът на Петров няма да го коментирам въобще - много тъпо измислено! Вместо да е наказан - спасен! Смятам, че този човек след предаването трябва да емигрира, ако иска да изкарва прехраната си с професията си.

Алфредо ще стои до края. Фалшив клоун ми е той и нищо не го вълнува. Присъствала съм на детски конкурс за танци, на който беше жури и бях зад него, няколко пъти заспиваше! Но за едно беше прав - че само в България може да се видят такива циркове, затова и той самият не спира да се държа циракджийски.

Ваня е такава каквато очаквах да я видя вътре, според мен се чувства неудовлетворена и неизявена и уж се напъва, но нещо не й се получава. Сгреши още в началото като се прилепи за Мария..

Енджи - чудя й се защо въобще се е съгласила да влезе. Ако е за да се рекламира като диетолог, не й се получава към момента.

Хранова все повече закопава имиджа си, жалко.. А с това "ма" съвсем ме изуми! Прекали и ровейки се в дрехите на Сашка, а после се оправда, че го направила защото Мегз ги е пратила.

Гани се чуди как да привлече внимание към себе си, тъжно ми е чак за нея.. и за това, че се е направила доброволно на травестит и заради това, че й е по-важно да не я смятат за бедна. Лошо изиграно беше нарязването.

За СаЧка също ми е тъжно.. за мантиите й още повече! Имам чувството, че е постоянно на някакви хапчета, затова и само спи и яде и една такава равна и невъзмутима в повечето време и се съгласява с кой каквото й каже.

Антония искам да си ходи. Но и него съжалявам, ей така по принцип, но и за това, че ББ се гъбарка с него.

Суни също няма да липсва. И той ме натъжава с жалките си опити да се прави на такъв какъвто очевидно не е.

Последна редакция: чт, 05 окт 2017, 14:38 от Сиси ♥♥

# 1 435
  • У дома
Joy Joy Joy

Сипи си едно пиЧие Joy

# 1 436
Joy Joy Joy

Що не питаш Сашето? Тя май има... при това от коприна...  Thinking

# 1 437
  • До морето
А обърнахте ли внимание как когато Сашка в кухнята обясняваше, че не й е било приятно да й ровят така в дрехите другарката Хранова веднага каза: "Аз?!?! Ми тя Мегз ни каза да дойдем да вземем мантиите........" . Веднага се измъква по терлици, ужасно ми е неприятна тази жена.

# 1 438
...от скъпа коприна...  Naughty

Ще чакам да я пусне в ОЛХ и тогава ще атакувам с оферта  Mr. Green

# 1 439
  • Тра-ла-ла
Joy Joy Joy

Що не питаш Сашето? Тя май има... при това от коприна...  Thinking
Нейните се цепят по ръбовете hahaha

Общи условия

Активация на акаунт