Фермата 3 - 2017 г. Тема 4 - "Духовната тема" ☺

• 59 228
  • 743
  •   2
Отговори
# 405
Това е противно.
Ако дължи обяснение на някого това са децата и.Само на тях, насаме.Не , изтъпанчена по телевизията та ако някой не е разбрал  да разбере и той.

# 406
  • Вестерос
че и да ги канели! ЕГАСИ НАГЛЕЦИТЕ

# 407
  • Буркина Фасо
Това е противно.
Ако дължи обяснение на някого това са децата и.Само на тях, насаме.Не , изтъпанчена по телевизията та ако някой не е разбрал  да разбере и той.

ами не е длъжна да говори пред камерата. да мълчи като пукел.

# 408
Изключително гнусно! Ако има някой неразбрал, да обявят новината и в ефир. Че и наранени го играят опосумите му с опосуми.

Виолета вярно изтрещяла, направо вече ми се иска да превари Божидара на изхода.

# 409
Иван и Андрей го изкараха така, че все едно някой държи сметка на Марина.И че все едно в медиите и интернет пространството са се спуквали да го коментират...А то има една единствена статия, която я някой я прочел, я не.

# 410
и който не разбрал, и той да разбере. Ей много са гнусни тия!

# 411
  • Вестерос
Елена защо се боядисва?

# 412
  • София
Виолета яко запали, но като никога съм на нейното мнение 😄

Елена как се скара наГечо да не кове, за да слухтят. 😄

# 413
Виолета в случая е абсолютно права, колкото и да ме дразни.
Този път е права.Браво на нея.Сложи на място тази откачалка.

# 414
Виолета така се запали да защитава Алек, чак ми е странно. Егаси пламенната защита, егаси речта. Тя не си поемаше въздух да дудне. Макар че наистина си беше права.
А върха беше, като Гечо зачука, човека има работа да си върши...клюкарчетата как му се скараха. Умрях от смях Grinning

# 415
Аз пък не разбирам Виолета каква точно се пада на Алек, че така истеряса?! Не че редно да бъде обиждан човека, но все пак.

Трите свраки как наостриха ушите. Че и ще клякат. Жалко и грозно.

# 416
И аз съм съгласна с Виолета. Божидара като е фермер да ходи тя да си дои като няма ратаи. Без малко Гечо да отнесе някой заради шума, който вдигна 😂
Загубиха толкова време за тоя трон

# 417
Беше абсолютно права в случая Виолета! Тая само ги бухти и нищо не свърши. Защото много си повярва. Мега е противна тая Божидара. И с мъжкарското си държание ми бърка в здравето!

# 418
А даже параклиса не беше включен в задачите им, тя настоя. И тоя трон също не им е включен в задачите. Другата седмица като нищо няма да им дадат кошниците.

# 419
  • София
Първият въпрос на Яни:"Грозде има ли?" 😄 Пичага.

Общи условия

Активация на акаунт