Vip Brother 2017 - тема 5 (02.10 - 08.10)

• 241 127
  • 2 276
  •   1
Отговори
# 1 395
  • София
Утре ще гостува Мария. Peace

# 1 396
  • София
Аз не разбрах де отиде Мара и защо newsm78

# 1 397
  • София
Започвам да се притеснявам,че може тя или някой друг(чиито пари пере) , да са платили, тя да стане любимата звезда на България?

Толкова ли е трудно, щом са поканили толкова хора, да не държат другите само за пълнеж на фона, а да показват всеки път по нещо, за всеки.Като се хванат за нещо и забравят, за другите.

# 1 398
Тази година наистина ни занимават само със скандалите на Миглена и Шефа. Сякаш други хора няма там, а и те двамата с кого ли не се скараха.  И аз подозирам, че Каканашева ще остане докрай, все пак реклама трябва да си прави на трите перуки, двата чифта обувки и петте рокли, нали това е целта на цялата излагация.

# 1 399
Антончо, всеки път, като о**ре пейзажа ми прилича на :

ВБ, като е толкова стриктен, трябваше да номинира служебно готвача за изгонване, а той да няма право да номинира. Взеха ни за големи балъци.

# 1 400
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз се притеснявам, че шефът ще остане докрай, а много спешно се нуждае от лечение.

# 1 401
  • Ню Йорк
Не знам дали сте чели излиянията на леля нордел по адрес на шефчето. Имам чуство, че тази жена е била жестоко отхвърлена от него и още не може да го преживее.

# 1 402
Аз не разбрах де отиде Мара и защо newsm78

Излезе по собствено желание, че много и било мъчно за детето. Явно като мен ще пише и проверява домашни. Mr. Green

# 1 403
Скрит текст:
Антончо, всеки път, като о**ре пейзажа ми прилича на :

Или на това:

# 1 404
  И аз подозирам, че Каканашева ще остане докрай, все пак реклама трябва да си прави на трите перуки, двата чифта обувки и петте рокли, нали това е целта на цялата излагация.
Като нищо може и "Любима звИзда" да я направят, ако са платили на правилните хора...
Което няма да ме удиви, изобщо.

# 1 405
  И аз подозирам, че Каканашева ще остане докрай, все пак реклама трябва да си прави на трите перуки, двата чифта обувки и петте рокли, нали това е целта на цялата излагация.
Като нищо може и "Любима звИзда" да я направят, ако са платили на правилните хора...
Което няма да ме удиви, изобщо.

Все си мисля, че ще спечели някой мъж... Петканов или Тото

# 1 406
Каканашева беше ужасна с тази перука вчера. ЗАщо си го причиняват доброволно не знам?!  ooooh!

# 1 407
Не разбирам защо сте толкова шокирани, че Мегз се самоспаси?
И аз да бях, и аз щях да се спася. В крайна сметка това е игра. Иска се стратегия тук, за да успееш да избуташ до края.

Точно така. Истината е, че както и да беше постъпила Мегз щеше да има недоволни.
Ако не беше спасила себе си - тази пък на каква се прави?!
Ако спаси себе си (както стана) - много ниско падна!!!

# 1 408
Явно Сашето е добродушко.На някои от "агресиите" в къщата ако им ровеха така из дрехите щеше да има тон словесна помия.

Не разбирам защо сте толкова шокирани, че Мегз се самоспаси?
И аз да бях, и аз щях да се спася. В крайна сметка това е игра. Иска се стратегия тук, за да успееш да избуташ до края.

Точно така. Истината е, че както и да беше постъпила Мегз щеше да има недоволни.
Ако не беше спасила себе си - тази пък на каква се прави?!
Ако спаси себе си (както стана) - много ниско падна!!!

Онази вечер стой на студа и показва съпричастност и липса на егоизъм, а вчера доказва егоизъм.Просто показва , че е позьорка и има разминаване на действия и думи.

# 1 409
Кой питаше за Мара? За нея се писа още в началото, че ще е за няколко седмици и си излиза. Тя започна да си приготвя багажа три дни преди да каже "официално", че иска да си тръгне. Даже се скара на ливанката, че заела по-голямо място на тоалетката, защото вижда, че един силен характер си отива! Брадърът изслуша Мичето, пожела му всичко хубаво и го пусна да си иде при дЯтИто. А точно вчера обясни, че не може да си напускат Брадъра, щото така решили, има си правила. Мисля, че във връзка с готвача беше нещо, но го спомена. Ама за Мара може. Като ѝ влезе дамската чанта и всичко може при нея.

Общи условия

Активация на акаунт