Vip Brother 2017 - тема 5 (02.10 - 08.10)

• 241 011
  • 2 276
  •   1
Отговори
# 1 650
newsm18 newsm18 newsm18 Роналдо, Роналдо newsm18 newsm18 newsm18
Извинявайте, гледам снощния епизод, много приятно ми стана с такова спокойствие как го разтрепери тоз кретен с кретен.

Нямало да яде от неговите ръце божеее ooooh!

# 1 651
Мегз просто трябва да разбере, че има двоен стандарт. Мъжете могат да си правят каквото си искат и са пичове. Жените каквото и да правим сме пропаднали курви. Това е положението в България.

# 1 652
  • София
Мегз да я хване някой за перуката и да я метне в съседство, при кравите, там от където идват досадните мухи.

# 1 653
  • Испания
Спокойно могат да канят недоразумението за бостанско плашило.

# 1 654
  • София
Започвам да оставам с впечатление, че Мегз си личи, че е образована и умее да се аргументира. това ужасно много дразни другите, защото са доста прости. Мисля, че за тях тя се изразява твърде сложно и не могат да я разберат, и се чувстват обидени.

# 1 655
Ако не кудкудякаше така дразнещо-истерично сигурно щяха и да и преглътнат образованието Mr. Green

# 1 656
Много смотан тип.

# 1 657
Е чак пък толкова. Само Мегз е образована, другите не са, включително и хората, които гледат от екрана.

# 1 658
  • София
И кво излезе сега!? Мегз пак се държа по-мъжки от Тотю, който никога не е флиртувал с никого... JoyJoyJoy
Сладуран, такъв... почти мачо...  love001
Баси кви мъже има... като им скръцнат със зъби и стават мишки... а как само нареждаше шева...  hahaha

# 1 659
Поредният комплексар който се е взел много насериозно.

# 1 660
  • Тра-ла-ла
Проблемът на Мегз е, че постоянно изпитва необходимост да говори и да се обяснява и смята, че това би предотвратило неразбирането на дадена ситуация, ако се обсъди и разреши сега и веднага. А понякога, предвид събеседника, е излишно и просто няма смисъл.

# 1 661
  • На ръба..
Мегз е като блатна кралица с тази перука, за първи път гледа и ММ, на коментара ми този Тото е твърде красив за Мегз, ми контрира, че всеки мъж е твърде хубав за нея....даже и Пацо 😂😂😂

# 1 662
Започвам да оставам с впечатление, че Мегз си личи, че е образована и умее да се аргументира. това ужасно много дразни другите, защото са доста прости. Мисля, че за тях тя се изразява твърде сложно и не могат да я разберат, и се чувстват обидени.

Ами аз не оставам с такова впечатление, слушайки истеричните й брътвежи - тази вечер научих, че има нова дума в българския език и тя е богатост.

# 1 663
И кво излезе сега!? Мегз пак се държа по-мъжки от Тотю, който никога не е флиртувал с никого... JoyJoyJoy
Сладуран, такъв... почти мачо...  love001
Баси кви мъже има... като им скръцнат със зъби и стават мишки... а как само нареждаше шева...  hahaha

Тук съм съгласна, колото и единия да е флиртувал, толкова и другия. Изобщо не е мъжки да се държи сега така. И аз имам мъже приятели и никога не съм се държала с тях така.

# 1 664
Поредният комплексар който се е взел много насериозно.

Абсолютно! Ако това са пичовете... Спукана ни е работата!

Общи условия

Активация на акаунт