Vip Brother 2017 - тема 5 (02.10 - 08.10)

• 239 875
  • 2 276
  •   1
Отговори
# 2 040
  • София
Ами нормално да си мисли така. Като знае какви ги дрънка и като вижда реакцията на човека срещу него няма какво друго да очаква. И наистина може да е ял сериозен бой, и то не, като малък с този начин на говорене с хората
Ами тогава излиза, че предизвиква и дразни останалите съвсем умишлено, т.е. в пълно съзнание. Което от своя страна означава, че би могъл да се пообере малко и да започне да се държи по-нормално, щом толкова много го е страх от физическа разправа.

# 2 041
  • Испания
Джулиянка ще припадне всеки момент. Добре, че бомбите я държат на едно място.

# 2 042
  • София
Презрамките на сутиена на Сачка също са били някога бели.
Тази жена не е от най чистоплътните. Sick
Те затова са непрекъснато заедно с Хранова - едната е нечистоплътна, но пък другата хич не е гнуслива... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 043
На тая селска дружина + циганчето Златко, едни кебапчета със спластено картофено пюре да им бяха пляснали в чинията, пак щяха да им ареса повече. Все едно на куче да сервираш ягоди с шампанско...

А циганчето Златко, в интелектуалното си безсилие, показа природата на тоя презрян етнос  Sunglasses

Ами и тук повечето сме селяци, така че ако искаш, се преориентирай към някоя друга тема...

# 2 044
Сашка ми се вижда позаоблена в ханша и коремната област, наистина живот си живее - хапване, спинкане и някоя интрижка за разнообразие  Mr. Green

# 2 045
Мокра до кожата на костите...Joy

# 2 046
  • Испания
Ами нормално да си мисли така. Като знае какви ги дрънка и като вижда реакцията на човека срещу него няма какво друго да очаква. И наистина може да е ял сериозен бой, и то не, като малък с този начин на говорене с хората
Ами тогава излиза, че предизвиква и дразни останалите съвсем умишлено, т.е. в пълно съзнание. Което от своя страна означава, че би могъл да се пообере малко и да започне да се държи по-нормално, щом толкова много го е страх от физическа разправа.

Ама лошотията така го напъва, че не мисли за последствията.

# 2 047
Презрамките на сутиена на Сачка също са били някога бели.
Тази жена не е от най чистоплътните. Sick
Те затова са непрекъснато заедно с Хранова - едната е нечистоплътна, но пък другата хич не е гнуслива... Stuck Out Tongue Winking Eye
hahaha Joy rotfImbo
Забавлявам се до кожата на костите ми.

# 2 048
  • ВАРНА
 Гаси феномена е Джугани-има кожа по костите.

# 2 049
  • София

Сигурно и той е от 20 години, дантелен и много скъп.  Laughing
И се цепи по шевовете... Joy
Това е задължителна характеристика на марковите дрехи.  Mr. Green

# 2 050

Точно така  Peace Нарочно говори високо, за да го чуват, когато ги обсъжда. Одеве стои и се хили в очите на Златков, говори и му се хили в лицето, защото знае, че го вбесява в момента, но той нищо не може да му направи. Аз лично щях да го ошамаря и да си изляза от къщата - честно. Нямаше да имам търпението на Златков  #2gunfire

# 2 051
  • Испания
Гаси феномена е Джугани-има кожа по костите.

Да се чуди човек къде ѝ е силиконЯ.

# 2 052
И Петровица се появи да оплюе "селяците". Не го бива и в готвенето готвачът на сватби и кръщенки, не разбрахте ли?
И аз искам храната да ми е вкусна, а не да ми блее в чинията, защото така било модерно и малцина го разбирали това.

# 2 053
А циганчето Златко, в интелектуалното си безсилие, показа природата на тоя презрян етнос  Sunglasses

Хайде стига де, няма нищо общо с циганите Дани, много си е добре даже момчето

# 2 054

Ама лошотията така го напъва, че не мисли за последствията.

Петров все нещо го напъва Joy

Общи условия

Активация на акаунт