Vip Brother 2017 - тема 5 (02.10 - 08.10)

• 239 854
  • 2 276
  •   1
Отговори
# 2 010
Шефа не удря, той ги праща В Марс. От обич.

Сега изглежда все едно Петров е някаква невинна жертва.

# 2 011
  • Испания
Според мен Златков се опитва да предизвика Петров са го удари, за да го изгонят

Златков го чу, че оня продължава да плюе.

# 2 012
  • София
Петров допусна огромна грешка с " блек ангъс" Това не се харесва на всеки. Алангле говеждо колкото и да е на мода и скъпо не се яде от всички. А е трудоемко за приготвяне.

# 2 013
Този пък Антон като някакво дете 'Ако си ми приятел, ако си ми приятел'  ooooh!
Все по-смешен ми става.

# 2 014
  • София
за изостанал селяк нищо не съм писала. Писах че са прости за храна и не могат да оценят това, което той направи с месото.  В България на аланглето му викат сурово месо и не се възприема добре. Наистина един боб да беше направил, щеше да спечели.

# 2 015
Много изпростя това предаване.😱😱😱

# 2 016
  • Тра-ла-ла
Мен ме кефи как футболистчето сгъва шефа. Етнос ли е, не е ли, грубо ли е или не. Баш това си заслужава Петров.

# 2 017
Най-накрая някой не му се дава на тая лоена топка. Стига са му мълчали.

# 2 018
Готвачът е пуснат от психиатрията за ВБ. Дано после си го приберат.

# 2 019
  • София
Аз от началото на формата се моля някоя институция да се самосезира и да си го прибере, ама ...  Rolling Eyes

# 2 020

Златков го чу, че оня продължава да плюе.

Да де, чу го, но мисля, че при всеки повод толкова се заяжда и се вре в него за да го предизвика

# 2 021
  • София
Според мен просто си го предизвиква... макар да не го понасям, в случая е абсолютно прав... шефа разбира само от собствения си език и  Роналдиньо му говори на него...  Joy

# 2 022
  • София
На мен ми е странен ненормалният страх на шефа да не би някой да го удари.  Rolling Eyes

# 2 023
Андариел, прости са за храна, защото не обичат или не харесват сурово месо? Ами и аз съм проста значи.

Даниел Златков вече става леко досаден.

# 2 024
  • София
Мен ме кефи как футболистчето сгъва шефа. Етнос ли е, не е ли, грубо ли е или не. Баш това си заслужава Петров.

Не съм на това мнение. Петров има нужда от сгъване, ама точно по този начин не. Това, което прави Златков е да се опитва да печели точки на гърба на мразения от всички шеф. Ама не му стига акъл да го направи по приемлив начин. Ако си мисли, че ще стане по-симпатичен лъже се. И айде изведнъж на третата седмица се усети, че видите ли трябвало да се намеси. Може вярно да му идва акъл по-късно, ама чак толкова изведнъж и по този типично мутренски начин - ти знаеш ли кой съм аз - не мисля, че ще спечели нещо. Освен да изхвърчи при първа възможност. Ще го номинират, няма да му простят. Ако не днес то утре. Образно казано...

Общи условия

Активация на акаунт