Vip Brother 2017 - тема 5 (02.10 - 08.10)

• 241 185
  • 2 276
  •   1
Отговори
# 1 140
  • София
Този сезон успя и мен да ме накара да употребя вече станалата клише реплика- е този сезон е най- тъпият!
Не мога да повярвам колко са зле всичките.

# 1 141
Не мога да реша коя е най тъпа или най грозна
Странно

# 1 142
Мегз не се интересува от чуждото мнение...ЖДНБ!

# 1 143
ББ пък какво се прави на интересен и се гаври с Антон, че най-лесна мишена...Мегз като се тръшкаше за пеГуката, даже му каза "Престани!", ма за нея нямаше забележки  и наказания.

Защото и на ББ му писна от тази мишка Антон! Чак пък такова шикалкавене... Иначе Антон при Гала беше много смел, ама сега е като гърмян заек.
Да ти кажа, на моменти ми става жал за този човек. Има нужда от някаква терапия, прекалено неуверен е в себе си. Почти Кацамун Ай Ай (втори с римски числа  Joy )

А за Мегз - ББ знае, че имат договорни отношения и след като в договора е записано, той е длъжен да бъде изпълнен. Т.е. има вероятност Мегз да си тръгне по собствено желание, заради неизпълнения на подписаните договори, а защо не и ББ да плати санкция? Аз не знам какво точно са подписвали, но след като имат договори за фризьори и тем подобни, тогава те трябва да се изпълняват.
Ами доста народ шикалкави при номиниране и в предишни предавания, чуди се и се мае, не е имало рязане на бюджета, само при него.
А и дори да си искаш договорката от ББ, пак не е било позволявано да се държи такъв тон.

# 1 144
Защо е имунизиран шеВа?

# 1 145
  • София
Уффффф, Джуклиана с нейните сто апартамента  Joy Начи много било обидно да си най-беден, тц тц тц.
Хич не е обидно да ходиш по нянки пред цяла БГ.
Ай сиктир.  #Crazy
Joy Joy Joy

От днес по Ицо Стоте манекенки за мен Гана вече е ГАНА СТОТЕ АПАРТАМЕНТА...  newsm44

# 1 146
Как може да ди пробутвия бедняци за ВИП-ове??? Blush

Въргала например беше доста зле финансово, а да не говорим за Софкин, който спи по хората и чака някой да го почерпи цигара ...

Написах го с ирония. Душевно бедни са тия хора. Направо ми е... Triumph да ги гледам. Много богати и успешни, а за хонорара си продават душите. Тази година удрят дъното. Ще се местя на Фермата.

# 1 147
  • в резерват

да вземем да си направим една страничка за Г.Б. по подобие на тези за Божинката и Пауло Коелю.

# 1 148
  • Бургас
От мооите ръце ти няма да ядеш. Laughing

# 1 149
  • Тра-ла-ла
Ще ти сложа нещо в колата Joy

# 1 150
  • Испания
Само отрова бълва Петров.

# 1 151
  • София
Шефът се държи като обиден тийнейджър, с тези заплахи е много смешен, в затвора ще го вкара, че ритнал кофата до него, физически тормоз Grinning

# 1 152
А Алфредо бил в Къщата. Кога е влязъл? Joy

# 1 153
  • Бургас
Ти си един комплексиран мъж! Mr. Green

# 1 154
Обаче готвачът гледа криминалета. Ще му сложи нещо в колата и ще го вкара в затвора. Joy Вип Брадър психодиспансер!

Общи условия

Активация на акаунт