Фермата 3 - 2017 г. Тема 4 - "Духовната тема" ☺

• 59 118
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Вчера беше първия мач на Владо Николов в първенството. Няма как да си подготви отбора за началото на сезона, ако не излезе от играта. Моля ви, някой да обясни на заблудените хора във Фейсбук каква беше причината за отказването на Владо. Евала отлично го изигра, но едва ли не вече го обявиха за най-достойния българин, раждал се някога, идеален за президент и тн.. Не знам никой ли не разсъждава с главата си от тези, които пишат във Фейсбук. Нямах съмнение, че тук по-бързо ще си дадете сметка за случилото се в предаването.

# 601
То беше ясно, че Владо ще излиза. Само не се знаеше как точно - ще падне в дуела или ще се откаже, за да продължи Яни.
  Яни ли не е научил алманаха или трябваше Владо да блесне с назубрени знания, а?  hahaha То въпросите не бяха и исторически, ама пък и сложни не бяха, нали са информирани дуелистите въпросите от кои области ще са. Не, не, за Христо Смирненски съм му много сърдита на Яни. Crossing Arms

# 602
  • София
Ето за това съм твърдо против известните в такива формати.Колкото и свестен да е Владо, един мотивиран човек никога няма да се откаже от мястото си във предаването.Сега ли реши, че му липсва семейството и работата ? Защо не се замисли върху това преди да вземе хонорара ?! Все пак, поздравления за Владо Николов.Представи се страхотно и за разлика от 95% от популярните личности,участвали в предавания, остави зрителите с добри впечатления и не си развали имиджа.
След участието си в черешката, където доста се поизложи, щеше да бъде много тъпо от негова страна, да не се възползва от това си участие, за да се представи в по-добра светлина... Е, получи му се... макар и театрално... Wink

# 603
Ето за това съм твърдо против известните в такива формати.Колкото и свестен да е Владо, един мотивиран човек никога няма да се откаже от мястото си във предаването.Сега ли реши, че му липсва семейството и работата ? Защо не се замисли върху това преди да вземе хонорара ?! Все пак, поздравления за Владо Николов.Представи се страхотно и за разлика от 95% от популярните личности,участвали в предавания, остави зрителите с добри впечатления и не си развали имиджа.
След участието си в черешката, където доста се поизложи, щеше да бъде много тъпо от негова страна, да не се възползва от това си участие, за да се представи в по-добра светлина... Е, получи му се... макар и театрално... Wink

Аз не съм го гледала в черешката, как се е изложил?

# 604

Изобщо не се е излагал. Много добре се представи.

# 605
  • София
То беше ясно, че Владо ще излиза. Само не се знаеше как точно - ще падне в дуела или ще се откаже, за да продължи Яни.
  Яни ли не е научил алманаха или трябваше Владо да блесне с назубрени знания, а?  hahaha То въпросите не бяха и исторически, ама пък и сложни не бяха, нали са информирани дуелистите въпросите от кои области ще са. Не, не, за Христо Смирненски съм му много сърдита на Яни. Crossing Arms
Ако е вероятно, че Владо изигра роля, патетична при това, не бихме ли могли да приемем, че и Яни доста поигра в последната битка... щото елементарните въпроси на които не отговори и тюхкането априори, наистина  са леко съмнителни...  newsm78

# 606
  • София
Макавеева... Макавеева...  Wink

# 607
Ако е вероятно, че Владо изигра роля, патетична при това, не бихме ли могли да приемем, че и Яни доста поигра в последната битка... щото елементарните въпроси на които не отговори и тюхкането априори, наистина  са леко съмнителни...  newsm78

Веднага ти пращам десет хора на възраст с добра професия, които не знаят кой е автора на приказка за стълбата. Всеки човек се интересува от различни неща. Не търсете под вола теле.

# 608
  • София
Мислиш ли, че решението на Владо да излезе, беше спонтанно!?

# 609
Мислиш ли, че решението на Владо да излезе, беше спонтанно!?

Към мен ли е въпроса ? Ако е към мен, то категорично не. Има уговорка с продуцентите, кога да си тръгне и за да не разочароват зрителите като кажат, той ще стой толкова, защо тогава влиза. Просто е помолил Божидара да го прати на дуел. Ако загуби ще намери някакво оправдание - неопитност в селската работа и тн, ако спечели излиза като герой, благороден закрилник на слабите и всички майки си записват децата в школата на Владо от възторг и възхищение, а той започва сезона с отбора, който води.Вчера си изигра първия мач дори.

Последна редакция: нд, 08 окт 2017, 23:17 от dido1302

# 610
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
неговият мач в момента е фермата. той го продаде като се отказа.

Отдавна не бях чела такива глупости.
На Владо "мача" му е хонорара,който си е изработил и заради който се е съгласил да участва.Взел е пари за определено време "престой",представи се добре и довиждане.

# 611
  • Вестерос
уат а шок! очаквано Simple Smile Готини игри.

# 612
  • Mediterraneo
Значи, ММ официално призна Бг-мама за мафия Simple Smile След последната битка, точно преди Владо да поиска думата, им казах точно какво ще стане( това, което прочетох тук, че ще се откаже). Ей, вика, страшна работа е това клюкарската, всичко знаете там!

# 613
  • ВАРНА
Само аз ли "включвам" че таз вечершната битка се е играла някъде около 8 СЕПТЕМВРИ???!!!

# 614
  • Вестерос
хахаха винаги ще изтече инфо за бг мама Grinning

Общи условия

Активация на акаунт