Vip Brother 2017 - тема 5 (02.10 - 08.10)

• 239 873
  • 2 276
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Нали гост звезда трябва да има.
Нема пари, с тез световни звезди - Марчето и Николета, откъде повече?  Grinning Накъде четох Кънчев, че тази година няма да има гост-звезда.

# 91
  • София
Здравейте, аз онзи ден видях Гала в мол Сердика. Не мисля, че е бременна  Simple Smile

# 92
  • София
Нема пари, с тез световни звезди - Марчето и Николета, откъде повече?  Grinning Накъде четох Кънчев, че тази година няма да има гост-звезда.
И по-добре. Стигат ни и тези маскари, наличните.  Laughing

# 93
  • ВАРНА
 Дано се заженят младите в Къщата!Кашавар Петров ще им спретне чудно меню-пушек от шопска салата,аериран тюрлю гювеч,екстракция от маалеби върху сопол от еднорог.Ще им пеят сръбско,гръцко,стари шлагери,канцонети,шансони.За извеждането на булката най-ревящите Джугани и Тоньо ще си късат косите и тръшкат по обичай.Водещ -Алфонсо Кокодрила.

# 94
Гала и на 80 г. да стане, пак ще я спрягат за бременна.

# 95
😂
Нана пък каква гост-звезда ще е?! И тя е един ВИП... 🙄

# 96
  • Sofia
Тя е на лечение,но за пари би влезнала,може би...макар да не ми се вярва

# 97
  • До морето
Аз пък искам Малката Пегука да влезе и да си премерят пегуките с Мегито. Да видим тогава кой кого!

# 98
Аз пък искам Малката Пегука да влезе и да си премерят пегуките с Мегито. Да видим тогава кой кого!

И опушения лешник!

# 99
Но е възможно, гледайки пълната липса на заинтересованост у зрителя  към тея две персони да е отказало продуцентите.

А дано  baby_neutral

# 100
  • София

Joy Joy Joy

Простете ми, но не мога да ви изчета. Гледах промото, но не разбрах някой извън номинираните ще си ходи също ли?

# 101
Аз го разбирам, че някой извън номинираните ще си ходи. От номинираните също един ще изгонят. А дали е сигурно, че някой завинаги напуска по свое желание, или само си излиза за малко и пак ще се върне. Нещо като Преслава.

# 102
Ми той малката перука ходи гологлав май...и по-добре, де. Макар, че не, той хич не е добре. А НЛ не изглежда хич бременна на снимките от ДОбай.

# 103
В хотнюз пишат,че Мара щяла да напуска днес.

# 104
  • София
Аз го разбирам, че някой извън номинираните ще си ходи. От номинираните също един ще изгонят. А дали е сигурно, че някой завинаги напуска по свое желание, или само си излиза за малко и пак ще се върне. Нещо като Преслава.

Meрси и на мен звучи по-скоро да е така.

Общи условия

Активация на акаунт