Vip Brother 2017 - тема 5 (02.10 - 08.10)

• 239 249
  • 2 276
  •   1
Отговори
# 2 235
  • София
Аз си мисля друго. От формата вадят едно видео или друго, когато видят настроението на публиката.
Когато Джулияна събираше симпатии, пуснаха видеото с клюката за недоразумението и майка ѝ.
Публиката започна да симпатизира на Тото, хоп появи се това видео.

Така се манипулира успешно.
Абсолютно! Така ще е като нямаме 24 ч. на живо...
И какво!? Да скрият видеото ли!?  Thinking

Би било манипулация, ако беше лип синк... ама не е! Naughty

Пича си го измисля, озвучава си го, вярва си... че и си се радва на остроумието...  ooooh!  Joy
Отвсякъде си е умник и това си е... от повече доказателства няма нужда...  Joy

# 2 236
  • Испания
Аз си мисля друго. От формата вадят едно видео или друго, когато видят настроението на публиката.
Когато Джулияна събираше симпатии, пуснаха видеото с клюката за недоразумението и майка ѝ.
Публиката започна да симпатизира на Тото, хоп появи се това видео.

Така се манипулира успешно.
Абсолютно! Така ще е като нямаме 24 ч. на живо...
И какво!? Да скрият видеото ли!?  Thinking

Не е необходимо да имаш висше, за да разбереше какво имам предвид, ама...

# 2 237
  • София
Абсолютно си права! Kissing Heart
Дори и основно стига, за да те разбере човек...  Joy

# 2 238
Ааааа...няма да се дърпате за манЧиите бе....
Innocent

# 2 239
  • София
Ми аз нямам манЧия... Cry

# 2 240

А Мегз  пък  в това видео казва "като си взех Г  класата",  нали  се говори , че бил подарък, имаше и снимка с послание Innocent

https://www.vbox7.com/play:ed73fd92a9

Лелееее, тая счупи тъпомера!!!! Светел й датчика за маслото, ама тя не е разбрала, че свети и така си го е карала. После се оказа, че то по принцип така си светело, затова не обърнала внимание. А да - и я взела на 3 години, но била на 15 000 км. И й сменила двигателя хахаха. Тая така се оплете, че изобщо не разбра как за 2 минути триста лъжи каза.
Според мен на тая Г класа двигателя е бил пълен брак, като я е взела и после я е правила. Или са й я подарили, защото двигателя е бил брак. Смях, смях.....

# 2 241
  • София
Не съм гледала промото, но като разказвате за субстанции, нищо чудно да взема от хапчетата на Сашка. Имам чувството, че Сашка пие нещо, а Хранова може и на успокоителни да е, щом е толкова поспалива и спокойна.

# 2 242
Леща поне нямаш ли....

Тото не ми е красив мъж на мен....леко дебел не е ли. И фацата не ме кефи...

# 2 243
Не съм гледала промото, но като разказвате за субстанции, нищо чудно да взема от хапчетата на Сашка. Имам чувството, че Сашка пие нещо, а Хранова може и на успокоителни да е, щом е толкова поспалива и спокойна.
Ти да си-няма ли да пиеш?Алтернативата каква е-латерна,бълваща л...а за всички за висок тон/бавноразвиваща,на която мисълта и тече бааавно и съответно речта още по-бааавно и някакви,избягали от психодиспансер,които аха-аха да се избият ooooh!

# 2 244
  • София
А Мегз  пък  в това видео казва "като си взех Г  класата",  нали  се говори , че бил подарък, имаше и снимка с послание Innocent
https://www.vbox7.com/play:ed73fd92a9

Лелееее, тая счупи тъпомера!!!!
Знае ли човек!? Може да е минала един-два пъти през Враца... или Тото да и е услужил с някой бързовар...  Joy Joy Joy

# 2 245
Mari_mar , огромно благодаря за готовността ти да качваш линковете на епизодите, поне на мен ще са ми много полезни. 🌸🏵💮💐

# 2 246
  • София
Ич даже! Ще се насладя на възможността да съм луда с лудите. Ще ми подейства терапевтично, като онези, дето крещят в гората или млатят снимките на началниците си, медитират и не знам какво още.

# 2 247
Тото е типичният самозабравил се дришльо! Пълни измислици и лъжи надрънка, поне от врачани не го ли е срам? Глупак!

100 % пускат излагацията на Тото, за да му натрият носа. И на мен ми направи впечатление, че е стар запис, понеже Миглена е с кичето тип "Мортиша Адамс".

# 2 248
  • София
Въпросът е, че се уверихме колко е тъп Тотю... и не е толкова важно кога пускат видеото!  Peace
Нима за пръв път гледаме видеа в подходящия момент!? Не е изненада, всяка година е така...  Wink

# 2 249
Така е. Ако някой е имал съмнения, че тоя е въздух под налягане, вече ги няма.

Общи условия

Активация на акаунт