Фермата 3 - 2017 г. Тема 4 - "Духовната тема" ☺

• 59 289
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Просто идвам да изкажа възмущението си от жените. Наистина не е нормално кастинга да е такъв да се представят в такава светлина. Мъжете избрани нормални, работливи, донякъде забавни лигльовци, а жените под всякаква критика. Никой не може да ме убеди, че това е представителна извадка.
Не знам, ама най-накрая една се усети да каже на Божидара, че се е прецакала двойно като е направила мъжки дуел, тя милата изобщо не й беше минало през главата, ама явно ѝ светна накрая  ooooh!

# 241
Какви ги свърши богинята днес, освен, че прати Владо на дуел? Не успях да гледам внимателно.

# 242
Днес вече прекалиха с Алек и Валерия, не можах да ги изтърпя, превъртах напред.То бива досада, бива... Само чух, че е готова да идва у София, айде, че ми писна. Да са взимат младите, Иван и Андрей намекнаха, че ще има развитие тая досада.😉
  Не знам на Божидара какво ѝ било светнало, но е очевАдно, че Владо Николов е трябвало вече да излиза - явно си има ангажименти, по-важни от Фермата. Та това е причината той да е дуелист, а не какво е решила Божидара.
   На кого му липсваше Каролев? Ей Ви Иванушка философчИто. Сега, за Дарина съм съгласна - не умее да се аргументира изобщо, наистина - трудно ѝ е да формулира нормално изречение, разбираемо. Какъв адвокат е, идея нямам. Но беше грубо, много грубо. Но, какво да се прави - Каролев и Мишо са аут, време е някой да ги замести. 😉
А как точно се учи история с разбиране и без зубрене , това не знам, а искам да знам, честно. И не само история... 😏
Не че защитавам образователната ни система....

Последна редакция: чт, 05 окт 2017, 00:14 от Ензим

# 243
  • София
И на мен Алек и Валерия са ми безинтересни.

Но имам така един въпрос - Иван С. в предишните игри участва ли? Как пък изведнъж му хрумна да роптае, нещо му изпуснах края.

# 244
  • Вестерос
Много досадни бяха любовчиите.

За историята не съм съгласна с Философа.

Иван го е яд, че не е фермер, гласеше се за такъв и сега на пук на Божидара така направи, а не толкова заради системата ала бала.

# 245
И на мен Алек и Валерия са ми безинтересни.

Но имам така един въпрос - Иван С. в предишните игри участва ли? Как пък изведнъж му хрумна да роптае, нещо му изпуснах края.

В предните игри участва, но пак даваше екстравагантни отговори. Тогава обаче нещо го орязаха с монтажа и се направиха, че не го виждат. Явно ситуацията не е била удобна за игрите с викторината. По принцип и аз съм на мнение, че такива викторини са досадни и ако запомниш нещо от спортен хъс, след един ден го забравяш. А и като зрител ми дотяга. Ако искаха да уважат историята да бяха продуцирали предаване за история. В реалити формат някак неуважително и набързо скалъпено ми стои тоя опит с патриотичните викторини. Прав е Иван да се дразни! За една кошница ядене превръщат историята в състезание!!!

Последна редакция: чт, 05 окт 2017, 01:28 от Stepa

# 246
  • Вестерос
Че те повечето въпроси са от обща култура...

# 247
Че те повечето въпроси са от обща култура...
Някои - да - днешните примерно, но не повечето. Не сме учили по история за инж. Иван Иванов или за ген. Иван Колев, поне аз не съм.

# 248
  • София
Благодаря, Stepa, въобще не съм забелязала, че и преди е бойкотирал.

Иначе съм съгласна с Тиф, повечето въпроси наистина са от обща култура. На мен  уроците са ми интересни де - доста неща научих и аз.

И нещо съвсем оффтопик - блузката на Яни в този епизод 😂

# 249
Това с Александър и Валерия е с цел да докажат, че любовта не е в къщата на ВБ, а във фермата..

# 250
  • София
Това с Александър и Валерия е с цел да докажат, че любовта не е в къщата на ВБ, а във фермата..

Да, вярно, дори гласът зад кадър точно нещо такова каза в снощния епизод. 😄

# 251
Просто идвам да изкажа възмущението си от жените. Наистина не е нормално кастинга да е такъв да се представят в такава светлина. Мъжете избрани нормални, работливи, донякъде забавни лигльовци, а жените под всякаква критика. Никой не може да ме убеди, че това е представителна извадка.
Не знам, ама най-накрая една се усети да каже на Божидара, че се е прецакала двойно като е направила мъжки дуел, тя милата изобщо не й беше минало през главата, ама явно ѝ светна накрая  ooooh!
Точно. Проблемът е в кастинга. Иван и Андрей не търсят силни, независими жени които имат шанс да спечелят, а пълнеж. Участнички които да изглеждат добре и евентуално да заформят романс с някои от мъжете. В цяла България не могат да намерят 8 нахъсани и борбени жени които искат да победят и не се чувстват втора категория хора в сравнение с мъжете? Естествено, че могат, но това не ги устройва. Ролята на жените е да са мажоретки.

# 252
  • София
Според мен и те не са очаквали, че чак толкова ще ги домързява. То на кастинга всички обясняват как ходят постоянно на село и не ги е страх от работа. В днешно време хората нямат опит с фермерската работа, вижда се и при мъжете, че и те не са доили, а и толкова са и копали, но те поне имат опит със строенето. Ако всички имаха опит, обаче нямаше да е интересно поне за мен. Забавни са ми моментите като това с доенето на пръча примерно.

Анита обаче например, със сигурност е взета точно, за да дразни другите, че само се гримира, ама то се оказа, че и другите не правят повече, така че не се откроява и няма как да ѝ се издразнят.

Надявам се, че като намалеят, ще се променят нещата, сега гледат една от друга.

# 253

Да, вярно, дори гласът зад кадър точно нещо такова каза в снощния епизод. 😄
Каза : любовта не е някъде другаде, а именно във фермата...
Аман от мерене...

# 254
      Прибрах се късно снощи,но тъкмо на време,за да видя избора за дуелист.Много нагласено ми изглежда,но явно Владо трябва да излиза вече.Утре вечер има волейболен мач Левски -Монтана,ще видим дали ще е  с отбора,ще ги дават по диема.
   Виолета продължава да ме дразни,прав беше Гечо.Ми те нищо не правят,егати мързеланите.А Валерия,освен да се къпе и гази кал,друго даваха ли я да работи?!
    И тази любовна история вече втръсна!

Общи условия

Активация на акаунт