Vip Brother 2017 - тема 5 (02.10 - 08.10)

• 240 985
  • 2 276
  •   1
Отговори
# 1 695
Като казахте "пичиета"... от къде толкова пиене в къщата? Нямаха ли само леща и боб?

# 1 696
Изобщо не ми пука колко висши имат двете дами. Има доста начини за взимане на диплома. И двете ми е мъка да ги слушам.
Миглена изобщо не ми изглежда толкова сложна и интелигентна. Интелигентният човек прекратява спора, когато вижда, че отсреща е глупак. Мегз прави точно обратното - повишава децибелите, в отчаян опит да убеди опонента в правотата си.

# 1 697
  • Испания
И мен,като ме захапят,крякам като кокошка първосигнално, особено,ако съм права.

Хвалиш ли се?

Диалог търси..... Joy
Тъй тя, след 2-3 пиЧиета. Mr. Green

Веднага ме разбрахте. Мъкааааааааааа! Начи не съм ЕнтАлЕгентна.

# 1 698
  • София
ох,верно такива като ГанитУ са лоша реклама за висшите. Че и три на всичко отгоре. Макар едното, което беше на снимката едва ли има нещо общо с висшето, защото е сертификат по проекти, а не образователна степен.

# 1 699
Е вие я изкарахте Мега най-интелигентната от къщата!Има някакви попадения,но много често смесени с откровени глупости и става един миш маш.И както е ужасно многословна,повечето нямат търпението да я изслушват.Има някакви познания по психология,но много повече има нужда от психолог !!

# 1 700
  • София
Изобщо не ми пука колко висши имат двете дами. Има доста начини за взимане на диплома. И двете ми е мъка да ги слушам.
Миглена изобщо не ми изглежда толкова сложна и интелигентна. Интелигентният човек прекратява спора, когато вижда, че отсреща е глупак. Мегз прави точно обратното - повишава децибелите, в отчаян опит да убеди опонента в правотата си.

това са различни неща - сложност на мисленето и изразяването и поведение при комуникация. То е като да имаш хубав модел на дреха, качествени тъкани, а лоша изработка.

# 1 701
Много ме е срам, но не бях чувала за Тото.

# 1 702
Спокойно, аз за половината не бях чувала. Hug

# 1 703
  • Испания
Е вие я изкарахте Мега най-интелигентната от къщата!Има някакви попадения,но много често смесени с откровени глупости и става един миш маш.И както е ужасно многословна,повечето нямат търпението да я изслушват.Има някакви познания по психология,но много повече има нужда от психолог !!

... от психиатър /според мен/.

# 1 704
  • Варна
Щях да питам какъв е Тото ,не съм го чувала.Но първо реших да питам Гугъл-хип-хоп изпълнител бил🙄  добрее
На никой не симпатизирам в този сезон.Но и при тези орязани филмчета,дето ни представат, няма начин да изградя реална представа.
Харесваше ми шефа,но той отдавна пресоли манджата,с повече от кило сол при това.Типичният пример е как човек по-добре да си държи езичето зад зъбите, отколкото да лее обиди първосигнално и после да съжалява.

# 1 705
Е ,чак пък срам,аз също.Нито съм го чувала нито виждала,но засега си ме най кефи,изложи се малко ,но на фона на другите е китка Simple Smile

# 1 706
  • София
бях чувала само за шест човека - Хранова, Мария, Енджи, Гани, твоят Дани и Сашка.

# 1 707

Няма да се притесняваш. Мен двойно повече ме е срам. Аз и за Цуни не бях чувала.

# 1 708
Аз за Гани не бях чувала. Кой е по зле, а?

# 1 709
Ох, дайте пример за тази сложност на мисленето и изразяването при Мегз, че не ги съзирам хич. На мен приказките й ми звучат като неумение да изрази мисълта си, поради което се омотава в безкрайни обяснения и словоблудства.

Общи условия

Активация на акаунт