Vip Brother 2017 - тема 5 (02.10 - 08.10)

• 240 924
  • 2 276
  •   1
Отговори
# 1 875
Аз съм много разочарована, че в този сезон ББ пропусна да ги 'изпита', за да видим на кой колко му е ... акъла  Crossing Arms
В предишни сезони все намираше начин да им организира такива игри, а сега не.
А може и виповете да са се изхитрили и да са включили в договорите си забрана да бъдат 'изпитвани'  Joy
Хич няма да се учудя.

А Джуклиана ми падна толкова в очите, че си взимам назад думите от началото на сезона, когато я намирах за глуповата, но добродушна. Оказа се, че е глуповата и злобна, освен това е и клюкарка и неблагодарница! Пази Боже от такива като нея! Предпочитам да слушам на Марето самбите и сисамките, вместо Гани и Касабие.

# 1 876
Касабие според мен е много студена и злобна. Как невъзмутимо и злобно гледаше докато мегз и ганка си крещяха.
Короната и деколтето в новините няма да коментирам.

# 1 877
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ся гледах промото за довечера и поредния бисер от умното Джугани с трите виШи: “ до кожата на костите ми”... 😂
Завиждаш. Жената е баровка, има 6 апартамента и може да си позволи да си тапицира всичко, което й душа иска, с кожа.  Naughty

# 1 878
Според мен няма да се мине без "изпит" под формата на някаква игра. Може би по-натам, като останат по-малко хора. Това винаги са ми любимите мисии.

# 1 879
Ся гледах промото за довечера и поредния бисер от умното Джугани с трите виШи: “ до кожата на костите ми”... 😂
Завиждаш. Жената е баровка, има 6 апартамента и може да си позволи да си тапицира всичко, което й душа иска, с кожа.  Naughty
Усети ме! 😏

# 1 880
  • София
Според мен няма да се мине без "изпит" под формата на някаква игра. Може би по-натам, като останат по-малко хора. Това винаги са ми любимите мисии.

Според мен това трябва да е първата мисия на ББ - докато всички са в къщата  Laughing

# 1 881

Не бях чувала, нито виждала Тото преди да влезе, въпреки голямата фенска маса която се твърди че има. Предполагам са тинейджъри, каквато аз не съм. Като се заговори и за флирта му с Миглена, в който само тя била активна, пък той се напрягал, щото живеел и ходел с Яна, освен когато не живее и ходи с нея....което пък явно се случва в периоди когато трябва да влиза в реалити предавания. Щото да си сингъл е добра стратегия когато влизаш, но когато си вътре и се ориентираш с какви кукувици живееш, решаваш че е по-добре, да се спасиш като се  хванеш пак за питомното. Само дето подцени Миглена, която го накара да "изговорят някои неща"  да се разбере аджеба, защо двама души които правят едни и същи неща, се представят, в единия случай като напрягане, а в другия като флирт. Не мога да го харесам това момче от началото,  има нещо прикрито в него.
Пресметлив ми е много..

Затова и се разрових да видя кой е, що е... и Яна също.. Видеото мен ме расмя, все пак са млади хора, феновете им също са такива и ги/се забавляват. Това специално е игра, (има и ТВ предавания) в която на единия му се слагат слушалки със силна музика, а другия трябва да прочете по устните му, какво казва..
Сещам се за това, много го въртяха из фейса..
https://www.youtube.com/watch?v=chjwmx2MLa0&t=6s

# 1 882
На мен Тото ми хареса, когато каза някои неща на готвача. Каза му ги по начин, който ме изкефи максимално. Може и да съм лоша, но се зарадвах, че някой му сви сармите на готвача и то с благ тон, спокойно, казвайки му истината,  и то така, че да го заболи.
Иначе за флирта - ама аз не бях, аз не правя такива неща, не е мъжко, но то пък нали се разбрахме, че мъже вътре няма.

