Vip Brother 2017 - тема 5 (02.10 - 08.10)

• 241 073
  • 2 276
  •   1
Отговори
# 1 455
Какви са тези изроди, които показвате. Ужас. Sick
Ето нещо за Мигленчето от Блиц, ако е вярно изобщо:https://www.blitz.bg/kriminalni/razkritie-v-blits-megz-se-zabrka … t_news548528.html

А що да не е вярно? Даже изпълнителния лист е сниман. Пак като напишеш мегз в гугъла и почват и други съдебни решения да излизат, както и нелоялни търговски практики от КЗП...

https://kzp.bg/registar-neloyalni-targovski-praktiki

http://www.rs-plovdiv.com/%D0%94%D0%B5%D0%BB%D0%B0/%D0%93%D1%80% … %D0%B5/19-06-2015

# 1 456
  • София
Пропуснали са само:"Марш оттук, марш".
Ша сЪ носиш по-далечИ от мен.  Naughty

Не е никак дамско да ми говориш така, плюс това.Sunglasses
Тя Марийчето по интервюта не говори така меко сякаш, явно там се владее, но в къщата му отпусна края.

# 1 457
  • густо майна Филибето
Аз пък не разбирам как всяка застаряваща соц певица се превръща в хипер звезда. Тогава естрадните изпълнители не бяха много и без друго, а през 80-те Маргарита залязваше. Звезди са Лили и Васил Найденов, които не са преставали да пеят и пълнят зали. Дори Ритон имат по- успешна кариера. За Веселин Маринов да не говорим Grinning

# 1 458
  • София
Сашка своите дрехи не даваше да ги пипнат, ама за чуждата пола помагаше с рязането ѝ.

# 1 459
Нямате такава мантия, затуй викате сега, че не била бяла...вашата работа като на лисицата и гроздето май май ми бие,м?  Mr. Green

Диалог не търся, ще мълчите, кат ви говоря  Joy

# 1 460
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ша сЪ носиш по-далечИ от мен.  Naughty

Не е никак дамско да ми говориш така, плюс това.Sunglasses
Тя Марийчето по интервюта не говори така меко сякаш, явно там се владее, но в къщата му отпусна края.
Е как да не е дамско, като от най-голямата дама в света и В Марс се уча. Не ги разбираш ти тези работи. Crossing Arms

# 1 461
  • София
Е, как да ги разбирам, като даже и Шанел нямам.

# 1 462
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аааа! Ами тогава мога да ти кажа само едно - марш оттук, марш!  Joy

# 1 463
Аз пък не разбирам как всяка застаряваща соц певица се превръща в хипер звезда. Тогава естрадните изпълнители не бяха много и без друго, а през 80-те Маргарита залязваше. Звезди са Лили и Васил Найденов, които не са преставали да пеят и пълнят зали. Дори Ритон имат по- успешна кариера. За Веселин Маринов да не говорим Grinning

Веско М. си е Justin Bieber на естрадата

# 1 464
  • ВАРНА
 "Започнах да уча фармация, но се оказа трудно. Записах медицина, после диетология и...."
 Тоест да учиш фармация е трудно,но при медицината бичиш айляк.

# 1 465
Тя толкова е и завършила медицина. Stop

# 1 466
  • в резерват
Биги се спече  на Тото, защото на кастинга  ги е метнал, че е сингъл. Вероятно при "младоците"  това им е било водещо, за да влязат в къщата. А рапърът  е излъгал за да влезе в името на  популярността. ББ не прощава да го гаврят  и пързалят и сега  очаквам дълги и напоителни кадри и монтажи на флиртовете му.

(Засечени бели мантии и драперии открих в едно  семпло секънд хендсче. Ма ще чакам разпродажбата  в петък, че да напълня едно Алиекспресно контейнерче)

# 1 467
  • София
"Започнах да уча фармация, но се оказа трудно. Записах медицина, после диетология и...."
Тоест да учиш фармация е трудно,но при медицината бичиш айляк.
Joy Joy hahaha

# 1 468
  • Испания

(Засечени бели мантии и драперии открих в едно  семпло секънд хендсче. Ма ще чакам разпродажбата  в петък, че да напълня едно Алиекспресно контейнерче)

Цветът на Сачка не мож´ го докара. А и да се цепи по ръбовете/шевовете.

# 1 469

Цветът на Сачка не мож´ го докара. А и да се цепи по ръбовете/шевовете.

То се цепи, щото Сачка си мисли, че е xs размер...

Общи условия

Активация на акаунт