Vip Brother 2017 - тема 5 (02.10 - 08.10)

• 240 968
  • 2 276
  •   1
Отговори
# 1 815
  • в резерват
каза, че шефа  каканижел нон стоп, ама тя като дама и по-малка повела да се сдобряват.
Каза, че шефа бълвал 2 дена нон-стоп и не млъквал и накрая легнал и му слагали лекарства. Каза, че е разговаряла с жена му вчера.

# 1 816
  • София
КО?Кви лекарства Shocked

# 1 817
Ами успокоителни,какви ще са други Grinning

# 1 818
  • в резерват
не каза. Коментаторите почнаха да я прекъсват, че Шефа се натровил  с отровата си.

# 1 819
  • София
Каза, (естествено с френското си рррр) че като представител на таррррргет гррррупата на известните хора у нас е длъжна ......(ей тука забих и се загубих в мозъчните и гънки).......

За пръв път забелязах, как Мара губи и намира пустото си ррррр....... Thinking
Мислех, че си го ползва непрекъснато...  Joy Joy Joy

# 1 820
Албена Вулева имала ново шоО - "Психодиспансер" Joy

Направо си я представям ако беше влязла през този сезон с майка си, клаааас Stuck Out Tongue Winking EyeGrinning

# 1 821
  • София
Ще запишат разговора с Мария и ще го излъчат в понеделник.

# 1 822
  • София
И какво толкова има да каже?

# 1 823

Много  ме разсейва Зейнеб с тия пера. Всеки момент очаквам да снесе.

[/quote]

Не знам какъв и е тоалета, но се задавих от смях. Joy

# 1 824
  • в резерват
Ехеее, пусто Мичеее, тя не се фрустирала от това,  което говорят за нея. Забелязала, че я обиждали ( на  компаньонка?!?!) такива, кото  не били постигнали това, което тя е успяла.
Нямало да съди Мегс. Извинили са се. Виждала в Мегс доста от чертите си
Другото ще е в понеделник на запис.

Само Богданска не харесвала, защото била влязла с цел да се  харесва на мъжете, а те харесвали Мичето и Богданска затова злобяла. Това пак не можах  да го разбера, ама Зейнеб с перата е виновна, защото пак се напрегнах да не е снесла златното яйцe.

Последна редакция: пт, 06 окт 2017, 11:47 от Арбанашка кокона

# 1 825
  • Sofia
И Зейнеб и Мара бяха като герои от Улица Сезам

# 1 826
Мичето преди да започне интервюто,каза,че в къщата е разбрала,че живее великан в това крехко тяло Rolling Eyes
И още ,че егото си го била захвърлила някъде в ъгъла,да бе да!
Изобщо не даде един път да я прекъснат,а тооолкова  Rolling Eyesбавно се изказва,и нищо смислено не казва,но Naughtyдържи внимателно да бъде изслушвана!
Мега си била себедостатъчна,за мен пак измисли нова дума,аз поне не съм я чувала.
Така се пъне да е оригинална,но е просто карикатура Simple Smile
А забравих най-важното,повечето жени не я харесвали,защо мислите,защото те и завиждат,че не са постигнали колкото нея Shocked

# 1 827
Тя Мария май ще е и утре в Събуди се, аз мисля да не си я причинявам, няма да стане дама от мен!

# 1 828
Уф, Зейнеб е много зле. Не даде на нито един коментатор да си завърши въпрос. А самата тя се омотаваше въпрос ли задава, констатация ли прави, комплимент ли подема? Дървена работа. Марето доста обиграна. Понеже не гледам много дейли епизодите- Мегз само и връщаше идентични реплики без много въображение,  само и само да отбие ударкато в пинг понг. Изглежда наивно същество без много социални умения. Желая на Мария скоро трети успешен брак!

# 1 829
  • София
И какво толкова има да каже?

Нищо, но го казва бавно и трудно. Почти не успява да сглоби цяло изречение.

Общи условия

Активация на акаунт