# 1 883

Според мен това трябва да е първата мисия на ББ - докато всички са в къщата  Laughing

ПсИлютно!  Peace

# 1 884
Все повече симпатизирам на Мегз. Може да не е първа красавица, да е до болка амбициозна и прекалено досадна, но ми харесва.
На самотен остров бих отишла с нея. Да, ще ми надуе главата, но е борбена, няма да се предаде и ще оцелеем. И аз съм такава. Не си оставям магарето в калта. Чак се учудвам, че е рак, а не лъв.
Харесва ми как се аргументира, харесва ми, че е властна, наперена.
Не бих си купила от китайските й боклуци, но за всеки влак си има пътници.

Разочарована съм от Марги и Сашка. Вечно плюскащи на масата.
Също и от Ваня, аз никога не съм я харесвала, грозна ми е външно и вътрешно.
Антон го мислех за по - отракан, в работата е един, в живота.. скучен, забит, мижитурка.
Богданска - скучно барби.
Петканов, харесвах го, вече не. Уж мн устат, а тук мълчи като хайде да не казвам.
Футболиста, не ме дразнеше, но заплахите му за бой ме изгубиха завинаги. Това не е нормално.
Цунито е толкова зле, че даже нз какво да кажа. Сигурно само пияни му се хващат.
Гани, Енджи, не ми пречат, да си живуркат. Понякога са сладки, понякога дразнят.
Шеф Петров .. мн противоречив образ. Като цяло му симпатизирам. НО не го искам вкъщи. Simple Smile
И все пак без него сезона не би бил интересен, ако изобщо е..
И накрая да спомена Тото. Той ми е най - неприятен от всички.
1во не е толкова известен, за колкото се мисли. Въобще не го бях чувала. Само него от всички!
2ро песните му са супер тъпи, 3то има ужасно самочувствие без покритие, много е надменен, неискрен, въобще фалшив.
Още визитката му ме огорчи. За какъв се помисли, да не е голям красавец, имал фенки, грозни били..дебели били.. Абе ей, льольо.. Радвай се, какво се правиш на интересен!

Сори за романа Wink

Последна редакция: пт, 06 окт 2017, 15:42 от Анонимен

# 1 885
На мен Тото ми хареса, когато каза някои неща на готвача. Каза му ги по начин, който ме изкефи максимално. Може и да съм лоша, но се зарадвах, че някой му сви сармите на готвача и то с благ тон, спокойно, казвайки му истината,  и то така, че да го заболи.
Иначе за флирта - ама аз не бях, аз не правя такива неща, не е мъжко, но то пък нали се разбрахме, че мъже вътре няма.

Каза му ги, като беше на не знам колко уискита. Някой по-горе беше написал, че е абсолютно леке и аз подкрепям с две ръце това.

# 1 886

А аз пък  мисля че тази игра е за  първите дни, да се поопознаят малко, да покажат емоции. А не ББ да ги упреква, че нищо не знаят един за друг. Neutral Face
https://www.vbox7.com/play:fc774e0286

# 1 887
  • София
Още визитката му ме огорчи. За какъв се помисли, да не е голям красавец, имал фенки, грозни били..дебели били.. Абе ей, льольо.. Радвай се, какво се правиш на интересен!

Eeеее, това съм го пропуснала, но ако наистина е направил такова изказване, страшно много се е изложил. Това е страшно тъпо изказване и то за хора, благодарение на които си известен и си някой Rolling Eyes

# 1 888
И аз не симпатизирам на Тото. Държа се като ощипана госпо’ица. Изкефи ме когато Мегз го попита защо две еднакви неща се възприемат по различен начин. Тя флиртувала,пък той не.
И аз не го бях чувала и не го знаех. Не знам къде пълни и с какво пълни зали ,ама грозно прозвуча да си прави сам реклама.

# 1 889

Eeеее, това съм го пропуснала, но ако наистина е направил такова изказване, страшно много се е изложил. Това е страшно тъпо изказване и то за хора, благодарение на които си известен и си някой Rolling Eyes

Не помня дословно. Много му се лепяли дебелани и т.н. Беше ужасно груб.

Общи условия

Активация на акаунт