Vip Brother 2017 - тема 5 (02.10 - 08.10)

• 239 876
  • 2 276
  •   1
Отговори
# 2 025
  • София
Типично циганско нагло и агресивно държание, а двамата путьовци отстрани стоят и нищо не правят.

+1 Толкова е нагло цигането.... smile3555 Мисли се за голяма работа,пълен е с въаздух.

# 2 026
  • Испания
На мен ми е странен ненормалният страх на шефа да не би някой да го удари.  Rolling Eyes

Може да е бил малтретиран и шамаросван в детството.

# 2 027
Маргарита взе работата много присърце и вече го раздава Хачо Бояджиев Grinning

# 2 028
  • София
То и аз съм проста в това отношение, така че не го приемай толкова зле. Готвачът недооцени това, че дегустаторите му не са  от познавачите и за тях месото дали е с жилки или без жилки, дали е от не знам какво теле, е без никакво значение - то е недоопечено месо. Такива работи се готвят за хора, които разбират.

# 2 029
Презрамките на сутиена на Сачка също са били някога бели.
Тази жена не е от най чистоплътните. Sick

# 2 030
  • София
Възможно е. Но пак не ми се струва нормално да го показва толкова натрапчиво и толкова явно. Та той си мисли, че всеки, който се приближи малко повече до него, има намерение да го удари.

# 2 031
Андариел, прости са за храна, защото не обичат или не харесват сурово месо? Ами и аз съм проста значи.

Даниел Златков вече става леко досаден.
А на мен шефчето ми стана досаден още преди 2 седмици а продължаваме да му гледаме простотиите. Грам не ми е интересен. Едно и също всеки ден. Ако го изгонят шоуто ще се разгърне, сега е в застой.

# 2 032
  • Тра-ла-ла
Маргарита взе работата много присърце и вече го раздава Хачо Бояджиев Grinning
По едно време, когато ги нахъсваше, докара интонацията и стила на изказ на Петя Бу Laughing

# 2 033
200 кила лой, а се държи като мижитурка. А с това: "ще ме цункаш ли?" и опипването вътре през халата, тоя наистина си е жив **дераст. Ако не се държи и хили като дебил, се държи като... Направо ме е гнус да го гледам.
Да използвам случая да питам - Гана защо все е с нашийник, като СаЧка?

# 2 034
Тази жена не е от най чистоплътните. Sick
Това не бяха ли презрамките на роклята, иначе се виждаха още едни черни.

# 2 035
Възможно е. Но пак не ми се струва нормално да го показва толкова натрапчиво и толкова явно. Та той си мисли, че всеки, който се приближи малко повече до него, има намерение да го удари.

Ами нормално да си мисли така. Като знае какви ги дрънка и като вижда реакцията на човека срещу него няма какво друго да очаква. И наистина може да е ял сериозен бой, и то не, като малък с този начин на говорене с хората

# 2 036
Ами страхлив си е готвача, за това го е шубе...

Алангле или сурово месо не ям и няма как да ми хареса. Нямам нищо против шарките на месото и масажа на телето, стига да е изпечено след това ...

# 2 037
Все си мисля, че много по-интересно ще е да гледаме просто Биг Брадър, А не тези режисирани глупости.

# 2 038
  • София
Сигурно и той е от 20 години, дантелен и много скъп.  Laughing
И се цепи по шевовете... Joy

# 2 039
На тая селска дружина + циганчето Златко, едни кебапчета със спластено картофено пюре да им бяха пляснали в чинията, пак щяха да им ареса повече. Все едно на куче да сервираш ягоди с шампанско...

А циганчето Златко, в интелектуалното си безсилие, показа природата на тоя презрян етнос  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт